- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- 53
Yapıcağım zaman bana yaz ben de yaparım:)Kesinlikle :))))
Ben de 4 5 kala başlarım yapmaya heycan olsun sırf :)))))
Bende yapmicam dedim ama bu ay ilk kez doğru değerlendirdiğimizi düşündüğüm için çok ufak da olsa umut var elimde de 5 tane tets var :)))) 5 kala yapmaya başlarum yapıp yapıp dururum artık :)))
Kızlar siz ne kadar beklediniz testte ne kadar süre sonra ciktiMaria26 pazartesi mi başlıcaktın yapmaya :)
yaptın mı canım? ilk on dkda bekliyorsun 20 dkdan sonrakiler geçersiz...Kızlar siz ne kadar beklediniz testte ne kadar süre sonra cikti
Yaptım ama baya bekledim hala sonunda dağınık pembelik var görünmeyecek derecedede çizgi var la yokyaptın mı canım? ilk on dkda bekliyorsun 20 dkdan sonrakiler geçersiz...
adet günün geçtiyse şöyle 6 7 gün hemen beklemeden çıkıyor...
erken dönemse bekleyerek görebiliyorsun..
atar mısın buraya ? kaç damlattın? gören arkadaşlarımız oluyorYaptım ama baya bekledim hala sonunda dağınık pembelik var görünmeyecek derecedede çizgi var la yok
Çok oldu baya oldu canım ben bile çok zor goruyorumatar mısın buraya ? kaç damlattın? gören arkadaşlarımız oluyorresimle oynuyorlar falan.. kaç dk oldu bir de?
morcivertkedi
At at biz onu cikartirizÇok oldu baya oldu canım ben bile çok zor goruyorum
Birazdan atiyim ama sizinkilere hiç benzemiyor malesef hamile deglmAt
At at biz onu cikartiriz
Canım çok ufak bir çizgi dahi olsa bu belirti dir Umut kaybetmeBirazdan atiyim ama sizinkilere hiç benzemiyor malesef hamile deglm
Hiç bişey görmüyorum ben :-(
görünüyor yahuu oynamaya bile gerek kalmadann ayy hadi inşallaahhh süper yahuu bu ay bereketli kızlaaarrr :)
Ben göremiyorum canlı canlı çok silik gözüküyor iki gün var canimgörünüyor yahuu oynamaya bile gerek kalmadann ayy hadi inşallaahhh süper yahuu bu ay bereketli kızlaaarrr :)
kaç gün vardı adete..
Ben bişeyler görüyorum ama senı umıtlendırmek ıstemıyorumHiç bişey görmüyorum ben :-(
Bide çok bekledim dağılması çok uzun sürdü idrarimi az koydum bilmiyorum ki ilk deneyimim daha
Bi üst mesajımda yazdım bende gördüm
3 - 4 damla koyman lazım canım .Bide çok bekledim dağılması çok uzun sürdü idrarimi az koydum bilmiyorum ki ilk deneyimim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?