- 2 Ocak 2019
- 598
- 1.767
- 63
- 27
Çalısmak insanı stresten çıkarıyor. Kafayı oraya takmıyorsunbenim bir kızım var 1.5 senedir 2. için uğraşıyoruz.. mayısta bir kaybım var...3 ay korundum..
çalışıyorum Ankaradayım...
:))
senden ne haber?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalısmak insanı stresten çıkarıyor. Kafayı oraya takmıyorsunbenim bir kızım var 1.5 senedir 2. için uğraşıyoruz.. mayısta bir kaybım var...3 ay korundum..
çalışıyorum Ankaradayım...
:))
senden ne haber?![]()
ama beta hcg 4 çıkması hayalet çizgi ovulasyon pozitifligi.. bunlar nedendi o zaman açıklığa kavuştur bizi :)Boşver canım
ozaman eklıımm senı nolcagı bellı mı olurkorunmuyoruz canım doktor korunun demedi şuan denemye devam ediyoruz bu ay pek deneyemedik gerçi ben rahim filmi falan çekildim derken 3 4 kez anca oldu bu ay, adet bitince denemeye devam ya tutarsa![]()
hani 28i gösteriyordu da 26sı olmuştu ya benim çatlama ondan öne çektim ben bat ı :))aa aynı gun yapcaz
Çarşamba sabahı testlerı buraya atıyoruz o halde![]()
belki de olur bilemeyiz ekleyelim seni dekorunmuyoruz canım doktor korunun demedi şuan denemye devam ediyoruz bu ay pek deneyemedik gerçi ben rahim filmi falan çekildim derken 3 4 kez anca oldu bu ay, adet bitince denemeye devam ya tutarsa![]()
Benımde 15 i ben 9unda başlıcam . Biliyorum varsa bile gözükmezhani 28i gösteriyordu da 26sı olmuştu ya benim çatlama ondan öne çektim ben bat ı :))
9u gelmezse 10 u sabah yaparım diyorum :))
8 aylık evliyim ağustosta düşük yaptım şimdi yeniden deniyoruz inşallah bu topik hepimize uğur getirecek ve hepimiz hamiş olacağız inşallah aminnnnHoşbulduk. Ne kadardır bekliyorsunuz bebişlerinizi ?
Dur bakım nasipama beta hcg 4 çıkması hayalet çizgi ovulasyon pozitifligi.. bunlar nedendi o zaman açıklığa kavuştur bizi :)
8 aylık evliyim ağustosta düşük yaptım şimdi yeniden deniyoruz inşallah bu topik hepimize uğur getirecek ve hepimiz hamiş olacağız inşallah aminnnn![]()
Amiin inşallahhh. Ilk gebelikte düsük olabiliyormuş bende daha o da olmadı. Rabbim vaktini biliyor bizede beklemek düsüyor8 aylık evliyim ağustosta düşük yaptım şimdi yeniden deniyoruz inşallah bu topik hepimize uğur getirecek ve hepimiz hamiş olacağız inşallah aminnnn![]()
Sabah hafif alt karin sancim vardi ogleden sonra bel agrisi geldi... agiz kurulugu ve cok acikmam belirtilerim bunlar:)Belirtileriniz var mı?
Kız sen bir test yapsanaSabah hafif alt karin sancim vardi ogleden sonra bel agrisi geldi... agiz kurulugu ve cok acikmam belirtilerim bunlar:)
Yok cnm daha erken:)Kız sen bir test yapsana![]()
dedi testlerle kafayı bozmus arkadasımızKız sen bir test yapsana![]()
Bana dedinse 1 hafta var cnm.Bata 1 hafta mı kaldı
Nbym yavrum yadedi testlerle kafayı bozmus arkadasımız![]()
Inşallah vardırBana dedinse 1 hafta var cnm.
inşallah kuzum Allah'tan ümit kesilmezbelki de olur bilemeyiz ekleyelim seni de![]()