Amin canım Allah razı olsunInşallah.
Pek ihtimal vermiyorum açıkçası ama umut hiç bitmiyor.Birde sorun yok eşimde de bende de.Hsg çekildim.Femara ve ovitrella kullandım.Amh bakıldı .insan bir sıkıntı duyuyor neden diye.
Rabbim özlemle bekleyen herkese nasip etsin inşallah.Benim.sukur hayallerim 11 yıl evvel gerçek oldu kızım var.Allah önce hiç olmayıp hasret çekenlere sonra da bana nasip etsin insallah
inşallaahhhAh ne guzel heyecanlar.
Ağla kaydet videoya al
Dünyanın en güzel hissi
Sağlıkla duyarsın inşallah canım
leonunannesi canım test yaptın mı ?
hakkında hayırlısı canımBu sabah yaptım canım ama negatif çıktı
Ama hala adet belirtilerim de yok, bekliyorum bakalım
Benimde hastalıktan mı neden uykum kaçıyo uyuyamıyorum. Valla bende belirtiler devam hatta benim gebelikketimde olan sarı akıntı bile var 2 gündür ama gel gör ki test negatif :))))) test yapmasam derdim heralde hamileyim çünkü normalde hiç sarı akıntı olmaz aprım sızım da yok gitti sadece bel falan ağrıyo biraz sen yap ama yaa yarın sabah :))))uykumda sıkıntı yok benim...uçlarda gereksiz bir hassasiyet var evett dolgunluk da söz konusu... bel ağrısı yavaştan var gibii... Ay Allahım yaaa
Senin de daha umut var canim.. yarinki ruh durumuma gore yapicimmm sabah canim..Benimde hastalıktan mı neden uykum kaçıyo uyuyamıyorum. Valla bende belirtiler devam hatta benim gebelikketimde olan sarı akıntı bile var 2 gündür ama gel gör ki test negatif :))))) test yapmasam derdim heralde hamileyim çünkü normalde hiç sarı akıntı olmaz aprım sızım da yok gitti sadece bel falan ağrıyo biraz sen yap ama yaa yarın sabah :))))
Tamam canım bende yapıcam son kez :)Senin de daha umut var canim.. yarinki ruh durumuma gore yapicimmm sabah canim..
Ayy buna çok güldüm testler kraliçesi ilan ediyorum seniKız bende yapmıyorum Elim yapıyor
Ben yapmadim miki yaptiAyy buna çok güldüm testler kraliçesi ilan ediyorum seni
Selam canım senin batın kaç uğurlu listemize eklensinSanki bu topicte bende etiketliydim kizlaar bende bekliyoruum :))
Bat 18Selam canım senin batın kaç uğurlu listemize eklensin
Birlikteyiz benim de 18Bat 18
Belirtin varmı suan canımBirlikteyiz benim de 18
Ne zaman başlıcaksınKizlar bende size ozendim bugun 10 tane test aldim bekliyorum
Merhaba hoşgeldin ..Bat 18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?