- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha erkensen de yapmışsın silik de olsa yok yine hemi ama daha erken zaten sana.. hadi bakalım inşallah sizlerde görücez:)
Hayırlısı olsun canım Rabbım hayırlısından versin insAllah bat ne zmndçekmedimm tertemiz neyini çekem![]()
![]()
hani evirdim çevirdim hayaletimsi bile göremedim kuzumSende benım kafadan![]()
![]()
amin canım sağol.. bata daha var 1 2 gün.. 9-10 ocak diyorum kısmet artık nasipte varsa gelir:)Hayırlısı olsun canım Rabbım hayırlısından versin insAllah bat ne zmnd
Kesın bulurdu ohani evirdim çevirdim hayaletimsi bile göremedim kuzumhani siz bakın görüyonuz mu da olmazdı yani :)) hee gerçi
morcivertkedi oynar moynar görebilir miydik bilemedim şimdi
![]()
Öyle tabi cnm gecikme olursa yenilersn testi insAllahamin canım sağol.. bata daha var 1 2 gün.. 9-10 ocak diyorum kısmet artık nasipte varsa gelir:)
Ben de aynen hatta bskiom yok direk çöpe atiom sonradan bakıp durmayım diyeKesın bulurdu o
Bende evirip çevirip bakıyorum yoksa buraya atmıyorum
heyecana gerek yok . :)
Ben çöpe atmıyorum yalan yok akşam işten gelince bakıyorumÖyle tabi cnm gecikme olursa yenilersn testi insAllah
Ben de aynen hatta bskiom yok direk çöpe atiom sonradan bakıp durmayım diye![]()
evet ya dayanamıyorum erkenden uyuyorum
negatif de olsa ataydın senin göremediğini ben görürdüm belkihani evirdim çevirdim hayaletimsi bile göremedim kuzumhani siz bakın görüyonuz mu da olmazdı yani :)) hee gerçi
morcivertkedi oynar moynar görebilir miydik bilemedim şimdi
![]()
yok yau kuzum sanmıyorum sen de göremezdinn :) ya d agörür müydün ki bak keşke atıp baksaydınnegatif de olsa ataydın senin göremediğini ben görürdüm belki![]()
Olsun canım önümüzdeki ay artık bende hiç var gibi hissetmiyorum berabercenek beklerizyok yau kuzum sanmıyorum sen de göremezdinn :) ya d agörür müydün ki bak keşke atıp baksaydın![]()
Ahahah ne guluyon kizzz
e akşam atarsın çöpe atmadın dimi?yok yau kuzum sanmıyorum sen de göremezdinn :) ya d agörür müydün ki bak keşke atıp baksaydın![]()
Yok atmadim ovularin yaninda:)e akşam atarsın çöpe atmadın dimi?
Yok kız birimiz hamilelik digerimiz adet için çabalıyor baya karışık olayalrimizAhahah ne guluyon kizzz
Sizin yuzunuzdennn![]()
akşam bekliyorum o zamanYok atmadim ovularin yaninda:)