evet evet net oynama ama oynatmama az kaldıııı doktorum nerdeeeebu açı çok daha netoynamaya gerek yok dimi kız can09e ama isterseniz oynıyım yani
inşallah sağlıklıdır kuzum, sağlıkla ilerler
Diğer testıme bektın mı
canımm sonraki testinee bakkk :)
Tek dileğim bubu açı çok daha netoynamaya gerek yok dimi kız can09e ama isterseniz oynıyım yani
inşallah sağlıklıdır kuzum, sağlıkla ilerler
Baktım baktııım, gördüm minnakı
 hayırlı uğurlu olsun elçin
Ben sana hissediyorum demiştim
Baktım baktııım, gördüm minnakı
 hayırlı uğurlu olsun elçin
Ben sana hissediyorum demiştim
Tek dileğim bu
Evet çıktı ama eşim İstanbulda, babası hastaevet evet sağlıkla gelsinlerr:)
eşim yok demiştin canım dün sonuç çıkmıştır demiştin gidecek misiniz bugün geldi mi eşin?
Düzenli beslen, yeğenimize iyi bak
İnanamıyorum hala
İnşallah canım sizlerdende hayırlı haberler beklıyorum dualrımdasınızayy inşallah yaaa bende hamileyiimm diye yazayım inşallah :)
artı kötü düşünmüyoruz her şey yolunda o ilkti bu bebişi sağlıkla kucağına alıyorsun canımm benim :)
evet insallaah benim gibi gamsız olayy inşallah yaaa bende hamileyiimm diye yazayım inşallah :)
artı kötü düşünmüyoruz her şey yolunda o ilkti bu bebişi sağlıkla kucağına alıyorsun canımm benim :)
İnşaallah canım, darısı sizlere ve tüm evlat isteyenlere olsunmorcivertkedi açı önemliii
dvtb melek ve mucizesi Maria26 koşunn kızlaarr ayy inşallah biz de güzel haber veririz..
Bence benım gibi gazmsız olun gamsızlık neymıs göreceksınızevet insallaah benim gibi gamsız ol
adetin gecikince kan ver bence, ilk kontrol için de biraz bekle
vuhuuu cok heyecanlandımBence benım gibi gazmsız olun gamsızlık neymıs göreceksınız
vee 3 çocuk anası konuştuuevet insallaah benim gibi gamsız ol
adetin gecikince kan ver bence, ilk kontrol için de biraz bekle
Beklıuorummorcivertkedi açı önemliii
dvtb melek ve mucizesi Maria26 koşunn kızlaarr ayy inşallah biz de güzel haber veririz..
geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin... sıkma canını sen de geç olsun güç olmasın, sağlıklı olduğunu bilelim yeter..cinsiyetin ne önemi var değil mi?Evet çıktı ama eşim İstanbulda, babası hastagidemedim malesef. Kendim gitsem giderim de eşim gitme başın döner diyor
ahahaha 3 çocuk anasıvee 3 çocuk anası konuştuu
kuzumm durucam bekliycem diyorum da durulmuyor işte gidiyim keseyi görüyüm diyorsun falan filan bakalım hayırlısı gelsin de hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?