Hangi sehirdesiniz? Ankara ise Zubeyde hanim hastanesinde halledebilirsiniz. Yakaladiklarini tup bebek icin birakmiyorlar raporu ordan alin mesela ama tedaviyi baska yerde yaptirin. Bsba 0.60 cikardilar amh ama baska yerde 2 nin uzerinde ciktiBenim merkezim ilac icin rapor veremeyecegini soyledi bu durumda ne yapabilirim bir bilgisi olan varmi 2500 kusur tutuyor cok fazla bir rakam tedavi ucretinide dusunursek rapor alabilmemiz icin ne yapmali,
Hangi sehirdesiniz? Ankara ise Zubeyde hanim hastanesinde halledebilirsiniz. Yakaladiklarini tup bebek icin birakmiyorlar raporu ordan alin mesela ama tedaviyi baska yerde yaptirin. Bsba 0.60 cikardilar amh ama baska yerde 2 nin uzerinde cikti
sgk tüp bebeği karşılıyor ama rapor almak gerekiyor devlet hastanesinden tüp bebek bölümü varsa rapor alınabiliyor heyetten geçmek gerekiyor. 39 yaşından küçük olmak lazım sanırım 3 defa deneme yapılıyor ilaçların bir çok kısmını ödüyor rapor ben zeynep kamilden alınabiliyor diye biliyorum bahçeci umutta da rapor geçiyor yani özel olup raporlu hizmet veren merkezlerde var
Hadi bakalim hayirli olsun :)Maalesef Konyadayiz ilaclari almak durumunda kaldim cunki sartlar baslamak icin olgunlastigi icin hemen baslamaliydim ilaca.
Merhaba sizin rapor var mı? Tedavi ücreti ne kadar çıkıyor? Bana bugün devlette rapor çıktığı taktirde bile ilaçlar hariç 4700 TL gibi bir ödeme yapmam gerektiği söylendi. Ama yorumlara bakıyorum devlete gidip çok daha az ödeyenler var.Benim merkezim ilac icin rapor veremeyecegini soyledi bu durumda ne yapabilirim bir bilgisi olan varmi 2500 kusur tutuyor cok fazla bir rakam tedavi ucretinide dusunursek rapor alabilmemiz icin ne yapmali,
Merhaba sizin rapor var mı? Tedavi ücreti ne kadar çıkıyor? Bana bugün devlette rapor çıktığı taktirde bile ilaçlar hariç 4700 TL gibi bir ödeme yapmam gerektiği söylendi. Ama yorumlara bakıyorum devlete gidip çok daha az ödeyenler var.
Ben Mersin üniversitesi tıp fakültesindeIlaclar 3000 tl tuttu rapor vermediler, ki hakkim oldugunu dusunuyordum kist ameliyati sonucu tek tupum kaldi, pcos var ve 8 yillik evlilik.
Hastanr ucreti 6500 tuttu, kisaca 10000 gozden cikarmali. Siz hangi hastanede tedavi altindasiniz?
1 ayda falan çıkıyor devlet hastanesinden alman gerekli bazen daha uzun da sürüyor gidip muayene olup heyete giriyorsun bir sürü test falan yatırıyorsun eşindeyse sorun iki farklı zamanda yapılmış sperm testi istiyorlar bahçeciyi ara sor istersen orda rapor geçiyor detayli anlatırlar sanaSGK TÜP BEBEK HEYET RAPORU NE KADAR SÜREDE ÇKIYOR VE NE İSTİYORLAR BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞABİLİRMİ
Tesekkur ederim1 ayda falan çıkıyor devlet hastanesinden alman gerekli bazen daha uzun da sürüyor gidip muayene olup heyete giriyorsun bir sürü test falan yatırıyorsun eşindeyse sorun iki farklı zamanda yapılmış sperm testi istiyorlar bahçeciyi ara sor istersen orda rapor geçiyor detayli anlatırlar sana
Benim devlette heyet raporum hemen çıktı. Evrakları topladım teslim ettim ve bana reglin 1. günü gel dediler. Zorlanmadım bile. Hatta aşılama yapılmadan direk tüp bebek denildi. Çikolata kistin var aşılama ile zaman kaybetmeye gerek yok denildi. Çok şükür herşey hızlı gelişti devlet hastanesinde1 ayda falan çıkıyor devlet hastanesinden alman gerekli bazen daha uzun da sürüyor gidip muayene olup heyete giriyorsun bir sürü test falan yatırıyorsun eşindeyse sorun iki farklı zamanda yapılmış sperm testi istiyorlar bahçeciyi ara sor istersen orda rapor geçiyor detayli anlatırlar sana
Merhaba hangi devlet hastanesinde aldınız raporunuzu ve hangi evrakları çıkardınız bende de yumurta rezervi azlığı var aşılama yapılmadıBenim devlette heyet raporum hemen çıktı. Evrakları topladım teslim ettim ve bana reglin 1. günü gel dediler. Zorlanmadım bile. Hatta aşılama yapılmadan direk tüp bebek denildi. Çikolata kistin var aşılama ile zaman kaybetmeye gerek yok denildi. Çok şükür herşey hızlı gelişti devlet hastanesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?