- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
- Konu Sahibi kinalikadin
haydi hayırlısı bakalım inşallah güzel sonucu bende bekliyorum senden,,
İnşallah canım benim geçmiş olsun sanada inşallah çok kaliteli yumurtaların olur sımsıkı tutunurlar sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haydi hayırlısı bakalım inşallah güzel sonucu bende bekliyorum senden,,
ben kendime gelene dek dr işi çıkmış gitmiş bende klinikte kalmak.istemedim eve geldim,,konuşmadık henüz bende meraktayım,,Çook geçmiş olsun çok şükür canım. Kaç tane toplanmış yumurta. Yarın döllenme olup olmadığını öğrenmek için aramanı söydilermi canımbenim bildiğim toplanmanın ertesi günü döllenme olup olamdığı söyleniyor
inşallah cnm telefon bekliyorum bende ama yrn haber verirler büyük ihtimal,,herşey inşallah çok güzel olur,,İnşallah canım benim geçmiş olsun sanada inşallah çok kaliteli yumurtaların olur sımsıkı tutunurlar sana
Hadi bakalım hayırlısı yeterki sonucu pozitif olsun isterse 1 yumurta toplansınben kendime gelene dek dr işi çıkmış gitmiş bende klinikte kalmak.istemedim eve geldim,,konuşmadık henüz bende meraktayım,,
inşallah cnm telefon bekliyorum bende ama yrn haber verirler büyük ihtimal,,herşey inşallah çok güzel olur,,
evt ilk anestezi druyla sohbet ettim sabah 10 yumurtadan 1 tane olsun hallederiz diyordu,,kliniği aradım akşam arayacakmış dr beni hemşireler bilgi vermedi söylemedi,,Hadi bakalım hayırlısı yeterki sonucu pozitif olsun isterse 1 yumurta toplansın
Benim tüp bebekten arkadaşımda tek yumurtayla hemde grade 2 ile hamile kaldı onun tedavisi aşılamaya dönecekti hatta çok ısrar ettik kullan hakkını diye ve denemeye karar verdi yumurtası toplandı transferi oldu ve kızı oldu maşallah ben buna bizzat şahidim inanamamıştım duyunca Rabbim isterse imkansız kolaylaşırevt ilk anestezi druyla sohbet ettim sabah 10 yumurtadan 1 tane olsun hallederiz diyordu,,kliniği aradım akşam arayacakmış dr beni hemşireler bilgi vermedi söylemedi,,
haklisin canım inşallah Allahım kolaylaştırsın hepimizin yolunu emeğini,,ben iğnelerden kurtuldum sandım bi iğne daha vermişler,, menogon kullandım hep,,tedaviye başlayalı bugün tam 10 gün olmusBenim tüp bebekten arkadaşımda tek yumurtayla hemde grade 2 ile hamile kaldı onun tedavisi aşılamaya dönecekti hatta çok ısrar ettik kullan hakkını diye ve denemeye karar verdi yumurtası toplandı transferi oldu ve kızı oldu maşallah ben buna bizzat şahidim inanamamıştım duyunca Rabbim isterse imkansız kolaylaşır
Kızlar merhaba, benim ilk tüp bebek denemem olacak. Bugün sedasyon ile yumurtalar toplandı. Sadece 2 yumurtam çıktı ama olsun Allahtan hayırlısı:) diyelim ki embriyo oluştu..bu transfer işlemi can yakan birşey mi?
haklisin canım inşallah Allahım kolaylaştırsın hepimizin yolunu emeğini,,ben iğnelerden kurtuldum sandım bi iğne daha vermişler,, menogon kullandım hep,,tedaviye başlayalı bugün tam 10 gün olmus
Saol canım.. umarım herşeyin hayırlısı olur hepimiz için. Tüm anne adaylarının Allah yardımcısı olsun..bnm yumurta toplaama işleminde anastezi parann içinde kendileri yapiyolar ama transferde normal yapiliyomus ağrısız oluyo dedi doktorum normaal spekulum tkip muayne ollur gbiymis ama ben spekulumla hic muayne olmadim norml muaynelerim bile cok ağrılı oldugu icin anastezili yaptircam.
amin insallllah bnde yarn gtcem bakalm nediycekler senn kaac muayne sonnda yumurrta toplama oldu?Saol canım.. umarım herşeyin hayırlısı olur hepimiz için. Tüm anne adaylarının Allah yardımcısı olsun..
Transfer işlemi can yakıcı olmuyor sadece işlem öncesi idrara sıkışık olmak gerekiyor bol miktarda su içiyorsun işlem öncesi. İşlem sırasında rahat olmak kasılmamak çok önemli çünkü embriyo yerleştirilirken ki süre çok önemli geçişin rahat olması lazım. Transfer işlemini göremeyen tedavi yarıda kesilen bir sürü insan var bu kadar kasmayın o gün gelince şükredin. Transfer gününe gelmişseniz tedavi zaten iyi gitmiş demektirKızlar merhaba, benim ilk tüp bebek denemem olacak. Bugün sedasyon ile yumurtalar toplandı. Sadece 2 yumurtam çıktı ama olsun Allahtan hayırlısı:) diyelim ki embriyo oluştu..bu transfer işlemi can yakan birşey mi?
Clexane mı verdiler acaba iğne verdiler deyince o aklıma geliyor ya da progestan?haklisin canım inşallah Allahım kolaylaştırsın hepimizin yolunu emeğini,,ben iğnelerden kurtuldum sandım bi iğne daha vermişler,, menogon kullandım hep,,tedaviye başlayalı bugün tam 10 gün olmus
2 tane yumurta olsun sonu hayırlı olsun canım hiç öenmli değil kiminin 10 yumurtası toplanıyor ama 2 si döllenebiliyor sayı çokta önemli değil kalitesi önemli. Dr ların çok sayıda yumurta istemelerinin sebebi içlerinden en kalitelisini seçebilmek gerekirse dondurmak bazen boş folikül çıkıyor bunuda göz önünde bulunduruyorlar mecburen. Yoksa normal yolda gebe kalanlar 1 yumurtayla kalıyorlarKızlar merhaba, benim ilk tüp bebek denemem olacak. Bugün sedasyon ile yumurtalar toplandı. Sadece 2 yumurtam çıktı ama olsun Allahtan hayırlısı:) diyelim ki embriyo oluştu..bu transfer işlemi can yakan birşey mi?
geçmiş olsun cnm benimde ilk denemem bugün toplandı yumurtalar,,kaç yumurta çıktı bilgilendirilmedimKızlar merhaba, benim ilk tüp bebek denemem olacak. Bugün sedasyon ile yumurtalar toplandı. Sadece 2 yumurtam çıktı ama olsun Allahtan hayırlısı:) diyelim ki embriyo oluştu..bu transfer işlemi can yakan birşey mi?
cnm görmedim hiç bilgi verilmedi henüz dr arayacak bi.kac saat sonra,,kendime geldiğinde çıkmıştı klinikten,,akşama telefonlasiriz sanırım,,bende dinlenmedeyim zaten ağrım var biraz,,heyecanla bekliyorum uyuyamadımkac yumurtan oluştu kactane aldilar arkadasm sordum ama cvb vermedin grmedin herhalde
progestan vermiş balım bi.kac hap var,,transfer ve kalite 48 saate belli.olur dedi az önce hemşire,, doktordan telefon bekliyorum uyuyamadım heyecandan,,Clexane mı verdiler acaba iğne verdiler deyince o aklıma geliyor ya da progestan?
insallah sende hmisim diye yazarsn arkadasm hayrlisi olsun[/QUOTE]cnm görmedim hiç bilgi verilmedi henüz dr arayacak bi.kac saat sonra,,kendime geldiğinde çıkmıştı klinikten,,akşama telefonlasiriz sanırım,,bende dinlenmedeyim zaten ağrım var biraz,,heyecanla bekliyorum uyuyamadım