- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben böyle bir şey e inanmıyorum. Ilk oglumda yeni evliydi.E dolayısıyle gün aşırı deniyorduk. Ikinci ay hamile idim ...Günaydın kızlar hepinize...
Bir şey danışacağım bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim. Birkaç yerde ovülasyon testi ile yumurtalama takibi yapıp, sadece yumurtlama günleri korunmasız ilişkiye girilmesini önermiş bazıları. Geri kalan günlerde korunmalı ilişki olmalı demişler.
Kafam çok karıştı açıkçası. Böyle bir şey duyan ya da bu doğruysa sebebini bilen var mı?
Ne zamandı canım kusura bakma :)Arel13 Ben eklenmemisim hamile kalip direk hamis listesinemi eklenicem yoksa :)
Bana da ilk gittigim doktorum adetten 2 gun sonra gun aşırı 10 gün ilişki önermişti. Hic aklima gelmedi benimde 10 gunden sonra ne yapalim diye sormak. Şu konuya bi açıklık getirilirse cok iyi olacak.Günaydın kızlar hepinize...
Bir şey danışacağım bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim. Birkaç yerde ovülasyon testi ile yumurtalama takibi yapıp, sadece yumurtlama günleri korunmasız ilişkiye girilmesini önermiş bazıları. Geri kalan günlerde korunmalı ilişki olmalı demişler.
Kafam çok karıştı açıkçası. Böyle bir şey duyan ya da bu doğruysa sebebini bilen var mı?
Eklemistin aslindada silinmis :) bu bi isaret olmali 14kasimNe zamandı canım kusura bakma :)
Ben böyle bir şey e inanmıyorum. Ilk oglumda yeni evliydi.E dolayısıyle gün aşırı deniyorduk. Ikinci ay hamile idim ...
Hay maşalllahkiz siz yine iyisiniz ben 1 haftada hamile kalmistim
Günaydın kızlar hepinize...
Hay maşalllah
Gruplarda okuyorum klomen kullananlar adetinin 3.gunude gidiyormuş beni cagirmadi ama. Ilaca hemen baslatsin istiyorsan en gec 3.gunu gitmis ol cnm. Hamilemisin kiz yoksa ihtimal varmi bel ve kasik agrisi hamilelik belirtilerinden sik sik lavaboyada gidiomusunBenimde belim cok fena agriyor. Kasiklarimda da arada agri oluyor. Cok yordum kendimi. Bugun ya da yarin olacagim belli. Adet olunca giderim artik.
Ahaha bende oyle evlendim 18mayista 15 haziranda hamile oldugumu öğrendim yeni evli olunca sureklide oluyodu yani.. allah nasip ederse herturlu oluyo valllakiz siz yine iyisiniz ben 1 haftada hamile kalmistim
Ben böyle bir şey e inanmıyorum. Ilk oglumda yeni evliydi.E dolayısıyle gün aşırı deniyorduk. Ikinci ay hamile idim ...
Bana da ilk gittigim doktorum adetten 2 gun sonra gun aşırı 10 gün ilişki önermişti. Hic aklima gelmedi benimde 10 gunden sonra ne yapalim diye sormak. Şu konuya bi açıklık getirilirse cok iyi olacak.
Doktora gitmeyi planliyorum unutmazsam soracagim. Benim gibi gidecek olan varsa sorsun lutfen.
Merhaba tatlim yok kiz oyle birsey, uzmanlar diyorki duzenli birliktelik erkegin yenilenmesi hizli ve taze olanlari daha iyi yerine ulasirmis. Erkek 3 hafta perhiz yaparsa eee haliyle bayatliyor
Insallah 3. gunu pazara denk gelmez.Gruplarda okuyorum klomen kullananlar adetinin 3.gunude gidiyormuş beni cagirmadi ama. Ilaca hemen baslatsin istiyorsan en gec 3.gunu gitmis ol cnm. Hamilemisin kiz yoksa ihtimal varmi bel ve kasik agrisi hamilelik belirtilerinden sik sik lavaboyada gidiomusun
bende yaptım da bu sabah görünene göre hamileyim o yüzden merak ediyorum lütfeeennn S sarikirmizim yap ve yaazzzBence yarıyor çünkü ben hamile değilken yapmistim değilmişim de çıkmamıştı ama hamile olanlar bir deneyebilir mı :) S sarikirmizim o sansli sendin bence :)
Pardon 6 kasım:)Merhaba kızlar bat 6 ekim
Insalah onumuzdeki aya guzel haberler aliriz. Ben ilj hamileligimde hic ugrasmamistim 1 ay sonra hamileydim ikincide oyle olacak sanmistim ama ramazandan beri ugrasiyorum bu sefer zor olacak galibaInsallah 3. gunu pazara denk gelmez.
Bu ay yumurtlama zamanini es geçtik. Duzenli iliski olmadi. Her adet olacagim zamanda yaşadigim agrilar. Insallah onumuzdeki aya