Aynen canım bizim bu ay değilmiş kısmet. Ama bu ovu testleri çok stres yaptırıyo hep düşünüyosun yaa ilişkiyi ona göre ayarlıyosun koştur koştur sanki acele eder gibi ilişki falan ne biliyim ben normalde stres olmam ama bu testle ne stres oldum resmen :) ilk krz yapmıştım bide biz hep gün aşırı ilişkiyle hamile kalmıştım ya da tek ilişkiyle bence bizde kalitesi düştü spermin bi daha sık ilişki denemicem ovu da yapmicam zaten yine kafama göre deneyelim. Hayırlı zamanı ne zamansa gelir meleklerimiz inşallahaynen geç döllenemez çunku ovulasyon takıp ettin. hayırlısı canım ya
aminnSağlıkla sıhhatle darısı sana kuzum
evet evet cimcimeprenses mi kızzz anlayamadım mesajından :)) cimcime dediğine göre kııızzz hee
eğer kızsa ben bu işi öğrenmişim heeee
Aynen eğer stres oluyorsanız yapmayın canım .Aynen canım bizim bu ay değilmiş kısmet. Ama bu ovu testleri çok stres yaptırıyo hep düşünüyosun yaa ilişkiyi ona göre ayarlıyosun koştur koştur sanki acele eder gibi ilişki falan ne biliyim ben normalde stres olmam ama bu testle ne stres oldum resmen :) ilk krz yapmıştım bide biz hep gün aşırı ilişkiyle hamile kalmıştım ya da tek ilişkiyle bence bizde kalitesi düştü spermin bi daha sık ilişki denemicem ovu da yapmicam zaten yine kafama göre deneyelim. Hayırlı zamanı ne zamansa gelir meleklerimiz inşallahnisan ayına kadar vakit var sonra olmazsa dr a gideriz belki aşılama vs düşenebiliriz
Aynen canım yok yumurtlamayı bilmeyen ve stres olmayanlar için bence süper bişey bu testler.Aynen eğer stres oluyorsanız yapmayın canım .
Hakkımızda hayırlısı ..
İnşallah yanılıyoruzdur ..
bide dipnot : Yumurtlama gununu tuttursak bıle şansımız %50 mi 40 mı neymiş ..
Bugün 12. günAy benım kürtaj sonrası halım gıbısın :))
Bende her gun regl gelsın dıye dua edıyodum :))
Tam pik olmamış . bence sen testlere devam et . Benım adeteen sonra 13. gun pik oldu senın şuan kaçıncı gün?
Aynen normalde ben yapımıyordum . İlk ay dediğim gibi telefondan takıp ettim .Aynen canım yok yumurtlamayı bilmeyen ve stres olmayanlar için bence süper bişey bu testler.
Devam et yapmaya ..Bugün 12. gün
yok kuzum silik bile yok dedi.. ama belli olmaz belki erkek geç gösterecek :) yarın tekrarlıycak inşallah vardır yaa teker teker haberleri alırız....dün buraya attıgım mesajlara falan da hep baktım
Bata 3 kala kasık ağrılarım başlamış ama onun öncesınde ağrım var ama gebelik istediğim içinde hissediyor olabılırım demişm
Bide gaz problemım varmıs .
Şuan gazdan eser yok . Kasık ağrııs mevcut . Göğüs ağrısı geçen seferkınde de battan sonra oldu zaten
Beklıyorum
Maria26 diğer topikte gördüm canım yapmıssın test ..
Hemen moral bozma çok çok silik gördüm demişsin ama çok mu bekledi test öylemı gördun yoksaaa hemen mı çıktı ?
ama kuzum erken yapmışım da demek istemem :)yoksa belirti aramazsın ümit etmezsin en azından canım. yap sen yarın :)
bEN OLSAM YAPARDIMama kuzum erken yapmışım da demek istemem :)
YAP YAP YAP YAPiyi gazladınız haaa
Biz tam bır deliyizbendeee
ben biraz üzülürüm malum yaş ileri korkum artıyor ya olmazsa diyeBiz tam bır deliyiz
Ama bak cano çıkmazsaa ikimizede üzülmek yok .. Demekki daha vaktı gelmemiş deyip yenı ay da olan çalışmalarımıza yogunlaşıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?