- 26 Ocak 2017
- 2.307
- 5.451
- Konu Sahibi kinalikadin
- #40.161
cinsyti neİçini ferah tut biz 31 haftalık olduk şükür.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cinsyti neİçini ferah tut biz 31 haftalık olduk şükür.
Allah sağ saglim gucagina almayı nasip etsin. Icindede benimkiniErkek =)
Amin cümlemize nasip olur inşallah =)Allah sağ saglim gucagina almayı nasip etsin. Icindede benimkini
insallahAmin cümlemize nasip olur inşallah =)
Oyyy çok geçmiş olsun kuzum yeni okudum ama çoğumuz yaşıyoruz bunu geçecek gidecek biliyorsun dikkat et kendini yorma yatış başlasın İnşAllah sağlıkla devam edecek o duyduğun Güp güpler ALLAH ın izniyleKızlar tek tek yazmadım k.bakmayın dün ikindi namazını kıldıktan sonra lavaboya gttim baktımki kan geldi hemen en yakın özel hastaneye gttik müsade altına aldılar serum taktılar fitil verdiler progestan iğne yaptılar kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar kanamam durdu düşük tehlikesi dediler corasprinle oksapar 2 3 gün kes dediler ama en gzel şeyi duydum ve gördüm keseyi ve kalp atışını ağlaya ağlaya bi hal oldum onları duyunca bütün acıları unuttum nolur yalvarıyorum dua edin bana
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alİçini ferah tut biz 31 haftalık olduk şükür.
Hep pozitif ol kuzum psikoloji gerçekten çok önemli Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinDaha önceden 2tup bebek yaptırdım biri tutmadı biri dış gebelik oldu geçen sene baya şeyler yaşadım bunda hamile oldugumu duyduğumda sevindim ama hep kendimi olumlu tuttum bsey olmasın diye allah'a şükür cook kanamam olmadı cay bardaginin yarısı kadr hemen hemen zatn hergun progestan iğne yaptırıyorum haplarm göbek ignem crinone jel kullanıyorum suan biseyim yok inşaLLah bdaha olmaz.. senn nekdrlik?
Amin. Darısı tüm isteyenlere olur inşallah. Amin =)Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al ❤
Umudumuz Rabbim inşallah boşa gitmeyecek emeklerin duacin olacağımSağol canım, era yaptırdım 26 saat erken transfer olmuşum daha önce, etkisi olur mu bilmiyorum ama bilemiyorum çok umutlu değilim nedense. 2. Adetimle transfer olucam aksilik olmazsa
Doğum tarihine göre 6 aylik olduysa verebilirsin. Büyüklerin tarhanası, mevsim sebzeleriyle yapılmış acısız olanından aldım canım. Mesela 1,5 çay bardağı suya 3 tatlı kaşığı tarhana koyup kaynatıyorum tek seferlik pisiriyorum.Canim tarhanayi bizim ictigimiz tarhanadan mi yaptin yoksa bebekler icin acisiz bahartsiz tarhana mi aldin ?
Dr yorumlarini dinledigimde hep 6 ayi doldurunca gecin diyorlar. Biz henuz 6 yi doldurmadik kronolojik 6 ay 6 gunluguz. Hala korkuyorum vermeye sen tam ne zaman gecmistin ?
Amin canımAmin. Darısı tüm isteyenlere olur inşallah. Amin =)
cook sagol kuZum allh razı olsun inşaLLah arkadaşım.Oyyy çok geçmiş olsun kuzum yeni okudum ama çoğumuz yaşıyoruz bunu geçecek gidecek biliyorsun dikkat et kendini yorma yatış başlasın İnşAllah sağlıkla devam edecek o duyduğun Güp güpler ALLAH ın izniyle
Inşallah aminHep pozitif ol kuzum psikoloji gerçekten çok önemli Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Inşallah olmaz bbdaha rabbim kimseye kötüsünü göstermesi. Valla dnleniyorum iş fln yapmıyorum 🖒Egehanezra canımm çok sevindim inşallah sağlıkla devam eder kanaman bir daha hiç olmaz inşallah. Bol bol yat dinlen hiç iş yapma. Sabret biraz. Sağ salim kucağına alacağın günler de gelir inşallah kalbini ferah tut. Hepimiz neler yaşadık biliyorsun.
Doğum tarihine göre 6 aylik olduysa verebilirsin. Büyüklerin tarhanası, mevsim sebzeleriyle yapılmış acısız olanından aldım canım. Mesela 1,5 çay bardağı suya 3 tatlı kaşığı tarhana koyup kaynatıyorum tek seferlik pisiriyorum.
Inşallah olmaz bbdaha rabbim kimseye kötüsünü göstermesi. Valla dnleniyorum iş fln yapmıyorum 🖒
Sebze çorbası yap puredendaha çok hoşuma gider. Bal kabağı, kapya biber, havuç, patates pırasa, ıspanak , sogan , sarmisak . Bunlardan birkaçını zeytinyağında kavur , az birşey irmik kat suyunu da koy tabı. Kaynasin blendira cek , sever inşallahcanimOldu cnm 1 nisan dogumluydu. Aksam da onu deneyim olmazsa. Mama artik doyurmuyor farkindayim. Uc gun ust uste bir iki kasik patates puresi verdim bugun havuc vereyim dedim sevmedi bende korkmasin diye ustune gitmek istemedim. Tekrar deneyecegim insallah alisir. Aksam da corba yapayim bakalim ona ne tepki verecek :) Saol cnm yorumun icin ❤
Blendırla çekiyordu benim de ablam hep yeğenimin katı gıdaya geçmesi çok zor oldu en ufak pütür de tükürüyor Siz zaten araştırmışsınızdır ama nacizane tavsiyem çatalla ezin blendır o hiç bulaştırmayın.Sebze çorbası yap puredendaha çok hoşuma gider. Bal kabağı, kapya biber, havuç, patates pırasa, ıspanak , sogan , sarmisak . Bunlardan birkaçını zeytinyağında kavur , az birşey irmik kat suyunu da koy tabı. Kaynasin blendira cek , sever inşallahcanim
Seninki gelmiş geçmiş bebeğini gucagın almışsın.rabbim sağ sağlık hayrli evlat eylesin canım. Ağır işleri yapmiyorum progestan kullanıyorum tedaviden beri şükür kalp atisi ve keseyi gördük kanamanın olduğu gün tup bebek dr knustum bugn artık normal bi dr gidebilirsin dedi evime yakın özel bu hastane var kanama olunca oraya gittiğim icin kont o dr gtcem sagol moralin icinBen 9 ay kanaya kanaya hamilelik yasadim icini ferah tut insallah saglikla kucagina da alirsin. Hatta o kadar kaniyordum ki surekli hastaneye yatisim yapiliyordu ve drlar dusecek hazirlikli ol dediler. Allah cok buyuk. Agir is yapma, yorumlari cok okuyamadim ama purluton igne vuruluyordum ben sana da yazdilar mi bilmiyorum. İlaclarini duzenli al ve surekli su ic. Allah sana da bebegine de saglik versin insallah.