canım sana da sormustum hatırlıyor musun? kasım ayında. işte sonra erken adet oldum. 3 gün erken oldum. normalde silikleştikten sonra ama benim o ay noldu anlamadımCatladikyan sonra yani siliklestikten sonra +14 degilmi yahu.. senin pikten sonra 14.gun mu geldi
morcivertkedi
Hee gebe kalmadan once oyle sasmalar oluyormus ondan sanirim oyle olmus senin..canım sana da sormustum hatırlıyor musun? kasım ayında. işte sonra erken adet oldum. 3 gün erken oldum. normalde silikleştikten sonra ama benim o ay noldu anlamadım
ovulasyon kullanmasam he erken yumurtlamışım derim. ama yumurtlama günüm belli. hatta yerleşme kanaması sanmıştım ilkHee gebe kalmadan once oyle sasmalar oluyormus ondan sanirim oyle olmus senin..
Canım bence de 16 da pik olmuşEki Görüntüle 2221613
Canım bende anlamadım bana bir el atın
Ben 5 gün kalandan başlıyorumGebelik testini kac gun onceden yapiyosunuz
Biz atıp tuttuk yok adetten sonra test yaparız kan vermeyiz. Çok rahatız :)) maşallah herkesten öbce test yapmaya başladıkkOvu yaptim coook silikk atmaya bile gerek yok.. ben gebe kalamadim bence...
Sizin sayenizde meraktan yaptim valla
16si pik bence canımEki Görüntüle 2221613
Canım bende anlamadım bana bir el atın
Kaçıncı gün bugün yumurtlamadan sonraOvu yaptim coook silikk atmaya bile gerek yok.. ben gebe kalamadim bence...
dur daha benim yumurtlamadan sonra 9. günde koyulaşmaya başlamıştıOvu yaptim coook silikk atmaya bile gerek yok.. ben gebe kalamadim bence...
8.gunmus..:)dur daha benim yumurtlamadan sonra 9. günde koyulaşmaya başlamıştı
Testim var elimde 2 tane..Biz atıp tuttuk yok adetten sonra test yaparız kan vermeyiz. Çok rahatız :)) maşallah herkesten öbce test yapmaya başladıkk
Erken canım boşver takılma ovu testine, ptesi sende kaset test al beraber yaparız
Yumurtlamadan sonra da 9.gun:)Kaçıncı gün bugün yumurtlamadan sonra
ee daha var. hem de ona takılmasana sen hcgye odaklan lütfen8.gunmus..:)
Hahaha :)Testim var elimde 2 tane..
1 tane ovu kaldiydi onu da erken yapmisim ahaha
Ay ben daha 6yı atlatamadım ne yavaş ilerliyor zamanYumurtlamadan sonra da 9.gun:)
Yarın bakalım ne çıkacak benim sonuçee daha var. hem de ona takılmasana sen hcgye odaklan lütfen
Ay inşallah vardır canımm hadi hayırlısı olsunYarın bakalım ne çıkacak benim sonuçsilik çıksa da artık umudu kessem
Canım sen gittin mi dr.a nasıl gidiyor ilk zamanlarınee daha var. hem de ona takılmasana sen hcgye odaklan lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?