- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 37
- Konu Sahibi kinalikadin
- #38.581
2 günde bir deyince ben pazar diye düşünmüştüm pazartesi yaptırayım o zaman. Evet aynı hastanede yaptırmak için eve yakın yere gittim. Pazartesi tekrar gideyim o zaman ALLAH tan hayırlısı. ALLAH razı olsun canım inşAllah öyle olurYok yok bence pazar günü yapma. Biliyorum için içine sığmıyor ama dayan tam gününde yap. Bir de hep aynı yerde ver kanı. Lab.dan lab.a fark oluyor. Mesela benim de bhcg artışlarım düzensizdi gittim sürekli kan verdim boş yere moral bozdum. Sen sabret. Bana 3 defa tekrarlattı testi o da sanırım benden kaynaklı çünkü hulusi hocanın deyimiyle arıza çıkarıp duruyordum garantiye almak istedi:) benim bhcg düzensizdi moralim bozulmuştu ama kese iki tane görünmüştü ikisi de tutmuştu yani demem o ki değere takılmamak lazım. Kalpten diliyorum inşallah inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin sağ salim alırsın kucağına
İnşAllah canım ne bileyim ya katlansa da rahatlasam zaten pimpirikliyim maalesef ziyadesiyle. Hoca da sana rağmen oldu demişti transferde inşAllah güzel haberler veririz karşılıklı pazartesiCanım gününde yap sonra az bısey dusuk cıkıyor testı tekrarlatıp duruyorlar.Katlama olayına da takma kafanı bana da 2 kattan fazla artmalı demıstı kan verdıgım hemsıre stresten o bır saatte betım benzım arttı.Kendını bosu bosuna strese sokma olan sana oluyor sonra. Yenı haftaya güzel haberlerle baslarız ınsallah.Benım de pazartesı kontrolum var kalp atıslarını duymaya gıdecegız.Rabbım ıkımıze de hayırlı haberler duymayı nasıp eder ınsallah