Ne guzel hanimligini bozmamissin onlarda senin kıymetini bilmislerBen evlenmeden önce çok olaylar oldu herkesten nasibimi aldımama hiç ses çıkarmadım hiç o konuları açmadım olmamış gibi davrandım tanımadan yargılandıkları icinmidir nedir bilmem el üstünde tutuyorlar
Bende diyodum epeydir sesi cikmiyoSelam kızlar, yazlığa gittik geldik bir ailece hasta olduk geldik daha doğrusu.. Oğlan iyileşti hadi eşimde neyse ama bana kesinlikle Dr ilaç vermedi, parol içtim sadece çok ağrım oldukça. Burnum tıkalı geniz akıntısıyla yaşıyorum yaz günü işkencekarnım çok şişti, hele akşamları 5 6 aylık gibi oluyorum. Dünden beri yol, eve gel temizlik VS derken çok yoruldum ayaklarda uyuşma gibi oldu. Şimdi oğlan uyudu uzanıp dinlenicem tansiyon hep 10/7 olduğu için yorulmaya bağlı uyuşma oldu sanırım.. Olanda 11 haftada giden bulantı karım, şu a hala bitmiyor, hala kusuyorum arada eğer ilaç almazsam artık azalıp bitmesi gereken benim gittikçe artıyor yaa çok sıkıldım canım hiçbişey istemiyor hiç iştahım da yok.. Çabucak geçse şu bulantı lar artık
Cnm benimki kaynana degil elti modelinde kendini benimle bir zannediyo zaten gorsen belki anlarsinValla kayinvalidemi en son 1 ay önce gördümama allaha şükür sıkıntımız yok oğlundan çok beni koruyor kolluyor bi sıkıntı oldumu oğluna kızıyor ❤
Ne guzel en azindan seni tanidikca kiymetini bilmisler. Bende hep susuyorum cvp vermim tatsixlik cikmasin diyorum ama bana okadar terski surekli kendimi yiyorum altta kalincadaBen evlenmeden önce çok olaylar oldu herkesten nasibimi aldımama hiç ses çıkarmadım hiç o konuları açmadım olmamış gibi davrandım tanımadan yargılandıkları icinmidir nedir bilmem el üstünde tutuyorlar
İnşallah canım yaa çok sağol.. İlaçsız artık ne zaman iyileşirsek böyle..Bende diyodum epeydir sesi cikmiyo
Çok gecmis olsun cnm yaaa ins ikiside binada kesiliverir
Az daha sabir cnm cok az kaldi insİnşallah canım yaa çok sağol.. İlaçsız artık ne zaman iyileşirsek böyle..
Selam kızlar, yazlığa gittik geldik bir ailece hasta olduk geldik daha doğrusu.. Oğlan iyileşti hadi eşimde neyse ama bana kesinlikle Dr ilaç vermedi, parol içtim sadece çok ağrım oldukça. Burnum tıkalı geniz akıntısıyla yaşıyorum yaz günü işkencekarnım çok şişti, hele akşamları 5 6 aylık gibi oluyorum. Dünden beri yol, eve gel temizlik VS derken çok yoruldum ayaklarda uyuşma gibi oldu. Şimdi oğlan uyudu uzanıp dinlenicem tansiyon hep 10/7 olduğu için yorulmaya bağlı uyuşma oldu sanırım.. Olanda 11 haftada giden bulantı karım, şu a hala bitmiyor, hala kusuyorum arada eğer ilaç almazsam artık azalıp bitmesi gereken benim gittikçe artıyor yaa çok sıkıldım canım hiçbişey istemiyor hiç iştahım da yok.. Çabucak geçse şu bulantı lar artık
Ne guzel hanimligini bozmamissin onlarda senin kıymetini bilmisler
Cnm benimki kaynana degil elti modelinde kendini benimle bir zannediyo zaten gorsen belki anlarsin
Ne guzel en azindan seni tanidikca kiymetini bilmisler. Bende hep susuyorum cvp vermim tatsixlik cikmasin diyorum ama bana okadar terski surekli kendimi yiyorum altta kalincada
İşin en garip tarafı da bu ortada bir neden yok ve aramızda 1000km yol varNiye gı ne güzel torunda geliyor şimdi
O kadar mesafeden seninle mi uğraşıyorİşin en garip tarafı da bu ortada bir neden yok ve aramızda 1000km yol varsıkıntılı karakter anacım illa bir noktada kaynana olduğunu belli ediyor işte
Kız yok direk ben yokmuşum gibi yaşıyor kadın ne arama ne sormaO kadar mesafeden seninle mi uğraşıyor
Anam ne fenaymış buKız yok direk ben yokmuşum gibi yaşıyor kadın ne arama ne sormagörümce bende kaldı 2 yıl onu arardı oğlunu arardı beni aramazdı
Oğlu doğuracak ya gitsin onu arasın uyuz karıAnam ne fenaymış buKendi bilir yarın bebek doğduğunda hangi yüzle arıyacak seni
Bence kadında sanki mecbursun bakmaya düşüncesi olduğu için aramıyordu. Hep mi bu böyleydi sonradan mı bu hala geldiOğlu doğuracak ya gitsin onu arasın uyuz karıkız bide kızına 2 yıl baktım insan sevmese bile nezaketen ayda bir arar
Biz 6 yıldır sevgiliydik eşimle onlar beni evlenmeden 8 ay önce öğrendi tanıştık o aralar aradı sordu. Hatta evlendik 3 aylıkken kızı yanıma geldi okumaya o zamana kadar yine aradı ama ne zaman kızı geldi beni sildi sanki eşim bile birkaç defa demiş anne ayıp ediyorsun niye aramıyorsun diye basit saçma bahaneler bulmuş ama 2 yıldır hala aramıyorBence kadında sanki mecbursun bakmaya düşüncesi olduğu için aramıyordu. Hep mi bu böyleydi sonradan mı bu hala geldi
Acaba kızımı onu doldurmuşBiz 6 yıldır sevgiliydik eşimle onlar beni evlenmeden 8 ay önce öğrendi tanıştık o aralar aradı sordu. Hatta evlendik 3 aylıkken kızı yanıma geldi okumaya o zamana kadar yine aradı ama ne zaman kızı geldi beni sildi sanki eşim bile birkaç defa demiş anne ayıp ediyorsun niye aramıyorsun diye basit saçma bahaneler bulmuş ama 2 yıldır hala aramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?