- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
Sen hala olmadın mı? Hani test yaaavalla bişiy yapmıyorum canım... folik asit ve d vit damlama devam ediyorum.. bu defa günlerinde değerlendirebildim ondan umudum var ama ağrılarım başladı gelecek gibi hayırlısı bekliyoruz işte.
Bekle biraz canım bekli çıkar geçte olsaaynen ama yok sanki olsa çıkardı diye düşünüyorum hayırlısı bakalım
nasip bakalımBekle biraz canım bekli çıkar geçte olsa
bugün gelmezse yarın yaparım sabahtan:)Sen hala olmadın mı? Hani test yaaa
canımmmmCancağzımmmmm
Kan vermem yasak canım .Ayy neler olmuş burda böyle ya çok sevindim inşaallah bebişin seninledirkan verecek misin? Çok heyecanlandım ya güzel bi duygu rabbim isteyen herkese banada nasip etsin inşaallah
Bat 5 veya 4 bılmıyorumGördüm gördüm hatta yazmıştım araya kaynadı zaarlaboquick yalan söylemez bat kaç var
Evet nasip gerçekten biz vinta ve cane09e, ile birlikte adetlerimizi beklerken onlar adet oldular ben kaldım şimdi onların 2. Adet dönemleri geldi ben 50. Gün oldum daha yeni bitti adetim çok stres yapmaktan adet düzenimi de bozdum herhaldenasip bakalım
Hayal kırıklığına uğramamak için mi yasak yoksa başka bi sebepten mi?canımmmmnapıyosunnn ?
Kan vermem yasak canım .
Doktorada hemn gitmicem ..
Şuan bekleyısteyım
Bat 5 veya 4 bılmıyorum
Dün akşam ki için yorum yaptın dıyegördum bugun sabahkıne yaptıgın yorumu görmedım :)
he akşam yaptım netim bitti çıktım sabah grnce göremedim cevabı aşırı rahatsızım hasta oldum hava değişiminden heralde 2gden girnce foto çıkmıyo az önce kardeşimin netinden girdim gördüm inşallah sağlıkla sıhhatle ilerler çekiniyorum foto atmaya yanlış anlaşılırım diye hassas konular çünkü ama istiyorum bir an önce bebişlerimize aldığımız kıyafetleri atalım yorumlar yapalım falan. ne bileyim fazla yazmıyorum ama hep takipteyim sessizce hep dua ediyorum allah sizlerin ve tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın ayy yeter kestim ağlıycam simdi duygulandımcanımmmmnapıyosunnn ?
Kan vermem yasak canım .
Doktorada hemn gitmicem ..
Şuan bekleyısteyım
Bat 5 veya 4 bılmıyorum
Dün akşam ki için yorum yaptın dıyegördum bugun sabahkıne yaptıgın yorumu görmedım :)
Tamam beni etiketlemeyi unutma amabugün gelmezse yarın yaparım sabahtan:)
Damarlaırm çok hassas cnaım .Hayal kırıklığına uğramamak için mi yasak yoksa başka bi sebepten mi?
he akşam yaptım netim bitti çıktım sabah grnce göremedim cevabı aşırı rahatsızım hasta oldum hava değişiminden heralde 2gden girnce foto çıkmıyo az önce kardeşimin netinden girdim gördüm inşallah sağlıkla sıhhatle ilerler çekiniyorum foto atmaya yanlış anlaşılırım diye hassas konular çünkü ama istiyorum bir an önce bebişlerimize aldığımız kıyafetleri atalım yorumlar yapalım falan. ne bileyim fazla yazmıyorum ama hep takipteyim sessizce hep dua ediyorum allah sizlerin ve tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın ayy yeter kestim ağlıycam simdi duygulandım
ayyy olur mu yaa ben görmeyi çok isteriimm prensesiii .. maşallah tatlişe :)he akşam yaptım netim bitti çıktım sabah grnce göremedim cevabı aşırı rahatsızım hasta oldum hava değişiminden heralde 2gden girnce foto çıkmıyo az önce kardeşimin netinden girdim gördüm inşallah sağlıkla sıhhatle ilerler çekiniyorum foto atmaya yanlış anlaşılırım diye hassas konular çünkü ama istiyorum bir an önce bebişlerimize aldığımız kıyafetleri atalım yorumlar yapalım falan. ne bileyim fazla yazmıyorum ama hep takipteyim sessizce hep dua ediyorum allah sizlerin ve tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın ayy yeter kestim ağlıycam simdi duygulandım
Ya hassas olan çok insan var kuzum anlıyorum onları.Damarlaırm çok hassas cnaım .
Kan alındıgında aşırı morarma oluyor ve genellıkle patlıyor damarlarım ..
doktorum tekrar gebelık olursa evde idrar testı yap gel demişti ..
Ama ben 7 haftaya kadar gitmeyı düşünmuyorum .
Gitsemde bişey değişmiyor ..
Aşk olsun kuzzumm kimse bebeğini gönderdin diye darılmaz sana ..
İnan ben sizi hala takıp edıyorum hazıran bölümünde bakıyorum bebişlerinize .
Bende oraya bişey yazmak ıstemıyorum .
Şimdi benden etkılenırler dıye :)
Karşılıklı demekkı hisler ..
Çok geçmiş olsun kuzummm . Kendıne dikkat et .
evet ilkinde direkt çıktı. Bir saat sonra yine yaptım, idrarımın rengi daha açıktı, silik çıktı bu defa.onlar da direk çıktı ama demi 5 haftalık olsa kese görünür gibi:) vajinal galiba... inşallah güzel haberler almaya devam ediyoruz....
Ah canım rabbım sabır versın hepsineYa hassas olan çok insan var kuzum anlıyorum onları.
senden sonra çok kişi kötü haber verdi en son hele biri yüreğimizi dağladı aşırı üzüldükherkesin başına gelebiliyo allah evlattan,aileden,sevdiklerimizden sınamasın allah herkesin niyetine göre versin en en en güzel şeyleri.
Aynı canım aynı bende kendıme saçmala dıyorum genellıkleBu beklenti fena ama karnım gurlasa hamilelik belirtisi diye geliyor aklıma bu nedir arkadaş
amin canım aminnn keşke herkes senin gibi ince düşünceli olsahe akşam yaptım netim bitti çıktım sabah grnce göremedim cevabı aşırı rahatsızım hasta oldum hava değişiminden heralde 2gden girnce foto çıkmıyo az önce kardeşimin netinden girdim gördüm inşallah sağlıkla sıhhatle ilerler çekiniyorum foto atmaya yanlış anlaşılırım diye hassas konular çünkü ama istiyorum bir an önce bebişlerimize aldığımız kıyafetleri atalım yorumlar yapalım falan. ne bileyim fazla yazmıyorum ama hep takipteyim sessizce hep dua ediyorum allah sizlerin ve tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın ayy yeter kestim ağlıycam simdi duygulandım
Annemi de delirticem sonunda bizim zamanımızda yoktu böyle belirtiler diyor zaman ne alaka diyorum anne yaAynı canım aynı bende kendıme saçmala dıyorum genellıkle
Ben anneme hiçbirşey söylemıyorumAnnemi de delirticem sonunda bizim zamanımızda yoktu böyle belirtiler diyor zaman ne alaka diyorum anne ya
ahh zamanee genclerrııAnnemi de delirticem sonunda bizim zamanımızda yoktu böyle belirtiler diyor zaman ne alaka diyorum anne ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?