7-8-9 haftalık ultrason görüntüsünde bebek kesenin sağında olursa kız, solunda olursa erkek oluyormus. kese yuvarlaksa kız, fasulye gibiyse erkek oluyormus. bakalım hangisi doğru çıkıcakevet ben de burda okudum bilmiyorum... kızımda 6 gün geçince yaptığım için önce yapsam da gösterir miydi bilmiyorum
bu son gebelikte bat günü yaptım çıkmıştı...
morcivertkedi de tasdik edebiliriz belki ...
sanırım @wiha02 nın da erkenden çıkmıştı kız onunkide... hatta ben bildimmm 12 hafta görüntüsünndeeen
kızz baya bi erkenmis :) hemen yelkenleri suya indirme. bende 10. gün falan sandımÇatlamadan sonraki 7. Gün sabah verdim kanı
benım bebek çelişkili olckatı yaşasaydı7-8-9 haftalık ultrason görüntüsünde bebek kesenin sağında olursa kız, solunda olursa erkek oluyormus. kese yuvarlaksa kız, fasulye gibiyse erkek oluyormus. bakalım hangisi doğru çıkıcakben size teyit ederim kısmetse :)
hahaha kaçıncı haftada öyleydi ama? aman sağlıklı olsunlar dabenım bebek çelişkili olckatı yaşasaydı
Bata4 varken gösterdi ..
Kesesi fasulye gibiydi
Töbe töbee gay mı olacagıı dıı
5+4 te gördüm ilk 8 haftaya kadaerhahaha kaçıncı haftada öyleydi ama? aman sağlıklı olsunlar da
Bilmiyorum desemCanm oglmmm canım bat kaçtı pc deyım eklıım
ay aaaayyyy bi de bizde tuz dökerler onu biliyomusunuz siz :)5+4 te gördüm ilk 8 haftaya kadaer
Daha sonrasını göremedı kuzum zaten
Benim evi basabilirsiniz bekliyorumKimmiş o umutsuz söyleyın evını basalım
Insallah teyit edersin kuzumay aaaayyyy bi de bizde tuz dökerler onu biliyomusunuz siz :)
hahaha. bir tutam tuzu hamilenin başına döküyorlar haberi olmayacak tabi. ilk burnunu kaşırsa erkek, çenesini kaşırsa kız. ama bu bizde herkeste tuttu valla.Insallah teyit edersin kuzum
Evet tuzu biliyorum ama napinca ne oluyordu unuttum:)
Sen tuz deyince burnumu kasidim:))
yorum yapmicim sonra paronayak oluyorumKizlar bnm test 3 4 saat sonra bi daaha bakayim dedim saatler sonrasi geverli olmadıni biliorum ama o bile yok dimi sizce
Ahaha erkek benimki o vakitt :)hahaha. bir tutam tuzu hamilenin başına döküyorlar haberi olmayacak tabi. ilk burnunu kaşırsa erkek, çenesini kaşırsa kız. ama bu bizde herkeste tuttu valla.
evet koltukların birinin altına bıçak diğerine makas koyuyorlar. makasa oturursa kız, bıçağa oturursa erkekAhaha erkek benimki o vakitt :)
Bir de bicak makas vardi hangisine oturursa diye onu da duydunmu:)
Benim kuzuyu goren herkes arkasi erkek dedi.. bir de oyle bir sey var o da dogru gibi ama bilemicem.. :)
Ahaha yuzuk bilmiyorum canim..evet koltukların birinin altına bıçak diğerine makas koyuyorlar. makasa oturursa kız, bıçağa oturursa erkektüm hurafeleri biliyorum ya ahahaha. bi de yüzük var onu biliyomusun
el ile yapılanı bilmiyorum. peşi erkek peşi kızı bende duydumAhaha yuzuk bilmiyorum canim..
Peki el ile yapilani biliyor musun
Elin ustunu acmak avuc ici kismini acmak:))
Benim dedigim arkasi erkek arkasi kiz muhabbetine bisiy demedin
Aaa bunu bilmiyorumm... e bana nasil yapicaksiinnel ile yapılanı bilmiyorum. peşi erkek peşi kızı bende duydumhepsi hurafe tabi ki.
mesela ben sana yapıcam bunu. senin yüzüğünü bir ipe geçiriyorum. sonra elinin düz olan kenarına sürtüp avuç hizasında yukarı çıkarıyorum. elimi sabit tutuyorum. yüzük yuvarlak dönerse kız, ileri geri gidip gelirse erkek. 4. gebeliğin ya mesela. bu zamana kadar olan gebeliklerin hepsi çıkıyor. bundan sonra çocuğun olmayacaksa da kendi kendine duruyor yüzük. ilginc ama annemler bunu teyit etmek için aynısını kadına ve eşine yapmışlardı. ikisinde de aynı sonuc çıktı.
Yap kız niye paranoyak oluyon gecersz oldugunu biliorum zaten umit vermiste olmazsnz ben hafif kenarda cizgi gordum gibi de emin olamadimyorum yapmicim sonra paronayak oluyorum
yani mesela dedimAaa bunu bilmiyorumm... e bana nasil yapicaksiinn
onu bende gördüm iste. ama yarısı yok gibi de anlamadım. bi de ortadan dagılmıs gibi ya emin olamadım tam :)Yap kız niye paranoyak oluyon gecersz oldugunu biliorum zaten umit vermiste olmazsnz ben hafif kenarda cizgi gordum gibi de emin olamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?