- 9 Ocak 2015
- 12.717
- 28.995
- Konu Sahibi kinalikadin
- #39.761
Kızlar bugun yumurta toplandi yarın bilgi verilecek merak ettiğim şey benim yumurtalar 18,20 mm idi acaba bu büyüklükte olgun gelmeme ihtimali olabiliyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toplananların hepsinin işleme uygun olmama ihtimali var tabiki ama nasip olacak olduktan sonra 1 yumurta 1 sperm işimizi görüyor canım onları düşünme , stres yapacak düşüncelerden uzak dur . Hayırlısıyla pozitif olur inşAllahKızlar bugun yumurta toplandi yarın bilgi verilecek merak ettiğim şey benim yumurtalar 18,20 mm idi acaba bu büyüklükte olgun gelmeme ihtimali olabiliyor mu?
Çok teşekkür ederim çok şükür olgun geldiler bakalım inşallah 5. Güne sağlıkla giderlerToplananların hepsinin işleme uygun olmama ihtimali var tabiki ama nasip olacak olduktan sonra 1 yumurta 1 sperm işimizi görüyor canım onları düşünme , stres yapacak düşüncelerden uzak dur . Hayırlısıyla pozitif olur inşAllah
Inşallah 5.gune gidip 9 ay senle kalsın bebişlerin. Hayırlı güzel haberlerini alırız en kisa zamanda.Çok teşekkür ederim çok şükür olgun geldiler bakalım inşallah 5. Güne sağlıkla giderler
Allah razı olsun canim inşallah hepimiz sırasıyla güzel haberler alırızInşallah 5.gune gidip 9 ay senle kalsın bebişlerin. Hayırlı güzel haberlerini alırız en kisa zamanda.
Canim kusura bakma lutfen simdi cevap yazabiliyorum cok merakli surekli hareket halinde yurumek istiyor hep yada kucakta .emekleme hareketi yok. Hic istemiyor. Koltukaltindan tutuyoruz surekli yuruyor oyuncaklarla degil ev esyalariyla oynuyor sac duzlestirici fon mak. Saklama kablari kapaklar:)) bizdede haliyle kollar bacaklar hep kasiliyor agriyor bu arada ek gida duse kalka ilerliyoruz 3 yada 5 kasik alirsa gunluk bayram benim icin o gun:)) disimiz cikti huzursuzluk yasamadi ama sukur simdi yanindanda patladi gozukuyor hafiften 2.si:)))Saol güzel arkadaşım benim. Paylaştığın bilgiler çok değerli. Ben bebek bakımı ile ilgili çoğu şeyi sayende öğrendim. Bende ek gıda başlama heyecanı var bakalım nasıl gidecek. Zaman öyle hızlı geçiyor ki. Hamileyken hiç geçmeyen günler aklıma geliyor. Şimdi de çabuk büyüyor zaman geçip gidiyor diye şaşkınım. Hala inanamıyorum. Gerçek değilmiş gibi geliyor. Çok şükür kuzum benim❤
Sizinki de hayırlı olsun canım, sapasağlam dişleri olsun inşallah. Bugün 5 aylık olduk, boy 66, kilo 7200 iyi değil mi+? :) bexsero menenjit aşısı oldu kuzum. Şimdiye kadar hiç ateşi çıkmadı ama bu biraz daha ağırmış galiba, hemşire aşıdan önce ateş düşürücü içirdi. Umarım çıkmaz bu gece bana uyku yok. Ayrıca makarnalutfen sitesinden organik, prinç unu, yulaf unu, bebek irmiği vb baya bir şey aldım. Bakalım nasıl çıkacak ürünler.Avalon80 hayirli olsun disiniz erken cikarmis kuzu . Bizimde cikti 2. side bir iki gune cikar. 7 ay 22 gunluguz.
Amin butun minnoslarin guzel canim kilo boy masallh bn de arastrmistim o siteyi ama olumsuz yorumlar olunca vazgextim.metro marketten aldim yulaf ve tam bugday ununu. Tarhana almadim iclerinde hep tuz vatdi. Olmayanlqrda yogurttan ibaretti . Bir qrkadasim yogurt icine tam bugday unu yumurta sarisi ince bulgur koy alsana bebek tarhanasi demisti ole yapiorum bzn.Sizinki de hayırlı olsun canım, sapasağlam dişleri olsun inşallah. Bugün 5 aylık olduk, boy 66, kilo 7200 iyi değil mi+? :) bexsero menenjit aşısı oldu kuzum. Şimdiye kadar hiç ateşi çıkmadı ama bu biraz daha ağırmış galiba, hemşire aşıdan önce ateş düşürücü içirdi. Umarım çıkmaz bu gece bana uyku yok. Ayrıca makarnalutfen sitesinden organik, prinç unu, yulaf unu, bebek irmiği vb baya bir şey aldım. Bakalım nasıl çıkacak ürünler.
A anneveoglusu canim nasilsin tatil nasil gecti biz gitmiyoruz bu yil oglus belki hasta olur diye allah korusun. Seneye bir kac tatil birden planladik bakalim
Canım şimdiden iyi tatiller güzel geçer inşallah tatiliniz geçen sene hamile idik cikamadik bir yere bu yıl istiyor insan bizde alanyaya yazlığa geldikcanlarım nasılsınız epeydir yazamadım. yoğun geçiyor günler. bir yandan iş bir yandan ev, bebek derken yoruluyorum. Neyse ki cuma izne ayrılıyorum, haftaya tatile gideceğiz. serra da hızla büyüyor. 8 ay 1 haftalık oldu. henüz dişi çıkmadı. Ama ek gıdada baya ilerledik artık günde 3-4 öğün yiyor. pütürlüleri de yiyebiliyor. buarada yüzme kursuna başladı 3 hafta önce. Haftada 1 gün yarım saat su güvenliği ve temel yüzme eğitimi alıyor. bizde durumlar böyle. umarım siz de iyisinizdir.
canım maşallah size de erken gelmiş dişler. inci gibi olsun, sağlıkla kolayca çoğalsınlar inşallah tatil iyi geliyor gerçekten. sizin de yazlıkta olmanız iyi olmuş. ev ortamı daha rahattır bebekle.Canım şimdiden iyi tatiller güzel geçer inşallah tatiliniz geçen sene hamile idik cikamadik bir yere bu yıl istiyor insan bizde alanyaya yazlığa geldik
Bizde 6 ay 3 haftalık olduk 7.aya az kaldı ek gıda tatilde nenkadar olabilirse veriyorum şükür iyi gidiyor
Bizde 5.5 aylık iken alttan iki diş geldi
Maşallah Serra ya yuzme egitmi alıyor oylemi ne güzel
Iyiyim canim cok sukur bu haftalari da gordum. 17. Haftaya kadar cok kotu mide bulantim vardi ama simdi hafifledi. Oglus ile kavusacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum.DilanBoran nasılsıniz hamilelik nasıl gidiyor
Hadi yaaa yazlik olunca biraz daha fuzel gecmistir. Iyi gidiyor eskiye gore agzini kilitlemiyir aetik bir kc kasik yiyor corba . Meyve seviyir. Yumurta sarisini sevmiyir bnde haftada 1 anca kucuk bir parca yedrmeye calisiyrm zaten cok sick hava tolere edemez diye sikmiyrm.Canım guzel ama bir o kadar da yorucu büyük oğlan ve eşim tadını daha çok çıkarıyor bizde otele gitmedik bu yıl babamlarin yazlık var Alanya da buraya geldik otelde bir gece termalde kaldım geçen ay Ömer Utku resmen otel odasina sigamadı uyutmak çok zor oldu
Gelecek yıl ennguzelini düşünmüşsunuz ek gıda nasıl gidiyor
Amin butun minnoslarin guzel canim kilo boy masallh bn de arastrmistim o siteyi ama olumsuz yorumlar olunca vazgextim.metro marketten aldim yulaf ve tam bugday ununu. Tarhana almadim iclerinde hep tuz vatdi. Olmayanlqrda yogurttan ibaretti . Bir qrkadasim yogurt icine tam bugday unu yumurta sarisi ince bulgur koy alsana bebek tarhanasi demisti ole yapiorum bzn.
Asi cok fazla ates yapior huzursuzluk yapior diye 9.ayda yaptirin dedi dr. hqvale geciren bile varmis cok agir bir asi dikkat et minigine canim. Sorunsuz atlatsin ins
Amin canim atlatmis olmaniza sevindim .aslinda onlarin hayati hic de kolay degil hep bir surecten geciyorlar allah korusun herbirini hep mutlu olsunlarBugüne kadar hiç ateşi çıkmamıştı, bu aşıyla dün gece 10 da 38,8 , gördük. Calpolla düştü 1-2 saatte, bir daha da çıkmadı şükür ama gece hiç uyumadım başında bekledim hep ölçtüm. Ateşliyken inledi yavrum çok zormuş kısa süre de olsa onu öyle görmek, Allah başka dert vermesin inşallah miniklerimize.
Ayyyy MaŞAllah Serra’ya kuzum yüzme kursuna nerde başladınız o kadar erken varmıymışcanlarım nasılsınız epeydir yazamadım. yoğun geçiyor günler. bir yandan iş bir yandan ev, bebek derken yoruluyorum. Neyse ki cuma izne ayrılıyorum, haftaya tatile gideceğiz. serra da hızla büyüyor. 8 ay 1 haftalık oldu. henüz dişi çıkmadı. Ama ek gıdada baya ilerledik artık günde 3-4 öğün yiyor. pütürlüleri de yiyebiliyor. buarada yüzme kursuna başladı 3 hafta önce. Haftada 1 gün yarım saat su güvenliği ve temel yüzme eğitimi alıyor. bizde durumlar böyle. umarım siz de iyisinizdir.