- 31 Mayıs 2017
- 6.106
- 9.087
- 148
Allah bağışlasın yavruları ❤ iki ismi de çok güzel ❤ sağlıkla büyüsün kuzucuk ❤Ďerin ece koyduk ablam insallah sag salim bebeklerimiz buyurler hayirli evlat olurlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bağışlasın yavruları ❤ iki ismi de çok güzel ❤ sağlıkla büyüsün kuzucuk ❤Ďerin ece koyduk ablam insallah sag salim bebeklerimiz buyurler hayirli evlat olurlar
Amin canım Allah razı olsunTeşekkür ederim canımm
Çok saol canım allah razı olsun
Aminnn rabbim senide sağ salim kavuştursun inşallah canım
Hamilelikte doğumda peş peşe oldu desene seninde gözün aydın kuzum. İnşallah herşey yolundadır.
Canlar bu sabah 5:30 da doğdu bebeğim normal doğum ama hala rahatsızım ayrıntıları sonra yazarım hepinizi öpüyorum. Dua bekleyenler kendini biliyor unutmadım sizi ❤
Kızlar Hayırlı akşamlar Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah çocugumz olsun diye Rahman suresi dağıtıyorum son 6 tane kaldı 1 tane alabiliyo herkes alabilecek olan var mı Rabbim hepinizden razı olsun
hahaha tamam yavrum ben razıyım olsun da yeter ki, sen hatırlat =)
amanınnn ne kadar çok detayı varmış kız bu emzirmenin :)
utanma olayına hak veriyorum canım benim. ben de başkasının yanında soyunmaktan falan hiç hoşlanmam. ama o durum farklı olabilir tabi. belki gözün görmeyecek bile başkasını ❤ tahin yağı doğumdan önce göğüse mi sürülüyor?
ayy güle güle büyüt yavrunu canım, çok sevindim ❤
kızlarım ben de adetin 7. günündeyim. eşim testi tekrarladı, henüz almadık sonucu ama 4 aydır bir gelişme olmuş mu, ya da allah korusun kötüleşme mi var meraklardayım.. infertilite konusunda uzman bir dr. dan randevu aldık. inşallah cumartesi eşimle birlikte gidicez. zaten dr. eşleri birlikte alıyormuş. şimdiden heyecan sardı..
Ahh canım amin insallah❤Simayinannesi Sizde nasilda buyumussunuz boyle :) cinsiyet,hareket derken en guzel zamanlardasınn❤ saglikla Allah tamamina erdirsin insallah
Ahh canım amin insallah❤
Nasıl heyecanlıyız anlatamam.
Bende sizin zamanlara ışınlanmak istiyorum. Senin meleğin kocaman olmuştur Allah bagışlasın.
gözün aydın canim saglicakla buyut bebeğini... darısı basimiza ve tüm isteyenlere olsun ....İyi geceler hanımlar dün öğlen 2 de bebeğimi kucağıma aldım. Acil sezeryana alındım . Çok şükür ikimizde iyiyiz . Darısı doğum bekleyenlerin başına inşallah . Hepiniz için dua ettim rabbim sağ salim bebek isteyen herkese nasip etsin![]()
Kuzum çok çok geçmiş olsun. Biraz zor gecti galiba. Bu günlerde geçecek inşallah. Rabim sizi hiç ayırmasın canım. Bir an önce yavrunla evinize dönmeni dilerimHepinize ayrı ayrı teşekkürler canlar. Toparlanmaya çalışıyorum dikişlerim çok fazla ameliyat oldum. O saatlerde emziremedim oturamıyorum sonrasında emziremekte zorlaşıyor bebeğin sarılığı arttı kan uyuşmazlığı var diye yoğun bakımda şuanda. Beni taburcu ettiler ne kadar zormuş eli boş eve gelmek yine de şükürler olsun Rabbim bütün isteyenlere sağlıklı hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin
Canım durumun nasıl. Benim nişan geldiği gece çok fazla sancıyla uyandım zaten. Allah yardımcın olsun inşallah iyi geçer benim gibi olmazsınÖğlen doktor kontrolü sonrası benimde nişanım geldi. Nst çatı kontrolü yapıldı sanci yok açılma 1 parmak. Doktor bu gece yarın gelmesini bekliyor bakalim. Çatı kontrolü için ameliyathaneye girdim görmeseymişim daha iyidi. Insan geriliyo ister istemez. Kötü bi görüntü yok ancak ordaki çatala yatmak ayrı bi strese soktu beni.((
Kuzu korkutmayim kimseyi :) insallah doğumun çok kolay olur. Normal yada sezeryan hakkında hangisi hayırlı ise onu isteKuzum çok çok geçmiş olsun. Biraz zor gecti galiba. Bu günlerde geçecek inşallah. Rabim sizi hiç ayırmasın canım. Bir an önce yavrunla evinize dönmeni dilerim![]()
Amin insallah canim benim❤Yavrularimiz saglikli olsun yeterki.Kuzu korkutmayim kimseyi :) insallah doğumun çok kolay olur. Normal yada sezeryan hakkında hangisi hayırlı ise onu iste
Daha kurmadık sarışın olursa kerem esmer olursa mahir dedik. Bebek sarışın ama babamız hala mahir diyor :)Amin insallah canim benim❤Yavrularimiz saglikli olsun yeterki.
Adını ne koydunuz kuzum?
Ikiside çok güzel. Sağlıklı, mutlu, uzun ömürlü olsun inşallah. Benimde aklımdan Mahir koymuşsunuzdur diye geçtiDaha kurmadık sarışın olursa kerem esmer olursa mahir dedik. Bebek sarışın ama babamız hala mahir diyor :)
Mahir biraz karakteristik bi isim hani kaşı gözü kara erkeksi :) bunu görsen kız dersin hele o dudakları. Bırakmak çok zordu :/ kokusunu içime çektim çok ağladı ama.bunda da hayır vardır napalımIkiside çok güzel. Sağlıklı, mutlu, uzun ömürlü olsun inşallah. Benimde aklımdan Mahir koymuşsunuzdur diye geçti![]()