- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
- Konu Sahibi kinalikadin
- #1.161
Allahın duası üzerinde olsun canım
Çok teşekkür ederim canım aminn inşalllah Allah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahın duası üzerinde olsun canım
Amin inşallah canım senin şu yazdıklarında beni çok etkiledi teşekkür ederim Maalesef biz insanoğlu acı çekmeden sınavdan geçmeden bişeylerin kıymetini bilmiyoruz şükür sebebimiz o kadar çok ki...filizim26 kinalikadin arkadaşlar dünki konuşmalarınızı okudum gerçekten çok kötü oldum çok duygulandım ve de çok dua ettim inşallah allahım dularımızı kabul eder ve gönlünüze göre verir sizlerin bu azmi ve gücü çok hoşuma gitti Allahım sizlerede bizlerede nasip eder evlatlarımızı en kısa zamanda inşallah
Çabalamadan olmuyor biz elimizden geleni yapalım da verecek olan Allah sabır acıdır meyvesi tatlıfilizim26 kinalikadin arkadaşlar dünki konuşmalarınızı okudum gerçekten çok kötü oldum çok duygulandım ve de çok dua ettim inşallah allahım dularımızı kabul eder ve gönlünüze göre verir sizlerin bu azmi ve gücü çok hoşuma gitti Allahım sizlerede bizlerede nasip eder evlatlarımızı en kısa zamanda inşallah
Allahım yardımcın olsun inşallah herşey böyle güzel gider sonunda anneliği tadarsın lütfen olumlu düşün hiç stres yapma bol bol duaKızlar hepinize günaydın bu arada bugün kontrolüm çok güzel geçti doktor herşey çok güzel dedi çatlatma iğnelerimide aldım pazartesi toplamam olacak ne olur dua edin rabbim hayırlısını versin heyecanım giderek artmaya devam ediyor
Amin inşallah canım senin şu yazdıklarında beni çok etkiledi teşekkür ederim Maalesef biz insanoğlu acı çekmeden sınavdan geçmeden bişeylerin kıymetini bilmiyoruz şükür sebebimiz o kadar çok ki...
Çabalamadan olmuyor biz elimizden geleni yapalım da verecek olan Allah sabır acıdır meyvesi tatlı
Allahım yardımcın olsun inşallah herşey böyle güzel gider sonunda anneliği tadarsın lütfen olumlu düşün hiç stres yapma bol bol dua
yok cnm ben yapmadım hiç,,Kızlar transferden sonra göbek ignesi vurulan varmı
Evet ben vurulmuştum senin ne sebeple verilmiş clexane mı yoksaKızlar transferden sonra göbek ignesi vurulan varmı
Ben geçen tedavimde bir tane vurulmustum canm.Taze transferdi.İğne de gonapeptyl olması lazım.Kızlar transferden sonra göbek ignesi vurulan varmı
bnmki hıbor ismi ama çok yakıyo ya :-( bide bikerelogine vurulmasi için kalcadan igne verdiler bugn vurulcam tekEvet ben vurulmuştum senin ne sebeple verilmiş clexane mı yoksa
smdi tedavi görüyormusun? tze transfer ne pki?Ben geçen tedavimde bir tane vurulmustum canm.Taze transferdi.İğne de gonapeptyl olması lazım.
sen şuan hiç bisey kullanmiyormusunyok cnm ben yapmadım hiç,,
amin isteyen herkese içindede bizeSelam kızlar
Rabbim Her isteyene sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin :)
Ben hibor kullanmıştım, evet yakıyor malesef. Oğluma hamileyken hamileligim 3 ay olana kadar kullandım, ve kalcadan da progestan kullanmıştımamin isteyen herkese içindede bize
Hibor u duymadım ama büyük ihtimal kan sulandırıcıdır clexane gibi. O pıhtı oluşmasını engellemek için verilmiş olabilir. Kan sulandırıcı iğne yakar genelde hemde çok bilirim benim kollarım fena olmuştubnmki hıbor ismi ama çok yakıyo ya :-( bide bikerelogine vurulmasi için kalcadan igne verdiler bugn vurulcam tek
sende göbektenmi vurulldunBen hibor kullanmıştım, evet yakıyor malesef. Oğluma hamileyken hamileligim 3 ay olana kadar kullandım, ve kalcadan da progestan kullanmıştım
evet kan sonlandırıcı igne ama baya yakıyor allahm yaardm etsinn hepimze çektiğimiz acılara karşı rabbim bize evllat nasipp etsinHibor u duymadım ama büyük ihtimal kan sulandırıcıdır clexane gibi. O pıhtı oluşmasını engellemek için verilmiş olabilir. Kan sulandırıcı iğne yakar genelde hemde çok bilirim benim kollarım fena olmuştu