• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum Davşanıma yazdığım gibi işte dikişler ve göğüs yarası sıkıntımız var oda düzelir inşallah. Bebişte sarılık değerleri bi düşüp bi yükseliyor. Düzelir inşallah
İyi olmanıza çok sevindim maşallah canım
İnşallah görmemiş gibi oluruz bugunleri

Hayirli olsun canim saglikla kucana al ne gibi belirtilerin vardi?
Sağol canım Allah razı olsun herkese nasip olsun inşallah . Idrar yaparken demir kokusu geliyordu yanıyordu batmalarim vardı uyku hali aşırı iştah göğüslerimde mavi damarlar belirginlesmisti bazı yiyeceklerden tiskinti

Bebeği sarılık olanlar biz bi gece ışıkta uyuduk iyi geldi bebeğe rengi biraz daha iyi çok şükür paylaşayım dedim :) doktoru da söylemişti florasan ışığı iyi gelebilir diye
Canım çok şükür bizde sarılık çıkmadı ama biz epey ışıkta yatirdik tedbir amaçlı

Umithepvar seni yisin yisin :)) Rabbim bin kere razi olsn cansin sen yaa..
Ceylanimiz unutmaz bizi insallah :) saglikla gelsin cnm bebegin davsanimin yazdiklarinin hepsine katiliyrm :)
hihihi burada kimse bizi unutmaz kuzum. başına gelen anlar misali, içimizin nasıl yandığını tahmin ediyorlardır. gelsin artık miniklerimiz de biz de bayram yapalım inşallah =)
Oleeeyyyyy mahiiiirrrrr pasaaaaa :)) eniste kazandiiiii :))))
valla mahir olmasına ben de çok sevindimm :) sezson sezson :KK200::nazar:

hihihi burada kimse bizi unutmaz kuzum. başına gelen anlar misali, içimizin nasıl yandığını tahmin ediyorlardır. gelsin artık miniklerimiz de biz de bayram yapalım inşallah =)

Aynn yaa guzel.bi bag kurmustk simdi hepicugu evlatlarinin dertlerine dustuler ne guzel bizde ole olalim insallah yavrm bnmm..bu hafta sonumuydu senin randevu 15i gibi hatirliyrm sankii..
Iwitt bnde ck sevindm :))) ck hosuma gitmisti :) enisteden yanaydim kazanmisiz :)

Cansınnızz ❤

Çok sağol canım Allah razı olsun her defasında birlik bi şey yok deyip başla bölüme yönlendiriyorlar sürekli bunalıp bırakmıştım 4 yıldır peşini senle konuşunca umut oldun bana dedim acaba mı ki yine düştüm peşine bakalım sonuç alabilecek miyim inşallah alırım

Canım benim ailemde varmış ama ben test yaptırana kadar bilmiyorduk onlarda da olduğunu. Teşis koymak biraz zor illa ailede varsa öyle olabilir mi acaba diyorlar

Canım bende krem kullanıyorum o iyi geldi biraz korkuyorum başka bişey kullanmaya eskiye döner diye
Bende kremle dönüşümlü kullandım canım gene kötü olursa aklında olsun ilk hamileliğimde kanadığını bilirim çok fenaydı bu sefer zeytin yağını koydum çok şükür geçirdi hemen

Back