- 27 Ekim 2017
- 82
- 44
- 33
İnşallah ya teste kullandın mı sendeBatlarımız aynı canım inşallah yüzümüz güler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ya teste kullandın mı sendeBatlarımız aynı canım inşallah yüzümüz güler
Kanda çıkmadıysa ondada çıkmaz az daha bekle batın geçsin öyle düşün hala umut var tabikiBilmiyomki dün kanda çıkmadı boşuna cirmaliyorum biliyorum ama kırmızılar gelemediği sürece vazgecemiyorum umitlenmekten
Bende çok gaz veriyom beni de atmasinlarGüzel güzel anlatıyordu gebelik belirtilerini.. başka konuda sorun çıktıysa demek ki
Çift çizgi görmek hakkımız! Söke söke alırızEvet aynen ben de öyle düşündüm canım. Bi de o çift çizgiyi görmek istiyorum hamileysem yani, ahdım var o çizgiyi görcem
Evet bu ay hergün ovu testi yapıyorum sıkı tuttum işim ucunu bugünde 2 tane erken gebelik testi gelecek haftaya yapıcam inşallah:)İnşallah ya teste kullandın mı sende
Aynen canım ilk defa başıma böyle birşey geldiÇok sık gelirken bu kadar gecikme ilginç. Mutlaka var bişeyler. İdrarda dene yarın sabah :) olmadı yine bi kan ver
Kendini işle oyala biraz. Ben ev hanımı olunca kafayı dağıtacak şey bulamıyorum :))Normal dede sabırsızim konu bu olunca aman offfff
Test yap güzelim var bişeylerAynen canım ilk defa başıma böyle birşey geldi
Bende düşünüyorum bunu hsg bile çektirdim 3ay ara verelim bi sıkıntı yok dedi doktorum bu 3.ayım Olcak Ağustos satta Kasım batBu aşılama ne zaman yapılıyo belli bi tarihi var mi bu ay hamile kalmazsam aşılama yaptırmayı düşünüyorum
Gecikmenin ikinci günü idrar testi yaptım negatif yedinci günü kan testi yaptım negatifTest yap güzelim var bişeyler
Ama doktor 3 gün sonra gel demiş, vardır bi bildiğiGecikmenin ikinci günü idrar testi yaptım negatif yedinci günü kan testi yaptım negatif
Bende sıkı tuttum ama nasip inşallah olur hepimizin yormadan yorulmadan ben gebelik testine karşı fobi oluşturdum galiba adını bile duymak istemiyorumEvet bu ay hergün ovu testi yapıyorum sıkı tuttum işim ucunu bugünde 2 tane erken gebelik testi gelecek haftaya yapıcam inşallah:)
Ama doktor 3 gün sonra gel demiş, vardır bi bildiği
11 gün önce mi yaptın son idrar testini? Tekrar dene bence. Korkuyorsan önce idrarda görüp doktora öyle gidersinBugün gidip yaptırayım mı diyorsun korkuyorum ama
canım sen kadın doguma randevu al ona gıt bence acıl fln ugrasmaHiç sorma gerçekten hayatım kaydı dün resmen yaaa :))
11 gün önce mi yaptın son idrar testini? Tekrar dene bence. Korkuyorsan önce idrarda görüp doktora öyle gidersin
hımm aramı verılıyomus anladımmBende düşünüyorum bunu hsg bile çektirdim 3ay ara verelim bi sıkıntı yok dedi doktorum bu 3.ayım Olcak Ağustos satta Kasım bat