Belirti olmadıgı için korkuyorum acaba kımyasal falan mı dıye sımdı sabah bır test daha yaptım o da silik cıktıBelirti arama cnm hamile kalınca anlıyorsun belirti felan olmuyor benim adet tarihi geçtikten sonra başlamıştı göğüs ağrılarım felan bilmesem hamile demezdim kendime o dereceydim bütün hamilelerde öyle anladigim kadarıyla
İnşâllah canım hayırlı ilerler40 50 arası çıkar cnm sonucun
Canım hic belırtım yok acaba kımyasal mı kı korkuyorumVar cnm hayırlı uğurlu olsun ❤
Cok heveslnemek istemiyorum cunku 3 ay önce bir düşüğüm oldu bırde hıc belırtım yok kimyasal olmasından süpheleniyorum bakalım 2 gun arayla kan vercem inş olumlu olurTebrikler bebiş geliyooor
Bence bu kadar kötü de düşünmeyin. Kimyasal filan değildir inş. Belirti olmaması kimyasal olduğu anlamına gelmiyor k i.Cok heveslnemek istemiyorum cunku 3 ay önce bir düşüğüm oldu bırde hıc belırtım yok kimyasal olmasından süpheleniyorum bakalım 2 gun arayla kan vercem inş olumlu olur
Sen içini ferah tut ki bebişini de etkileme. Benim de belirtim yoktu aksine tamamen regl belirtisi yaşadım inanamadım ama şükür bir şey olmadıCok heveslnemek istemiyorum cunku 3 ay önce bir düşüğüm oldu bırde hıc belırtım yok kimyasal olmasından süpheleniyorum bakalım 2 gun arayla kan vercem inş olumlu olur
Canım adet belırtısı de yok hıc bır sey yokSen içini ferah tut ki bebişini de etkileme. Benim de belirtim yoktu aksine tamamen regl belirtisi yaşadım inanamadım ama şükür bir şey olmadı
Canım 3 ay önce düşük yasayınca bır de hıc belırtım olmayınca insan heveslnemek istemiyoryani kimyasal da kimyasall şimdiden bu kadar olumsuz düşünmenin anlamı var mı? bi de her yerde..
Olabilir ama herkeste belirti olacak diye bir kural yok kendini boşa strese sokma sen hayırlısını iste yeterCanım adet belırtısı de yok hıc bır sey yok
Öyle hayırlısı olsun nasıbımızde varsa olur zatenOlabilir ama herkeste belirti olacak diye bir kural yok kendini boşa strese sokma sen hayırlısını iste yeter
Düşük olmuştu 7 haftalıkken bakalım hayırlısı neyse o olur inşallahDüşük mü kimyasal mı? Ayrıca hepimizin bir geçmişi var her gebelik kötü sonuçlanmıyor hakkında hayırlısı.
Gözün aydın canım besbelli var inşallah sağlıklı güzel devam eder bebisini kucaklarsinBu da sabah kı test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?