2019 - 2020 Tüp Bebek Fiyatları ve SSK, Devlet Desteği

Editor

Edidir Edi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
1.287
2.966
658
İstanbul
Merhaba,
Aşağıda ki sorulardan hangilerinin cevaplarını biliyorsunuz ? veya bu konularda fikriniz var mı ?

• Sgk Tüp Bebek Yaş Sınırı Nedir?
  • Sgk Tüp Bebek Tedavisinin Ne Kadarını Karşılar?
  • Tüp Bebek İçin SSK Raporu Nasıl Alınır?
  • Sgk Tüp Bebek Raporu Sgk Tüp Bebek İlaçları Karşılar mı?
  • Sgk Tüp Bebek Raporu İçin Gerekli Evraklar Nedir?
  • Sgk Tüp Bebek Tedavisinin Ne Kadarını Karşılar
  • Sgk Tüp Bebek Raporu Nasıl Alınır?
  • Sgk Tüp Bebek Şartları
  • Sgk Tüp Bebek Yaş Sınırı
  • Sgk ile Anlaşmalı Tüp Bebek Merkezleri
  • Ankara Sgk Anlaşmalı Tüp Bebek Yapan Hastaneler
  • İstanbul Sgk Anlaşmalı Tüp Bebek Yapan Hastaneler
  • İzmir Sgk Anlaşmalı Tüp Bebek Yapan Hastaneler
  • Konya Sgk Anlaşmalı Tüp Bebek Yapan Hastaneler
  • Sgk Tüp Bebek Masraflarının Ne Kadarını Karşılıyor?
  • Tüp bebek devlet desteği
  • Sgk tüp bebek tedavisi
  • Tüp bebek devlet karşılıyor mu
  • 2020 Tüp bebek fiyatları
  • Özel hastanede tüp bebek şartları

_Rapor 3 doktorun onayıyla veriliyor.
_Ilacların SSK raporla bir kısmı karsılanıyor. Yuzde olarak bilmiyorum. Ornegın ben 2500 tllık ilaca raporla 1200 TL vermıstım.
_şartları: 3 yıllık evlilik, hıc cocuk olmaması, devlette hıc denememek
_ankarada novaart tup bebek merkezindekı doktorlar rapor veriyor. Ama sadece ılacları devlet karsılıyor.
_devlet karsılıyor evet sadece bellı bir kısmını.

Benim merkezim ilac icin rapor veremeyecegini soyledi bu durumda ne yapabilirim bir bilgisi olan varmi 2500 kusur tutuyor cok fazla bir rakam tedavi ucretinide dusunursek rapor alabilmemiz icin ne yapmali,

Benim merkezim ilac icin rapor veremeyecegini soyledi bu durumda ne yapabilirim bir bilgisi olan varmi 2500 kusur tutuyor cok fazla bir rakam tedavi ucretinide dusunursek rapor alabilmemiz icin ne yapmali,
Hangi sehirdesiniz? Ankara ise Zubeyde hanim hastanesinde halledebilirsiniz. Yakaladiklarini tup bebek icin birakmiyorlar raporu ordan alin mesela ama tedaviyi baska yerde yaptirin. Bsba 0.60 cikardilar amh ama baska yerde 2 nin uzerinde cikti

sgk tüp bebeği karşılıyor ama rapor almak gerekiyor devlet hastanesinden tüp bebek bölümü varsa rapor alınabiliyor heyetten geçmek gerekiyor. 39 yaşından küçük olmak lazım sanırım 3 defa deneme yapılıyor ilaçların bir çok kısmını ödüyor rapor ben zeynep kamilden alınabiliyor diye biliyorum bahçeci umutta da rapor geçiyor yani özel olup raporlu hizmet veren merkezlerde var

Hangi sehirdesiniz? Ankara ise Zubeyde hanim hastanesinde halledebilirsiniz. Yakaladiklarini tup bebek icin birakmiyorlar raporu ordan alin mesela ama tedaviyi baska yerde yaptirin. Bsba 0.60 cikardilar amh ama baska yerde 2 nin uzerinde cikti

Maalesef Konyadayiz ilaclari almak durumunda kaldim cunki sartlar baslamak icin olgunlastigi icin hemen baslamaliydim ilaca.

sgk tüp bebeği karşılıyor ama rapor almak gerekiyor devlet hastanesinden tüp bebek bölümü varsa rapor alınabiliyor heyetten geçmek gerekiyor. 39 yaşından küçük olmak lazım sanırım 3 defa deneme yapılıyor ilaçların bir çok kısmını ödüyor rapor ben zeynep kamilden alınabiliyor diye biliyorum bahçeci umutta da rapor geçiyor yani özel olup raporlu hizmet veren merkezlerde var

Raporu alabilmek icin 2 kere asilama olup ve rahim filmi cekilmesi gerekiyormus, buda buyuk bir zaman kaybi ve bosa ugras cunki asilamanin benim icin bir faydasi olmayacak direk tup bebek dedi doktorlar, zaten 2. Deneme. Ya rapor ulasilmasi cok zor ya hastane bi cikmaza koyuyor anlamiyorum, universiteye bagli ozel bir hastane ki burayi tercih etmemin sebebi ilaclar icin rapor cikabilmesi olasiligiydi zaten..

Ben birşey merak ediyorum bilen var mı ben kendim Bezmialem de aşılama ve bir özel merkezde tüp bebek yaptırdım tutmadı rapor almak istiyorum sıfırdan iki aşılamamı olmam lazım benim sebepsiz infertilite olduğu için benim yaptırdıklarım heyette sayılmıyor mu

canım benim bildiğim bahçecide bana detaylı anlatmışlardı 40 yaşından küçük olmak-23 yasından büyük olmak-3 yıllık evlilik-2 aşılama gerekiyor. Ama eşinde sperm sorunu varsa yada sende yumurta azlığı varsa aşılamasız bile rapor veriliyormuş. Sanırım biraz rapor alacağın yere bağlı git rapor çıkartacağın yerle görüş belki senin aşılamalarınıda sayarlar denemeden.

Merhaba sizin rapor var mı? Tedavi ücreti ne kadar çıkıyor? Bana bugün devlette rapor çıktığı taktirde bile ilaçlar hariç 4700 TL gibi bir ödeme yapmam gerektiği söylendi. Ama yorumlara bakıyorum devlete gidip çok daha az ödeyenler var.

Merhaba sizin rapor var mı? Tedavi ücreti ne kadar çıkıyor? Bana bugün devlette rapor çıktığı taktirde bile ilaçlar hariç 4700 TL gibi bir ödeme yapmam gerektiği söylendi. Ama yorumlara bakıyorum devlete gidip çok daha az ödeyenler var.

Ilaclar 3000 tl tuttu rapor vermediler, ki hakkim oldugunu dusunuyordum kist ameliyati sonucu tek tupum kaldi, pcos var ve 8 yillik evlilik.

Hastanr ucreti 6500 tuttu, kisaca 10000 gozden cikarmali. Siz hangi hastanede tedavi altindasiniz?

Ilaclar 3000 tl tuttu rapor vermediler, ki hakkim oldugunu dusunuyordum kist ameliyati sonucu tek tupum kaldi, pcos var ve 8 yillik evlilik.

Hastanr ucreti 6500 tuttu, kisaca 10000 gozden cikarmali. Siz hangi hastanede tedavi altindasiniz?
Ben Mersin üniversitesi tıp fakültesinde

SGK TÜP BEBEK HEYET RAPORU NE KADAR SÜREDE ÇKIYOR VE NE İSTİYORLAR BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞABİLİRMİ

SGK TÜP BEBEK HEYET RAPORU NE KADAR SÜREDE ÇKIYOR VE NE İSTİYORLAR BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞABİLİRMİ
1 ayda falan çıkıyor devlet hastanesinden alman gerekli bazen daha uzun da sürüyor gidip muayene olup heyete giriyorsun bir sürü test falan yatırıyorsun eşindeyse sorun iki farklı zamanda yapılmış sperm testi istiyorlar bahçeciyi ara sor istersen orda rapor geçiyor detayli anlatırlar sana

1 ayda falan çıkıyor devlet hastanesinden alman gerekli bazen daha uzun da sürüyor gidip muayene olup heyete giriyorsun bir sürü test falan yatırıyorsun eşindeyse sorun iki farklı zamanda yapılmış sperm testi istiyorlar bahçeciyi ara sor istersen orda rapor geçiyor detayli anlatırlar sana
Tesekkur ederim

Benim devlette heyet raporum hemen çıktı. Evrakları topladım teslim ettim ve bana reglin 1. günü gel dediler. Zorlanmadım bile. Hatta aşılama yapılmadan direk tüp bebek denildi. Çikolata kistin var aşılama ile zaman kaybetmeye gerek yok denildi. Çok şükür herşey hızlı gelişti devlet hastanesinde

Super olmus canım ozelde tedavi olmak istersen o raporunla gidip hem indirimli tedavi oluyorsun ilaçlarda neredeyse bedavaya geliyor ben iyi olduğunu bildiğim bahçeciyi öneririm sana

Benim devlette heyet raporum hemen çıktı. Evrakları topladım teslim ettim ve bana reglin 1. günü gel dediler. Zorlanmadım bile. Hatta aşılama yapılmadan direk tüp bebek denildi. Çikolata kistin var aşılama ile zaman kaybetmeye gerek yok denildi. Çok şükür herşey hızlı gelişti devlet hastanesinde
Merhaba hangi devlet hastanesinde aldınız raporunuzu ve hangi evrakları çıkardınız bende de yumurta rezervi azlığı var aşılama yapılmadı

Back
X