- 14 Mart 2009
- 2.206
- 1.933
- 35
bende yumurtlamada koyu çıkınca bundada çıkarmı diye yaptımBana ne demeli daha yumurtlama zamanında yaptım çıkmayacağını bile bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yumurtlamada koyu çıkınca bundada çıkarmı diye yaptımBana ne demeli daha yumurtlama zamanında yaptım çıkmayacağını bile bile
Allah bize akıl vere ...bende yumurtlamada koyu çıkınca bundada çıkarmı diye yaptım
valla biliyorum aşırı bi bel ağrısı aşırı bıde kasık ağrısı hiç böle olmazdıCanim benim de ayni 13 gun var daha bende sadece gogus agrisi var
Bence olur canimKızlar yaa az önceki evde bıraktığım idrarla yapsam testi olur dimi?
Bence tazeleKızlar yaa az önceki evde bıraktığım idrarla yapsam testi olur dimi?
evt hdı yapp artık :)Kızlar yaa az önceki evde bıraktığım idrarla yapsam testi olur dimi?
inşAllah ya Rabbime çok dua ediyorum önce isteyen herkes için sonra kendim için hepimizin yüzü gülsüninşallah yıldönümlerimize mutlulukla gireriz
evt hdı yapp artık :)
Akıl vermesin bebiş versin ben yarım aklımla yaşar giderimAllah bize akıl vere ...
kız @deflın bu kadar heycanlandırdın bizi çıkmazsa sana naparım bilmem :)
Hahahhahah insallahhh cikar canim hadi yap artikHaha asıl ben kendimi ne yapayım çıkmazsa şişelere vurayım ahaha
KIZ SENLE AYNI GUN YA SAT BENDE HEYCAN YAPTIM SUAN ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİNHaha asıl ben kendimi ne yapayım çıkmazsa şişelere vurayım ahaha
KIZ SENLE AYNI GUN YA SAT BENDE HEYCAN YAPTIM SUAN ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
TöbeeeeeeeeeeeeeeeAkıl vermesin bebiş versin ben yarım aklımla yaşar giderim
Haha asıl ben kendimi ne yapayım çıkmazsa şişelere vurayım ahaha
aynen sende tık yok deflın ugrasıyo hıc heycanlanmıyomusunKIZ SENLE AYNI GUN YA SAT BENDE HEYCAN YAPTIM SUAN ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN