maalesef o haftaları vermedi büyüdükçe verdi ama bebek konumunu soruyosan hep sağdaydı hala da sağda değişmedi tekmeleri bile sağ kroşe atıyor artık
kız 6-8 haftalık karından ultrason görüntüsü varsa atsana yeni bi teori gördüm bakalım tutacak mı
Hııı alınganlıkmış. Selamımı beğeniyon cevap yok sonra alıngan olmuşunHamileler alingan da olur diyorlardi ne kadan dogruuukissss selam naber napiyosun? Nasil gidiyor? Cinsiyeti daha belli olamadi mii?
ay evet kesenin sağındaysa kız diye bişey gördüm :) bakalım kız mı erkek mimaalesef o haftaları vermedi büyüdükçe verdi ama bebek konumunu soruyosan hep sağdaydı hala da sağda değişmedi tekmeleri bile sağ kroşe atıyor artık
Ahaha e canim hep basinda degiliz yani zamanim yokmus demek yazacak, begenip gitmisimHııı alınganlıkmış. Selamımı beğeniyon cevap yok sonra alıngan olmuşun
oğlum da hep sağdaydıay evet kesenin sağındaysa kız diye bişey gördüm :) bakalım kız mı erkek mi
öyle olsun o zamanAhaha e canim hep basinda degiliz yani zamanim yokmus demek yazacak, begenip gitmisimsonra gelince yazdim iste
Belli olmadi mi daha :)
Hala gerekli cevabi alamadik demek belli olmadi daha:)öyle olsun o zaman
Sagol canim.. insallahh dunya boyle iste kimi kacar kimi ister:)İyi akşamlar kızlar hayırlı olsunH E topigin
Herşey gönlünüzce olsun insallah Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
rahmin mi sağ tarafında kesenin mi?oğlum da hep sağdaydı
Minnaakımm sağol teşekkür ederim Aminnnnİyi akşamlar kızlar hayırlı olsunH E topigin
Herşey gönlünüzce olsun insallah Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Selam bitaneeemmm nasıl gidiyooo.. takip ediyorum hala belli olmammış bizim minnakım cinsiyeti :)Silam arkadeşler
selamımı bile almamışsınız daha da yazmam
Ayyyy masallahh cookk datluuuu... insallah insan kardesii geliyooorrrrEki Görüntüle 2222548 Meyaba teyzeler ben Çıtır annemin 2. Göz ağrısıyımm
Meyaklaa insan kardeşimizi bekliyoruz
İnşllah kuzuAyyyy masallahh cookk datluuuu... insallah insan kardesii geliyooorrrr
Aman aman prensesimizi bekletme :)Hicc valla klasik pazar gunu aksami...
Kuzu oyun oynamak icin bekliyor.. iki dk dedim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?