Düşüklerimin biri 7 haftalık ikiz kalpleri durdu, digeri 6 haftalık düşük oldu. Biz tüp bebeğe sperm hızı sayısı çok düşük morfoloji 0 diye başladık. Ama genetik e gerek görmediler bu ikinci denemem olacak. Sperm için ne gibi şeyler yaptınız canım. Haziran’da tekrar düşünüyoruz tedaviyi. Bu defa genetiğe gidecek. Eşim bugün itibariyle evicap ve Proxeed ilaç kullanmaya başladı. Artık hayırlısı olur inşallah. Sana da çok sevindim daha çok umutlanıyorum senin gibi örnekler görünce.
tugken ve
kinalikadin sizler de çok sağolun. Duanızı eksik etmeyin
[/QUOTE. Çok geçmişler oldun bir daha yaşamazsın inşallah.Eşimin doktoru Kaan Aydos maxseed ve klomen verdı.Düzenlı ve stressız yasamla degerlerın bıraz daha duzeldıgını dusunuyorum.(Kırmızı et cok yeme dedı.Mevsım sebzelerı, yesıl yapraklı sebzeler ozellıkle onerdı, gunde 1-2 kere ısırgan cayı onerdı(sen ıcme ama) kuruyemıs,balık( dıp balıgı olmasın ama kalkan vb. Gıbı) sıgara ıcıyorsa edın en azından azaltmaya calıssın.Kılosu varsa bıraz zayıflamaya calıssın.). 3 ayda sperm hasarı %29 dan %4 e düştü.Bu hasar moralle cok alakalıymıs doktorun bıze demesı oyleydı.
Tup bebek tedavısındeyken de esım gun asırı merıonal dıye bır ıgne kullandı.Bana bıesteron, ımprly ve prevıt posıtıve dıye 3 tane ılaç verdıler tedavı oncesı 1 aya yakın kullandım.Yumurtam az ama benım bıraz kalıtesı artsın dıye verdiler.Bıze ılk esımın doktoru genetık yaptırmayı onerdı cunku ılk tupte dollenme problemı yasamıstık cok cıddı.Doktorun kım bılmıyorum ama ben ıstanbulda bahcecıde cem celık var onunla bır de bulent tıras ıle gorustum ıkısı de genetık onerdı.Doktorunuzu ıyı arastırın ve moralınızı yuksek tutmaya calısın 1.5 ayınız var bol bol hareket edın temız hava alın.InsallH bu sefer yuzunuz guler.