14 pik yapmış canımÇok teşekkür ederim
Bunlar benim şu ana kadar yaptığım ovülasyon.testleri, 12 aralıkta başladım, hiç yumurtlama olmuş mu sizce, son 3 _4 gündür beyaz uzayan akıntım var yumurtlama belirtisi mi oluyor?
noldu leonun annesine yahu konuşuyordukAynen bende 9 gibi sıvı alımını kesıp 11 gibi test yapıyorum .
14 teste adet bıtımınden 2 gun sorna dedin . Orayı tam anlamadım . Adetın 12 gün mü suruyor ?
Benım mesela 18 inde geldi . 23. de bitti.
24.de yanı bugun ovulasyon yaptım . 7 . gün oldu .
Nolmuş gıınoldu leonun annesine yahu konuşuyordukkaşla göz arası
Etiketlerım canım senıde eğer anlayamadığım birşey olursaaz buçuk anlıyorum ov testinden sadece bildirim gelmiyo gördükçe yardımcı olmaya çalışırım kızlar
tamam kuzumEtiketlerım canım senıde eğer anlayamadığım birşey olursa
Tamam canım yarın eklerim ilk sayfayaBenim bugünki sonucum bu
2019 bebekleri kucağımıza alacağımız bir yıl olsunİnşallah canım benimde bir kimyasal gebeliğim oldu her ay bekleyip olmaması üzüyor insanı ama herşeyin hayırlısı bakalım vardır bir zamanı
Hay maşallaaahhkızlar günaydıııınnn
cok mutluyum, bata 3 kala güzel bi sonuç çıktı. hayalet görürüm sanıyodum.
Allahım inşallah hepinize en hayırlı vakitte nasip etsin. bana da dua edin inşallah sağlıklıdır
Amin inşallahh2019 bebekleri kucağımıza alacağımız bir yıl olsun
inşallah kuzumHay maşallaaahh
Sağlıkla sıhhatle devam etsın inşallah
Kan vermeye ne zaman gitcen ?inşallah kuzum
ne kadar hissetsem de yine negatif düşüncesiyle yaptım testi, baya bi şaşırdım :)
gecikmesini beklemek istiyorum. beni korkutmasınlar değerin çok az diye. pazartesi gidebilirim. sonra çarşamba bir daha kan verip artışını kontrol ederim. zaten o zamana kadar adet görürsem kimyasal demektir.Kan vermeye ne zaman gitcen ?
canım gözün aydın inşallah sağlıklı gebeliktir...gecikmesini beklemek istiyorum. beni korkutmasınlar değerin çok az diye. pazartesi gidebilirim. sonra çarşamba bir daha kan verip artışını kontrol ederim. zaten o zamana kadar adet görürsem kimyasal demektir.
aminn inşallahcanım gözün aydın inşallah sağlıklı gebeliktir...Rabbim sevindirsin.. ne kadar zamandır bekliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?