- 21 Nisan 2009
- 1.077
- 2.486
oiiy yerim senin güzel düşüncelerini ben tazecik annecikim dediğin gibi kuzum bi aşamayı elesek hayırlısıyla ne güzel olur. kübişimin de benim de sürecimiz güzel işleyecek inşallah.. senin için de uykusuzluk başlarda olur. bebiş bir süre sonra rutine bağlar umarım kuzum. emzirme mevzunu hal yoluna soktunuz sanıyorum. kontrol sonrası yaz mutlaka =)Canım benim heyecanla okudum :) rahim filmini çekilmen hem içini rahatlatır hem bu süreçte bi aşamayı da atlatmış olursun. İnşallah tüpler açıktır. Aşılamanın yüzdesi düşük olabilir ama sorun olmayan çiftlerde büyük şanstır canım benim. İnşallah yakın zamanda güzel haberini alacaz. Kübrama dediğim gibi çaresi nerdeyse onu çıkarsın Rabbim karşına.
Bizde durumlar güzel gece uykusuzluk beni baya etkiliyor ama aylardan beri alışkınım :) tam emmeyi bıraktı beşiğine koydum yatağa ilişeyim derken ciyaklaması yok muuu :)) bütün zorluğa rağmen güzel kuzum sizde en güzel şekilde yaşayacaksınız inşallah. Yarın kontrol var bakalım değerlerimiz ne alemde yazarım inşallah
canımın içi aslımm valla bir adım attık gerçekten de. genel olarak olumsuzluk olmaması, doktorun çok dinamik ve ayrıntılı bilgi vermesi, mantıklı hareket etmesi içimize sindi.. daha önce operasyonum var kuzum. umarım tüpleri etkilememiştir. hayırlısı artık. yerim senin benim adıma düşünmeni rahatlamanı bitaneciğim.Kuzucum.
Doktorla görüşmenize çok sevindim. Başlangic oldu sizin icin.
Rahim filmi istemesi iyi olmus. Daha iyi degerlendirme olur. Insallah onun sonucu da guzel cikar. Daha once bir operasyon gecirdigini bilmiyordum.
Hayirlisi neyse o olsun canim. Valla siz doktora gittiniz ben rahatladim burda
Bir sure deneme ya da tedavi seceneklerinden birine kadar verilir artik. Gelsin nazlı bebiş❤
Benimde tansiyon sıkıntım var biraz. Baş ağrısı beni bitirdi 2 gundur. Yine de buna da şükür diyorum.
tansiyon sorunun umarım çözüme kavuşur. ağrı konusunda dr. bir şey demedi mi??
oy canımm valla ne güzel yüreklendirdiniz hepiniz beni böyle :)Ne guzel ne buyuk bir adım bu haberler❤
Tuplerin durumundan sonra kafan daha da rahatlar insallah.
Iyi haberlerin gelecek takipteyim :)
inşallah