- 9 Eylül 2014
- 1.041
- 1.230
- 35
Benimde bu ay 5 ayim canim, bence hala cok erken uzulme5. Ay bu canım, 14 aylık evliyim evlenmeden önce dr a gittiğimde herşey normal demişti tekrar gitmedim açıkçası isteğim de kalmadı artık galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde bu ay 5 ayim canim, bence hala cok erken uzulme5. Ay bu canım, 14 aylık evliyim evlenmeden önce dr a gittiğimde herşey normal demişti tekrar gitmedim açıkçası isteğim de kalmadı artık galiba
Inan canım kendime istedigim kadar sevinecegim kadar hepinize sevinirim rabbim evlerimize versin altın toplarimizi:)yav suriyeliler çatır çatır doğuruyor biz niye böyleyiz:))))
ama yumurtlama gününe yakın olması gerekiyor ne her gün müüüüüo zaman yakında bebiş inşallah gelirVALLA CANIM BENIMKI HIC BOŞ DURMUYO HERGUN HERGUN BIKTIM VALLA :)
AYNEN CANIM BENIMKI BEBİ İÇİN DEGIL NORMALDE DE HEP İSTİYO :)ama yumurtlama gününe yakın olması gerekiyor ne her gün müüüüüo zaman yakında bebiş inşallah gelir
Canım bence oluruna bırak yasadigim için söylüyorum.5. Ay bu canım, 14 aylık evliyim evlenmeden önce dr a gittiğimde herşey normal demişti tekrar gitmedim açıkçası isteğim de kalmadı artık galiba
Canım bence sen kan testi yaptır benim senden hala umudum var nedense. Baskı altında oluyorsa nette yazanlarda mecbur gibi olmayın bebek için değil istediğiniz için ilişki yaşayın yazıyor Allah AllahKorku duygusu hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş hiç duydunuz mu? Baskı altında yaşayanlar mesela eşiyle istemeden evlenenler daha çabuk hamile kalır, ya da tecavüze uğrayanlar hemen hamile kalıyor, savaş esnasında insanlar korkudan üremeleri gerektiğini düşünüyor çoğalmak için gibi..
Bilimsel bağlantısı var beyindeki hipofiz salgısıyla alakalı.
Du sakin ol cnm :) sanirim cok dusunup kafaya takiyoruz o yuzdende etkiliyir reglimizi cnm yaaBi kaç gün daha beklicem gelmezse giderim artık canım 29 günü geçmemişti hiç adetim bugüne kadar. Korunmayı bıraktığımdan beri saçma sapan her ay günü oynuyor 1-2 gün. Yapmıcam çocuk mocuk cidden sıkıldım ya
Canım bence sen kan testi yaptır benim senden hala umudum var nedense. Baskı altında oluyorsa nette yazanlarda mecbur gibi olmayın bebek için değil istediğiniz için ilişki yaşayın yazıyor Allah Allah
benim yüzümden valla suçluyom kendimi çok fişekledim ortalığı sonuç ıkımızede husran.En iyisini yapıyosun canım. Ben de güya 1 hafta sabredicektim yine dayanamadım işte..
benim yüzümden valla suçluyom kendimi çok fişekledim ortalığı sonuç ıkımızede husran.
Du sakin ol cnm :) sanirim cok dusunup kafaya takiyoruz o yuzdende etkiliyir reglimizi cnm yaa
Aman kuzum ya kırsallarda oyle yilda bir hamile çoğu bence üzerine düşüp takip edince illa gecikiyor sanki bizde kac yıldır böyle yok yumurtlama günü yok şeffaf akıntı saydık durduk bu ay bıraktık aslında takibi olursa cok şaşıririm:)))kedim bile hamile doguracak yakında onla ugrascam diye kendimi unuttum bu ay inşallah olmuştur.Korku duygusu hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş hiç duydunuz mu? Baskı altında yaşayanlar mesela eşiyle istemeden evlenenler daha çabuk hamile kalır, ya da tecavüze uğrayanlar hemen hamile kalıyor, savaş esnasında insanlar korkudan üremeleri gerektiğini düşünüyor çoğalmak için gibi..
Bilimsel bağlantısı var beyindeki hipofiz salgısıyla alakalı.
Anladım canım onu da biz akışına bırakmıyoruz su korunma belki olmasa da biz zaten Rabbimin yazdığı kadar doguracahiz onlarda korunma yok biz hormonlarimizi sasirtiyiruz ayy bilmiyom valla vakti saati var evet ama insan üzülüyor olmayincaBaskı altında derken hamile kalma baskısı değil kuzum genel anlamda mesela küçük yaşta istemediği biriyle evlendirilenler hayatı baskı altında olanlar..
Yoksa söylenen doğru bebek düşüncesiyle ilişki yaşayınca olmuyor şartlanıyoruz çünkü
Kızlar, vakit öldürmek için forumdaki konulara göz gezdirdim. 'Üçüncü çocuk, şaka gibi' diyor hatunun biri.. korunurken hamile kalmış. İki oğlum var üçüncü çocuk istemiyorum diye zırıl zırıl ağlıyormuş..
Yani bizim esas sorunumuz kafaya çok takmış olmak.. keşke konuyu unutup biraz hayatın tadını çıkarabilsek... O zaman kendiliğinden rayına girer işler.
Fakaaat! Sigara içen güzeller! Doğurganlığı ciddi düşüren bir faktör.. lütfen bebişler için kararlılık gösterin ve bırakın. Bakın göreceksiniz nasıl yenilenecek bünye.. Hazır burda harika bir grup kafa dengi fıstık toplanmış.. birlikte karar verin ve bırakın şu illeti. Sağlıklı beslenip, yürüyüş yapın.. diyeceksiniz ki o zaman sen niye burdasın? Ben kritik yaş sebebiyle zorluk çekiyorum, yine de bir umut çabalıyoruz :)
Dimi yaa bu donemde onlarin isine yarariyor. Regl olmak bile basli basina bi sikinti yaaKeşke erkek olsaymışım ben yaa bu ne yumurtlama takip et adet takip et eee sonra stres yapma.. :)
Aman kuzum ya kırsallarda oyle yilda bir hamile çoğu bence üzerine düşüp takip edince illa gecikiyor sanki bizde kac yıldır böyle yok yumurtlama günü yok şeffaf akıntı saydık durduk bu ay bıraktık aslında takibi olursa cok şaşıririm:)))kedim bile hamile doguracak yakında onla ugrascam diye kendimi unuttum bu ay inşallah olmuştur.