- Konu Sahibi kinalikadin
- #1.181
progestan kapsülü fitil olarak kullanıyorum birde vitamin,,sen şuan hiç bisey kullanmiyormusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
progestan kapsülü fitil olarak kullanıyorum birde vitamin,,sen şuan hiç bisey kullanmiyormusun
hm hayırlısı olsun artk cnm. bende corasprin folibol crınone estrofen kullaniyorum hıbor igne kullllaniyorum bide bugun bikerelik kalçadan igne vurulcaamprogestan kapsülü fitil olarak kullanıyorum birde vitamin,,
Evet gobektensende göbektenmi vurulldun
allah kolaylık sabir versin cnmhm hayırlısı olsun artk cnm. bende corasprin folibol crınone estrofen kullaniyorum hıbor igne kullllaniyorum bide bugun bikerelik kalçadan igne vurulcaam
Bende seninle aynilarini kullanıyorum cnm toplama gününden beri de gobek ten clexane iğne oluyorum 1 kutu bitirdim 2.yi aldım şimdihm hayırlısı olsun artk cnm. bende corasprin folibol crınone estrofen kullaniyorum hıbor igne kullllaniyorum bide bugun bikerelik kalçadan igne vurulcaam
Evet yine tedavideyim. Taze transfer yumurta toplandıktan 2 3 4 ya da 5 gun sonra embriyo dondurulmadan direkt transfer ediliyorsa taze transfer oluyor.Ya da embriyo dondurulup sonraki ay ya da başka bir zaman transfer ediliyorsa o da dondurulmuş transfer oluyor zaten canm.smdi tedavi görüyormusun? tze transfer ne pki?
Tedavin pozitif sonuçlanır inşallah Allah yardımcın olsunEvet yine tedavideyim. Taze transfer yumurta toplandıktan 2 3 4 ya da 5 gun sonra embriyo dondurulmadan direkt transfer ediliyorsa taze transfer oluyor.Ya da embriyo dondurulup sonraki ay ya da başka bir zaman transfer ediliyorsa o da dondurulmuş transfer oluyor zaten canm.
sağ sol karışık vurabilirsin fark etmezKızlar çatlarla iğnelerimi aldım 3 adet ama bunların hepsini aynı tarafa mi vurucam yoksa sağ sol karışık mi yardımcı olur musunuz bilenler
sağ sol karışık vurabilirsin fark etmez
Hadi bakalım ptesi güzel haberlerini alırız inşallah herşey hayrılısıyla güzel güzel sonuçlanırÇok teşekkür ederim canım hemşirenin numarasını kaybettim arayamadim da hayırlısı olur inşallah pazartesi 12 de toplamam var
+905462204022Çok teşekkür ederim canım hemşirenin numarasını kaybettim arayamadim da hayırlısı olur inşallah pazartesi 12 de toplamam var
Hadi bakalım ptesi güzel haberlerini alırız inşallah herşey hayrılısıyla güzel güzel sonuçlanır
+905462204022
YOk canım ama aksamlarıda acıyolar ben aramıstım yenı baslayınca sımdı dakıkam yokAyy canım çok sağol sen aradın mı yakın zamanda tekrardan hiç
YOk canım ama aksamlarıda acıyolar ben aramıstım yenı baslayınca sımdı dakıkam yok
Tamam canım beklıyorum ararsanAnladım canım benim ben arayım sorayim o zaman sanada yazarım mutlaka
Aminn canım inşallah..Sen ve bu yolda mücadele veren herkes hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlarına kavuşsun inşallah..Tedavin pozitif sonuçlanır inşallah Allah yardımcın olsun
Amin inşallah canımAminn canım inşallah..Sen ve bu yolda mücadele veren herkes hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlarına kavuşsun inşallah..