- 23 Mayıs 2017
- 257
- 191
- 34
Bakalım hayirlisiAynı belirtileri yaşıyorum, umarım psikolojik değildir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım cumaya kadar sabredeyim geçen ay aldımtam adet günü sabah yaptım tersten bı saat sonra adet oldum zaten baş ağrısı gelmezse yaparım bı gün önceden baş ağrısı olursa edetim gelmistir
Hadi inşallahZ Zeyzeyerva25 göğüste kötü bir şey olsa ağrı olmaz merak etme. Kötü huylu hastalık sinsidir belirti vermez. Ağrı, en kötü ihtimalle içerde süt kalması veya kist oluşması yüzünden olur ama inşallah gebelik belirtisidir çünkü benim de bu günlerde süt inmiş gibi hareketlenme var :)
Amin canım allah razı olsun zor bi durum ama alışıyoruz işte düşükten sonra hamile kaldınmı pekiGeçmiş olsun sana da arkadaşım Allah tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah.. ben de düşük yaptım, bir gece hastanede yattım. Bir yanımda 4 yılda üçünü çocuğu doğan mutsuz bir hatun (bebek erken oldu istemiyordum, gebelik boyunca ağladım dedi), bir yanımda da 15 yaşında 7 aylık gebe, erken doğum riski için hastanede olan gencecik kız..... Sabaha kadar ağladım bebeğim düşmesin diye dua ettim, meğer zaten düşmüş... İmtihan dünyası işte.. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
@Feyzaaaaaaaa anne-oluyorum kızlar ne alemdesiniz var mı güzel haberler :) @Sekermatik
hastalandın mı ??
Hayır henüz çalışmalara devam. İnşallah bu ay çok umutluyumAmin canım allah razı olsun zor bi durum ama alışıyoruz işte düşükten sonra hamile kaldınmı peki
inşallah kasım da hamis kalırsınBende hasta oldun kızlar Artık bütün beklentim Kasımdan yana
Verende alanda allah canim ama istr bizde tevekkül edecez.. ii dusun ama ii dusunki ii seyler olsunSağol canım bakalım diğer hamilerimde çok bekletmeden Rabbim kizimda ikinci ay katbettigim oğlumda korunmayı bıraktık üç kere ilişki oldu İzmir'e anneme gittim ve hamile kalmisim. Sonra büyük imtihan. Şimdide belki böyle imtihan eder artık plan yapmıyorum onun işine karışmıyorum ne dilerse o
Kasima hepimiz hamis kalacagiz insallaahBende hasta oldun kızlar Artık bütün beklentim Kasımdan yana
Bendemi test yapsam acaba ahahha ggelmiyor allah gelmiyor kitlendim kaldim yaa agri sizi hak getire oooff ooooffAynen canım bende yaptım o hatayı insan negatif çizgiyi görünce adet oluyor çünkü rahatliyor beden
Gun asiri tavsiye ediyor doktorlar. Spermler hemen ölmuyir çünkü hemde hergun yapildiginda sperm kalitesi dusuyormusTamam canim zaten bende oyle dusunuyordum
Beklenen adet tarihi kisaltmasiBat ne demek
Peki hiç korundunmu ne kadar zamandır bekliyosun düşükten beri inşallah umutların gerçekleşir o zamanHayır henüz çalışmalara devam. İnşallah bu ay çok umutluyum
Dün sabah adet oldum bu ay döngüm 22gün sürdü ve üstüne geçen ay 3gün adet gördüm normalde 5 6 gün sürerdi . Şimdiki adetimde azaldı kesilir gibi oldu canımAdet tarihin ne canım?
Bişey demediler kuzum valla biz dedik biraz zamana bırakalım doğal yolla deneyelim diye sadece eşin klomen kullansın dedi sperm sayısı çoğalsın diyeTam bir bilgim yok ama once denemleri gerekiyormuydu?
Düşükten sonra üç ay bekle dediler, ilk ay 30 günde adet oldum. Sonraki ay rahim ağzı yarası için iki hafta antibiyotik tedavisi oldum, o ay geçti. Ağustos ve Eylül'de tutmadı.. bu ay inşallah olurPeki hiç korundunmu ne kadar zamandır bekliyosun düşükten beri inşallah umutların gerçekleşir o zaman