- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
- Konu Sahibi kinalikadin
Yarın test günüm bugün 13.günüm canım
Ayy inşallah çok güzel haberler alırsın Rabbim nasip eder inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın test günüm bugün 13.günüm canım
Meyve suyu tüketirken nar suyundan kaçın canım aklında olsunmrb canım.gunaydin 3,gün embriyosu,bende nezle grip oldum ilaç alamıyorum meyva sıvı tüketiorum sürekli iştahımda yok bi.kac gündür,,7 subati bekliyorum sabırsızlıkla
Hiç umudum yok maalesef aşılamada şans %10 dedi Dr çok çok az yani ama kısmet keşkeeeAyy inşallah çok güzel haberler alırsın Rabbim nasip eder inşallah
Meyve suyu tüketirken nar suyundan kaçın canım aklında olsun
Hiç umudum yok maalesef aşılamada şans %10 dedi Dr çok çok az yani ama kısmet keşkeee
Hiç umudum yok maalesef aşılamada şans %10 dedi Dr çok çok az yani ama kısmet keşkeee
Evet 1 ay dinleneceksin dedi sonra da tüp bebekRabbim ol derse olur inşallah tutar canım eğer tutmazsa tüp bebek mi yaptırcaksın ?
Insallah olur canim umudunu kaybetme. Olmazsa tekrar denersin. Ben hep inandığım birsey ki zamanı gelmeden hic birsey olmuyor,bizler de o zamanı bekliyoruz onlar gelmiyorsa biz arayip bulacağızHiç umudum yok maalesef aşılamada şans %10 dedi Dr çok çok az yani ama kısmet keşkeee
Zararlı mı canım nar suyu
Andioksidan etkisi olduğu için genelde transfer öncesi içmek yararlı ama transfer sonrası içmeyin demişlerdiZararlı mı canım nar suyu
Bende duymuştum canım nar suyu içmeyin demişlerdi hazır meyva suyu içmiyorum ben annem evde yapıyo saolsun
Kaçıncı denemem yoruldum bazen dayanamayacak gibi olup çekilmek istiyorum ama sonra da pişman olurum diye korkuyorumInsallah olur canim umudunu kaybetme. Olmazsa tekrar denersin. Ben hep inandığım birsey ki zamanı gelmeden hic birsey olmuyor,bizler de o zamanı bekliyoruz onlar gelmiyorsa biz arayip bulacağız
Andioksidan etkisi olduğu için genelde transfer öncesi içmek yararlı ama transfer sonrası içmeyin demişlerdi
Hazır meyve suyunu zaten içme de hani taze sıkılmış olabilirTaze sıkılmış içiyorsun o zaman dimi canım bende içmeyim şimdiden artık o zaman hazır meyve suyunu
Kaçıncı denemem yoruldum bazen dayanamayacak gibi olup çekilmek istiyorum ama sonra da pişman olurum diye korkuyorum
Ne demek yeterki faydam olsunHımm anladım canım teşekkürler bilgin için
Hazır meyve suyunu zaten içme de hani taze sıkılmış olabilir
Artık üzülmüyorum katılaştım resmen kendimi saldım artıkİnşallah son olur gerçekten manevi olarak çok yıpranıyor insan Allahım yardımcımız olsun sabretmekten başka birşey gelmiyor elimizden üzülme yinede vardır bir hayır hepsinde öyle düşün
Taze sıkılmış içiyorsun o zaman dimi canım bende içmeyim şimdiden artık o zaman hazır meyve suyunu
Bravo valla çok iyi yapıyorsun ve bilinçli tercihler gerçekten. Annenden de Allah razı olsunEvet canım taze sıkılmış portakal ve havuç suyu içiyorum annem kayısı erik kompostosu falan yapıyo onlardan içiyorum nar suyu da transfere kadar ebilirsiniz demişlerdi transfer sonrası sakıncalıymış
Transfer öncesi içiyodum oda taze sıkılmış