- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.141
Allah razı olsun canımAllah korusun napalim hep olumlu pozitif olmak zorundayız . Allahım tez vakitte sağlıklı gebelik nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canımAllah korusun napalim hep olumlu pozitif olmak zorundayız . Allahım tez vakitte sağlıklı gebelik nasip etsin
Kızlar ben bugün muayeneye gittim. Transferden sonra 24. Günüm ve doktor kimyasal gebelik değil tutmamış dedi. Ya bu nasıl oluyo peki tutmayan bişeyin 12. Günde b hcg değeri nasıl 26 çıkar ve hala kanama olmaz. Genetik testi istedi ve b hcg testi yap sonuç 5 in altndaysa bi laç verdi kanamamı yapsın diye verdi. Ben bu işten hiçbişey anlamadım
Kızlar beni hastaneden aradılar zorla verdiler sonucu hemşire aradı istemiyorum ben akşam öğrenicem dedim kız zorla whatsaptan attı sonucu ya sonradan öğrendim eşim benden önce arayıp hastaneyi aramış arkamdan iş çevirmişler.Sonuç 57 çıktı biraz düşük.Çok olumlu değil ama allahtan ümit kesilmez.Cumartesi günü tekrar edeceğim testi inşallah yükselir değer kızlar allah rızası için nolur dua edim bana burdan başka kimse bilmiyor siz dua ettiniz ettiniz yani başka edecek kimsem yok
Canım kimyasal gebelik değil diyo işte anlamadığım o konu. 12.günde 26 dı iyi dediler 2 gün sonra iki katı olursa tamam dediler. 14. Günde 7 ye düştü. Kanama olmadı 10 gün sonra gel dedi. Bugün 10 gün doldu gittim. Bunu dedilerCanım doktorun neden öyle demiş bilmiyorum tamam tutunamadığı kısmı doğru yani kimyasal gebelik yaşamışsın peki sen 12. gün verdikten sonra bir daha hiç vermemişmiydin canım kan
Kizlaaarrrr Rabbime sonsuz sukurler olsun. Hemen cevap veremedim size yarim saattir sevincten hickira hickira agliyorum. Pozitif cikti. Ben yillarca hep bu ani beklemistim ben ne kadar hasretlik cekmisim ben ne kadar istemisim. Rabbim tüm isteyen kullarina nasip etsin insallah. Hic bir zaman Allahimdan umidimi kesmedim olmasa bile birgun hayirli bi sekilde olacagindan hic suphe etmedim. Allahima sonsuz sukur. Sizlerdende Allah binlerce kez razi olsun. Hepiniz destek oldunuz dua ettiniz iyki varsiniz
Canım benim 16.günde bile değerim yüksekti benim de kimyasal oldu canım kanama hemen olmadı ilaçları bıraktıktan sonra 7 gün sonra başladı kanamam . Kanama olsun diye ilaçta kullanmadım kendiliğinden başladıKızlar ben bugün muayeneye gittim. Transferden sonra 24. Günüm ve doktor kimyasal gebelik değil tutmamış dedi. Ya bu nasıl oluyo peki tutmayan bişeyin 12. Günde b hcg değeri nasıl 26 çıkar ve hala kanama olmaz. Genetik testi istedi ve b hcg testi yap sonuç 5 in altndaysa bi laç verdi kanamamı yapsın diye verdi. Ben bu işten hiçbişey anlamadım
Canım kimyasal gebelik değil diyo işte anlamadığım o konu. 12.günde 26 dı iyi dediler 2 gün sonra iki katı olursa tamam dediler. 14. Günde 7 ye düştü. Kanama olmadı 10 gün sonra gel dedi. Bugün 10 gün doldu gittim. Bunu dediler
Canım benim cnm arkadaşım ya aklıma geldi dedim kesin ağlıyor dedim mutluluktan.Rabbim hayırlı bir şekilde büyümesini doğmasını nasip etsin inşallah.Hayırlı uğurlu olsun cnm benim ya çok sevindim.Kizlaaarrrr Rabbime sonsuz sukurler olsun. Hemen cevap veremedim size yarim saattir sevincten hickira hickira agliyorum. Pozitif cikti. Ben yillarca hep bu ani beklemistim ben ne kadar hasretlik cekmisim ben ne kadar istemisim. Rabbim tüm isteyen kullarina nasip etsin insallah. Hic bir zaman Allahimdan umidimi kesmedim olmasa bile birgun hayirli bi sekilde olacagindan hic suphe etmedim. Allahima sonsuz sukur. Sizlerdende Allah binlerce kez razi olsun. Hepiniz destek oldunuz dua ettiniz iyki varsiniz
Canımmmmmmmm maşallah katlana katlana devam etsin çok mutlu oldum şükürler olsun . Ayyyyy Allahım hepimiz tuzunu güldürüyor sırayla neler çektik biz biliriz :)))))Kizlaaarrrr Rabbime sonsuz sukurler olsun. Hemen cevap veremedim size yarim saattir sevincten hickira hickira agliyorum. Pozitif cikti. Ben yillarca hep bu ani beklemistim ben ne kadar hasretlik cekmisim ben ne kadar istemisim. Rabbim tüm isteyen kullarina nasip etsin insallah. Hic bir zaman Allahimdan umidimi kesmedim olmasa bile birgun hayirli bi sekilde olacagindan hic suphe etmedim. Allahima sonsuz sukur. Sizlerdende Allah binlerce kez razi olsun. Hepiniz destek oldunuz dua ettiniz iyki varsiniz
İşte kimyasal gebelikte bu oluyocanım ama bana kimyasal gebelik değil dedi. Tutmamış dedi. Ondan analamadım bişeyCanım benim 16.günde bile değerim yüksekti benim de kimyasal oldu canım kanama hemen olmadı ilaçları bıraktıktan sonra 7 gün sonra başladı kanamam . Kanama olsun diye ilaçta kullanmadım kendiliğinden başladı
Masallhhhh canım seninde pozitif telefonu her elime aldığımda besmele çekip açtım şükürler olsunnn hiç düşük değil inan.Kızlar beni hastaneden aradılar zorla verdiler sonucu hemşire aradı istemiyorum ben akşam öğrenicem dedim kız zorla whatsaptan attı sonucu ya sonradan öğrendim eşim benden önce arayıp hastaneyi aramış arkamdan iş çevirmişler.Sonuç 57 çıktı biraz düşük.Çok olumlu değil ama allahtan ümit kesilmez.Cumartesi günü tekrar edeceğim testi inşallah yükselir değer kızlar allah rızası için nolur dua edim bana burdan başka kimse bilmiyor siz dua ettiniz ettiniz yani başka edecek kimsem yok
Kızlar beni hastaneden aradılar zorla verdiler sonucu hemşire aradı istemiyorum ben akşam öğrenicem dedim kız zorla whatsaptan attı sonucu ya sonradan öğrendim eşim benden önce arayıp hastaneyi aramış arkamdan iş çevirmişler.Sonuç 57 çıktı biraz düşük.Çok olumlu değil ama allahtan ümit kesilmez.Cumartesi günü tekrar edeceğim testi inşallah yükselir değer kızlar allah rızası için nolur dua edim bana burdan başka kimse bilmiyor siz dua ettiniz ettiniz yani başka edecek kimsem yok
Hayırlısı olsun canım kat kat artar inşallah pozitif düşün dua et bu mübarek gün deKızlar beni hastaneden aradılar zorla verdiler sonucu hemşire aradı istemiyorum ben akşam öğrenicem dedim kız zorla whatsaptan attı sonucu ya sonradan öğrendim eşim benden önce arayıp hastaneyi aramış arkamdan iş çevirmişler.Sonuç 57 çıktı biraz düşük.Çok olumlu değil ama allahtan ümit kesilmez.Cumartesi günü tekrar edeceğim testi inşallah yükselir değer kızlar allah rızası için nolur dua edim bana burdan başka kimse bilmiyor siz dua ettiniz ettiniz yani başka edecek kimsem yok
Gözünaydın canım hayırlı olsun çok sevindimKizlaaarrrr Rabbime sonsuz sukurler olsun. Hemen cevap veremedim size yarim saattir sevincten hickira hickira agliyorum. Pozitif cikti. Ben yillarca hep bu ani beklemistim ben ne kadar hasretlik cekmisim ben ne kadar istemisim. Rabbim tüm isteyen kullarina nasip etsin insallah. Hic bir zaman Allahimdan umidimi kesmedim olmasa bile birgun hayirli bi sekilde olacagindan hic suphe etmedim. Allahima sonsuz sukur. Sizlerdende Allah binlerce kez razi olsun. Hepiniz destek oldunuz dua ettiniz iyki varsiniz
Duamdasın inş yükselecek değerin canım. Moralini ii tut.Kızlar beni hastaneden aradılar zorla verdiler sonucu hemşire aradı istemiyorum ben akşam öğrenicem dedim kız zorla whatsaptan attı sonucu ya sonradan öğrendim eşim benden önce arayıp hastaneyi aramış arkamdan iş çevirmişler.Sonuç 57 çıktı biraz düşük.Çok olumlu değil ama allahtan ümit kesilmez.Cumartesi günü tekrar edeceğim testi inşallah yükselir değer kızlar allah rızası için nolur dua edim bana burdan başka kimse bilmiyor siz dua ettiniz ettiniz yani başka edecek kimsem yok