- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- Konu Sahibi kinalikadin
Daha önce böyle br gecikme yaşadınmı pekiİnşallahhhhh. Çok heyecanlıyım zaten olursada olmazsada hayırlısı olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce böyle br gecikme yaşadınmı pekiİnşallahhhhh. Çok heyecanlıyım zaten olursada olmazsada hayırlısı olsun inşallah
Daha önce böyle br gecikme yaşadınmı peki
Dondurulmuş transfer için hangi ilaçlari kaç gün kullandınız
Bide Transferiniz adetin kaçıncı günü olmuş olucak
Anladım teşekkürler cevabınız içinAdetin ikinci günü gittim estrofem, coraspin ve vitamin başladı doktorum 12 gün kullandıktan sonra dün tekrar gittim progestan iğneye başladı estrofem devam ediyor cumartesi transferim olacak
Adetin 2 gününden sayarsam 18. Günü transfer olmuş olacak canım
Anladım teşekkürler cevabınız için
Hayırlı güzel haberlerinizi bekliyorum
Kaç emriyo transferi olucak ?
insalah pozitif olur bize umut olursun sonucunu alınca hemen yaz arkadaşımKızlar kan verdim bu sabah öğleden sonra çıkacak sonuçlar dua edin lütfen tedaviye başlamadan bir mucize olsun inşallah
insalah pozitif olur bize umut olursun sonucunu alınca hemen yaz arkadaşım
Inşallah canım benim tamam yazarım
gitmedinmi çok nerak ettim ya
Hadi hayrlısı dört gzle bekliyorum
Çok teşekkür ederim canım benim heyecanıma ortak olduğunuz için hayırlısı olsun inşallah :)
Bende girip girip bakıyorum yazmışsındır diye. Allahım mucizeÇok teşekkür ederim canım benim heyecanıma ortak olduğunuz için hayırlısı olsun inşallah :)
sonuçta hepimiz o gunleri bkliyoruz ancak bizi bizim gibi olan anlar olan biri anlamaz bizi ooyuzden heyecanımız bbir
Bende girip girip bakıyorum yazmışsındır diye. Allahım mucize
haydi hayırlısı bakalım inşallah güzel sonucu bende bekliyorum senden,,İnşallaahh inşallah bir mucize olur inşallah bekliyorum sabırsızlıkla öğrenir öğrenmez yazacağım
Çook geçmiş olsun çok şükür canım. Kaç tane toplanmış yumurta. Yarın döllenme olup olmadığını öğrenmek için aramanı söydilermi canımbenim bildiğim toplanmanın ertesi günü döllenme olup olamdığı söyleniyorslm kızlar,, yumurtalar toplandı bitti işlem eve bile geldim,,çok rahat iyiydi herşey,,48 saat beklemedeyiz,,sonrasında belli.olacak transfer,,Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah,,,
Aynen öyle inşallah birgün buraya hepimiz hamileyiz yazacaz ve tek sorduğumuz sorular bebişleriniz nasıl uyuyormu emiyor mu kilosu kaç olacak inşallah Allahım gerçekleştirmeyeceği hayaller kurdurmazmış hepimizin o güzel hayalleri gerçek olsun en kısa zamanda
hadi hayrlisi arkadaşm kaaac yumurta alındı kactaane oluşmuştuÇook geçmiş olsun çok şükür canım. Kaç tane toplanmış yumurta. Yarın döllenme olup olmadığını öğrenmek için aramanı söydilermi canımbenim bildiğim toplanmanın ertesi günü döllenme olup olamdığı söyleniyor