- 12 Ekim 2017
- 1.792
- 2.091
Geçmiş geçti gittiii önümüze bakalım ... Sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorsan vücuda vitaminlerle birlikte kimyasal almaya gerek olmadığını düşünüyorum . Neticede ilaç ve hiçyoksa içinde koruyucu birtakım etken maddeler var . Öncesinde birtakım kan tahlilleri yaptırsan ve tamamlanması gereken değerlerin varsa doktor karar verse çok daha sağlıklı olur tabii ki .. Bu arada Folbiol ün içerisindeki folic asit miktarı günlük ihtiyacımız olandan fazla .. Zira bünye atamazsa birikme yaparak kişiye ve bebeğe zararı olabileceği hekim tastikli .. Elindeki bittikten sonra içerisinde b12 , demir , calcium ve folic hepsi bütün olanlar var onlarda tercih edilebilir .. Nacizane kişisel fikirlerimKızlar inşallah benim gibi olanınız yoktur ama belki benimle aynı durumda olan ya da bilgisi olan birileri vardır diye sormak istiyorum. Öncelikle lütfen yargılama yapmayın. Ben 34 yaşındayım 13 yaşından bu yana sigara kullanıyorum. 17-29 yaşları arasında da alkol kullanıyordum. Bunun son 5 yılı sabah akşam içiyordum yani alkoliktim tedavi görerek bıraktım. Ve biraz hareketli bir hayatım vardı. Son 5 yıldır düzenli bir hayatım var. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum yürüyüş falan yapıyorum. 4 ay önce evlendim. Hamilelik konusunda hiçbir bilgim yoktu. İlişki sonrası 1 dakika bile beklemeden banyoya koşuyordum tazyikli suyla yıkıyordum. Ama bu çok yanlışmış bu ay altıma minder koyarak yarım saat bekledim. Şimdi folibol kullanıyorum. Sorum şu: Muhtemelen vücut çok yıpranmıştır acaba karışık vitamin de içsem mi sizce ne yapsam? Bildiğiniz yöntemler var mı? Aslında ben Bebek istemiyorum aslında ama eşim her sabah erkenden kalkıp bunun için dua ediyor. Ona kıyamıyorum