- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
20 yaşındaki kızın dolduruşana geliyorsa işimiz var vallaAcaba kızımı onu doldurmuşAman kendi kaybeder senin ona ihtiyacın yok. Ne fenalar bu kaynanalar yaaa kendi gibi biri kızına denk gelirse görür gününü
Çok geçmiş olsun canım ya hem cocuk hasta olmuş hem sen bir de bulantılar Allah yardımcın olsun hemen geçsin o bulantıların da ilk hamileligimde bende aynı senin gibiydim çok iyi bilirim o durumu 12. Haftadan sonra azalır biter inşallahSelam kızlar, yazlığa gittik geldik bir ailece hasta olduk geldik daha doğrusu.. Oğlan iyileşti hadi eşimde neyse ama bana kesinlikle Dr ilaç vermedi, parol içtim sadece çok ağrım oldukça. Burnum tıkalı geniz akıntısıyla yaşıyorum yaz günü işkencekarnım çok şişti, hele akşamları 5 6 aylık gibi oluyorum. Dünden beri yol, eve gel temizlik VS derken çok yoruldum ayaklarda uyuşma gibi oldu. Şimdi oğlan uyudu uzanıp dinlenicem tansiyon hep 10/7 olduğu için yorulmaya bağlı uyuşma oldu sanırım.. Olanda 11 haftada giden bulantı karım, şu a hala bitmiyor, hala kusuyorum arada eğer ilaç almazsam artık azalıp bitmesi gereken benim gittikçe artıyor yaa çok sıkıldım canım hiçbişey istemiyor hiç iştahım da yok.. Çabucak geçse şu bulantı lar artık
İyiyiz çok sükür Asel hanımın çeyizini daha dün bittirdim20 yaşındaki kızın dolduruşana geliyorsa işimiz var vallaaman aramasın ya daha iyi oldu benden bir neden çıkmadan koca tarafını sildik
Sen ne yapıyorsun bakim Asel im kuzum nasıl
Yerim ben onun minnak çeyizini, güzel kullanmak nasip olsun inşallahİyiyiz çok sükür Asel hanımın çeyizini daha dün bittirdimBitmek bilmedi bir türlü. Hastane çantasını da bayramdan sonra hazırlıyayım diyorum bakalım. Sen nasılsın bebek nasıl?
Hadi inşallah canım bebisin seninledir bekletmez daha da hayırlı güzel haberler al inşallahGunydin kiizlaar. Gelismeden sizi de haberdar edim dediminsllh olumlu sonuclanir.bosuna sevinmis olmam.
Bnm dun aksamdan beri bi akintim var sızınti gibi bisy.cok cok acik renkte. Pecetyi silince gelio.Belim agriodu hafften ilk gordgum dkklar ama sonra gecti. Onun yerine belimdeki sag tarafmdaki kemigim ve bacaklrim ole agridi ki gece boyunca sabaha karsi uyuyakalmisim artk. Az once de kalktm baktm bisy yok sadece pecetye gelio. Normlde bat gunum bugundu. Gun sonuna kdr sökulmezse adetim. Bi test alip yaparm belki. Dua edin kizlar
maşallahh kuzuummİyiyiz çok sükür Asel hanımın çeyizini daha dün bittirdimBitmek bilmedi bir türlü. Hastane çantasını da bayramdan sonra hazırlıyayım diyorum bakalım. Sen nasılsın bebek nasıl?
Insllh cnm cok saol. Yazarm sonucu daHadi inşallah canım bebisin seninledir bekletmez daha da hayırlı güzel haberler al inşallah
Ay kan mı verdin??Insllh cnm cok saol. Yazarm sonucu da
Yok cnm daha vermedim. Lekelnme dewam edick mi onu bekliorm. Testte silik de olsa cikrsa veririm kani da. Yeter ki ciksin bisylerAy kan mı verdin??
Detaylıda cinsiyette kesinleşir ona göre başlarsın alışverişeYerim ben onun minnak çeyizini, güzel kullanmak nasip olsun inşallahay hastane çantası hazırlamak en heyecanlı olanı iyiyiz canım bizde pazartesi detaylıya girecem sonra alışverişe başlayacam. Ama nerden başlayacam hiç bilmiyorum
Lekenlenmen mi var kuzum? Bat ne zamandı ve lekeler ne renk?Yok cnm daha vermedim. Lekelnme dewam edick mi onu bekliorm. Testte silik de olsa cikrsa veririm kani da. Yeter ki ciksin bisyler
Bat bugundu cnm. Dun aksam basldi cok cok acik renkte acik pembe gibi. Az yukrda anlttim detayliLekenlenmen mi var kuzum? Bat ne zamandı ve lekeler ne renk?
aminn inşallahh kuzum ne tatlı telaşlaarr :)Yakında bunlar senide bekliyor abla
Ask olsn abla bana bi yorumda bulunmadinaminn inşallahh kuzum ne tatlı telaşlaarr :)
biz kızımda 28 29 haftalardaydık, annemle beraber çıktık hallettik her şeyini annem almıştı.. 2009 senesi 1000tl civarı tutmuştu.. eksik bitmez zaten de belli başlı şeyler alınır gerisi tamamlanır bi şekilde :) Rabbim o günleri göstersin amin amin amin.
İnşallah görüceksin o günleri yakındaaminn inşallahh kuzum ne tatlı telaşlaarr :)
biz kızımda 28 29 haftalardaydık, annemle beraber çıktık hallettik her şeyini annem almıştı.. 2009 senesi 1000tl civarı tutmuştu.. eksik bitmez zaten de belli başlı şeyler alınır gerisi tamamlanır bi şekilde :) Rabbim o günleri göstersin amin amin amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?