Kızım da hasta yarın okula gitmeyecek.Belli etmeden nasıl test alırım bilmiyorum ama sabah kesilmişse bakayım .Kuzum kiyamam... uzulme ya..
Yasamadim ama az cok okuduk .. kisa suruyor ve cok olmuyor rengi de acik oluyormus... bir test daha mi yapsan ...
Off bide baba yani:)) olmuyo diyeydin :))Kızım da hasta yarın okula gitmeyecek.Belli etmeden nasıl test alırım bilmiyorum ama sabah kesilmişse bakayım .
Kardeşimin eşi hamile.17 haftalık .Haftasonu birlikteydik.Babam da sanki nasıl istediğimizi bilmiyormuş gibi bana takılıyor onların yanında bi çocuk yapmayı beceremiyorsun ha ha ha.
Iyice gerildim.Ne biçim şaka bu baba da denmiyor malum.
Ay kısmet napalim falan diyorum ama birde bana sor yani.Pofff
Kedili olan herseyı evime alabilriim10 kilo olduğunu söylemistin
hay maşallah tosuncuk :)
ikea kırlentin dikkatimi cekmedi değil
Nasıl gitsin kuzum ya işte bekleyişteyim :/tabiki yazarım kuzum allah razı olsun ilgin için.
nasıl gidiyor anlat bakayım
Canımmm moralini bozma nolur .Herkese iyi akşamlar
Ben 4 ocakta maalesef regl oldum.Once leke leke kahverengi sonrada pembe normal adet oldum.Ama az evvel baktım bitmiş. Ilk defa reglim 2 gün sürdü. Bu ay doktoru kaçırmış oldum ve sinirim bozuk.
Hem az regl oldum hem bu ay kaçmış oldu.
Sayfalar çok ilerlemiş okuyamadım kusura bakmayın.insallah güzel haberler vardır.
H E can09e
Bu arada göğüs agrım ve kasıkta batmazlar geçmedi.
Moralim çok bozuk
Selam canim, test yaptim maalesef negatif, artik adet olmayi bekliyorum. Bir de ev tasima durumumuz var, onunla ugrasiyorum, durumlar boyle.
Ndaki aya artık çanimSelam canim, test yaptim maalesef negatif, artik adet olmayi bekliyorum. Bir de ev tasima durumumuz var, onunla ugrasiyorum, durumlar boyle.
canim senin test hangi markaSelam canim, test yaptim maalesef negatif, artik adet olmayi bekliyorum. Bir de ev tasima durumumuz var, onunla ugrasiyorum, durumlar boyle.
Insallah canim, laboquick gemisti ovulasyonun yaninda birkac tane hediye, bir de onceden kalan predictor vardi.canim senin test hangi marka
Benimde bat 13 ocak insallah bende 2019 hamilesi olurum 2 yildir olmuyor
canim labquick hemen atiyormusun bende 4 saat sonra falan silik cikiyor sendede cikiyormu cok umutlanmiyorum ama yinedeInsallah canim, laboquick gemisti ovulasyonun yaninda birkac tane hediye, bir de onceden kalan predictor vardi.
Hemen degil ama sabah yapmistim testi, kahvaltidan sonra attim canim acikcasi, silik ciktiysa bi de yarin tekrarla bakalim sabah, insallah hayirli haberlerle gelirsin hem de emin olursun.canim labquick hemen atiyormusun bende 4 saat sonra falan silik cikiyor sendede cikiyormu cok umutlanmiyorum ama yinede
canim sanki bu marka hep boyle ondan soruyorumk8 birdahaki ay almayayimHemen degil ama sabah yapmistim testi, kahvaltidan sonra attim canim acikcasi, silik ciktiysa bi de yarin tekrarla bakalim sabah, insallah hayirli haberlerle gelirsin hem de emin olursun.
Olabilir canim, ovulasyon testlerinde sorun yasamadim bu markanin ama hamilelik konusunda tecrubem olmadigi icin bilemiyorum guvenilir mi.canim sanki bu marka hep boyle ondan soruyorumk8 birdahaki ay almayayim
ahahha kızz ne hava atmasııkarlı bir istanbul sabahından günaydınnn
ankaralılar çok hava atmıştı
ankaralılar story atmıştı dün kıskandıydımahahha kızz ne hava atmasıı
günaydınnlarrr
iyi haftalar olsuunn
hee ben de üstüme almışım oynadık şöyle böyle diyinceankaralılar story atmıştı dün kıskandıydım
güzel haberler alacağımız bir hafta olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?