- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- 53
Tamam elinde testin vardi senin
Bu ay karismis olabilir bakalim yarin sabah ilk idrarla deniyoruz haydi bakalim :)
Yaabu ikonu gormek istemiyorum ne dedik umutsuzluk yoookkk receb ivedik styla:))
Aminnİnşallah canımm inşallah hepimiz en kısa zaman da hamile kalırız
Arkadasimin da iki gun kala cikmamisti ve sonra gebeydi :))umut vaar:)Zaten yarın regl günümüz canım. Ben kesin eminim ben de yok dün yapmıştım sabah ilk idrarla zaten olsa 2 gün kala çıkardı bende. Sende inşallah vardır ama canım yarın sabah dene bir daha
Varsa vardır yoksa önümüzdeki ay a umut dolu başlarız canım üzülmek yok asla :) herkesin kendi kısmeti zamanı var biliyoruz artık bunu zatenİnşallah canımm inşallah hepimiz en kısa zaman da hamile kalırız
O da var evet canım yaa :)))) yarın ola hayrola :)))Arkadasimin da iki gun kala cikmamisti ve sonra gebeydi :))umut vaar:)
Sende de kaldi mi test benim.bir tane kaldi bakalim bugun gelmiyor yarin sabah yapiyoruz ve guzel haber veriyoruzz:)))O da var evet canım yaa :)))) yarın ola hayrola :)))
Öle canım yaa Allah hayırlı zamanda kısmet etsin sağlıklı evlatlarVarsa vardır yoksa önümüzdeki ay a umut dolu başlarız canım üzülmek yok asla :) herkesin kendi kısmeti zamanı var biliyoruz artık bunu zaten
İnşallah ama ben dedim tek tek hepinizi hamile gördüm diyeİnşallah doğrudur
Ay dur bakalım kuzum yarın çok dikkat etcem yaparken yaaa
Kuzum bu test senin mi
Kız aslında sabırlılıktan değil yanlış yapıyormuşum ya düzgün olsun negatif çıkarsada en azından doğru uyguladım diyeblyim die yarın yapayım dyrumkız valla çok sabırlısın ya , elinde ovulosyon testi varsa en azından ona yap bakalım ne çıkacak
sen bilirsin kuzum , bak bnde akşamüstüne doğru yaptım silik çıktı ama ilk önce ovulosyon yapmıştım , ovulosyon kopkoyu olunca işgillenmiştim.Kız aslında sabırlılıktan değil yanlış yapıyormuşum ya düzgün olsun negatif çıkarsada en azından doğru uyguladım diyeblyim die yarın yapayım dyrum
İnşallah canım nolur dua edınAyyyyy minnakim teyze oluyoruz tekrardannnn
Evet bata 4 -5 varKuzum bu test senin mi
Allah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin kuzummmmİnşallah canım nolur dua edın
Bu efer sağlıkla gelsın
Evet bata 4 -5 var
Allahım nolur gelmiş olsun
Dua et kuzum hamılelerın duası gerçek olurmuş
Kuzummm ayyy duammm seninleeİnşallah canım nolur dua edın
Bu efer sağlıkla gelsın
Evet bata 4 -5 var
Allahım nolur gelmiş olsun
Dua et kuzum hamılelerın duası gerçek olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?