- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 37
- Konu Sahibi kinalikadin
- #40.121
Tamam canım çok teşekkür ederimYok canim koruya gdyrm bn ilk 4 ay emel hanima gittim sonrasi kontrole gitmedim . 8 ve 9 da gulnar hanima gittim yine koruda tlf no var haberlesyrz ordan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım çok teşekkür ederimYok canim koruya gdyrm bn ilk 4 ay emel hanima gittim sonrasi kontrole gitmedim . 8 ve 9 da gulnar hanima gittim yine koruda tlf no var haberlesyrz ordan.
Sanırım mamadan sonra başladı. Test sonucunda da alerji kesinleşti. Tarif için teşekkürler canım çok iyi fikir.Iyiyiz bizde canim cok sukur. Bazi mamalrdada sut var dyie biliyorum oda ekstra artirmis olabilir. Bizimkide sabahlari armut elma yada seftali avokado hangisi varsa onu koyuyorum tambugday unlu ekmek yaptim biraz ondan yumurta sarisi keciboynuzu ozu c3viz labne bunlarl kahvalti hazirliyorum.
Oglen corba iciyor mutlaka sarimsak ve sogan koyuyorum iclerine. Aksamda ya corba yada meyveli muhallebi yapiorum(yulafunlu yada irmikli) aralardada yogurt . Bende aldim hippin 5 tahillisindan bizimkide cok sevdi . Ilk aldigim paketli urundu cok tereddutteydim ama tamamen organikmis. Bu arada ekmek icin tarif vereyim belki yapmak istersin 2 kepce ev yogurdu sulu tarafindan 1 yumurta sarisi 3 yemek kasigi tereyagi 1paket instant maya ald8gi kadar tam bugday unu azar azar unu ekle canim ele yapisan hamur oluyor cok koyma ununu 45 dk falan beklettim sonra kek kalibini tereyagi ile yaglayip firina attim. Pisdikten sonra 4 e boldum dondurucuya attim . Cikarinca tazeligini koruyor kahvaltisina katiyorum biraz biraz corbasina falan guzrl oluyor hem doyurucu
Hayır canım daha doğrusu ben istememiştim belki sorsam verirdi. Musa Çağlar evet dr.kinalikadin canım Musa Çağlar dı değil mi Alp in doktoru? Cep numarasını veriyor mu doktorunuz?
Sana da çok geçmiş olsun kuzum şifa versin Allah hepsine. İdare edecez dikkat edecez yeter ki sağlıklı olsunlar.Çok çok geçmiş olsun canım
Ben diyetle dikkat ediyordum,ek gıdaya geçince bir deniyeyim geçmiş mi bakayım dedim. Kanlı kakası ve kolları çenesi yüzü alnı boynunun altı hep döküntülü sivilce oldu. Bir süre ek gıdaya ara verdik bakalım
Devam sütü sanırım. Bildiğim kadarıyla gerek yok su vermeye. Ancak katı gıdaya geçince vermeye başlamak şart.Kizlar benim kizim sadece mama yiyor 4 ayi dolcak su vermelimiyim
Sagol cnm cevabin icin herkez su ver diyipduruyorDevam sütü sanırım. Bildiğim kadarıyla gerek yok su vermeye. Ancak katı gıdaya geçince vermeye başlamak şart.
Serdar Fırat bizim doktorumuz canm. Çukurambar'da muaynehanesi. Çok memnunuz. Her söylediği benim mantığımla da çok uyuşuyor. Asla sözünden çıkmıyoruz. Çok güzel yönlendirmeler yapıyor ve detaylıca davranış biliminden beslenmesine kadar anlatıyor.Anlaşıldığı üzere çocuk doktoru arayışındayım arkadaşlar yiğenim için tavsiyelerinize muhtacım ruhum_mavi canım senin doktorun kimdi sizin ek gıdaya geçişiniz benim mantığımla çok uyuşuyor ve çok hoşuma gitmişti; onu da araştırmak istiyorum ?
Canim nasilsin . Tekrar basladiniz mi yuzme kursuna. Ben gorusemedim hala gecen ay cpk yogun gecti .Serdar Fırat bizim doktorumuz canm. Çukurambar'da muaynehanesi. Çok memnunuz. Her söylediği benim mantığımla da çok uyuşuyor. Asla sözünden çıkmıyoruz. Çok güzel yönlendirmeler yapıyor ve detaylıca davranış biliminden beslenmesine kadar anlatıyor.
canım iyiyim. sen nasılsın? Evet eylül başında 2.kura başladık. Baya iyi gidiyor. instagramdan aquababies_ankara sayfasına girersen dün serrayı paylaşmışlar bu hafta 2.kur da bitiyor. sanırım önümüzdeki hafta yeni kurlar açılacak.Canim nasilsin . Tekrar basladiniz mi yuzme kursuna. Ben gorusemedim hala gecen ay cpk yogun gecti .
Tamam canım çok teşekkür ederim.Hayır canım daha doğrusu ben istememiştim belki sorsam verirdi. Musa Çağlar evet dr.
Çok sevindim sizin adınıza ya insanın güvendiği doktoru olması çok önemli gerçekten her doktorla o sağlanamıyor maalesef. Çok teşekkür ederim canım bilgi için saolSerdar Fırat bizim doktorumuz canm. Çukurambar'da muaynehanesi. Çok memnunuz. Her söylediği benim mantığımla da çok uyuşuyor. Asla sözünden çıkmıyoruz. Çok güzel yönlendirmeler yapıyor ve detaylıca davranış biliminden beslenmesine kadar anlatıyor.
Canım bu arada numarasını paylaşıyor mu Serdar hoca?Serdar Fırat bizim doktorumuz canm. Çukurambar'da muaynehanesi. Çok memnunuz. Her söylediği benim mantığımla da çok uyuşuyor. Asla sözünden çıkmıyoruz. Çok güzel yönlendirmeler yapıyor ve detaylıca davranış biliminden beslenmesine kadar anlatıyor.
Masallah canim serraya cok guzel ilerlemis.Havalr soguyorya korkuyorum acikcasi usuturse diye . Ama gondermeyide cok istiyorum onumizdeki hafta arayacagim mutlakacanım iyiyim. sen nasılsın? Evet eylül başında 2.kura başladık. Baya iyi gidiyor. instagramdan aquababies_ankara sayfasına girersen dün serrayı paylaşmışlar bu hafta 2.kur da bitiyor. sanırım önümüzdeki hafta yeni kurlar açılacak.
Tabii ki numarasını veriyor istediğin saat arayabilirsin diyor. Ama whatsapp kullanmıyor. Yani foto atayım mesaj yazayım durumun yok.Canım bu arada numarasını paylaşıyor mu Serdar hoca?
Dun knt vardi cnm kasimin12 de 5 ayi doluyor ek gidaya baslatcak doktor sade mama yedigi icinDevam sütü sanırım. Bildiğim kadarıyla gerek yok su vermeye. Ancak katı gıdaya geçince vermeye başlamak şart.
Senin kızını yerim ben nasl çırpınıyor rabbim korusun hepsinicanım iyiyim. sen nasılsın? Evet eylül başında 2.kura başladık. Baya iyi gidiyor. instagramdan aquababies_ankara sayfasına girersen dün serrayı paylaşmışlar bu hafta 2.kur da bitiyor. sanırım önümüzdeki hafta yeni kurlar açılacak.
Saol canım Serra ya kocaman bir fıstığımaTabii ki numarasını veriyor istediğin saat arayabilirsin diyor. Ama whatsapp kullanmıyor. Yani foto atayım mesaj yazayım durumun yok.
canım iyiyim. sen nasılsın? Evet eylül başında 2.kura başladık. Baya iyi gidiyor. instagramdan aquababies_ankara sayfasına girersen dün serrayı paylaşmışlar bu hafta 2.kur da bitiyor. sanırım önümüzdeki hafta yeni kurlar açılacak.