- 26 Ocak 2017
- 2.307
- 5.451
- Konu Sahibi kinalikadin
- #3.801
senn nezmn canm test günümYok yapmadım canım. 2 adet 3.gün embriyosu benimki :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senn nezmn canm test günümYok yapmadım canım. 2 adet 3.gün embriyosu benimki :)
Bende aynensenn içinde hepimiz içinde hayırlısı olsun kuzum rabbim hepimize pozitifi gstersin birkere görebilmek icin herseyi verirdim hele bir pozitifi görüyim kan testinde bissürü idrar testi alıp yapcam
Amin canım insallah Kisa sure de olsa mutlu etti beni.Keske ben de yapsaymisim test 4 kere tahlil verdim ama evde hic yapmadim .senn içinde hepimiz içinde hayırlısı olsun kuzum rabbim hepimize pozitifi gstersin birkere görebilmek icin herseyi verirdim hele bir pozitifi görüyim kan testinde bissürü idrar testi alıp yapcam
insallah cnm herkesi öyle 1tane olsun benim olsun 1taneyede raziyim canmAyyy maşallah kuzuma Allah ayırmasın sevginizi eksiltmesin en yakın zamanda da ber bebiş versin size ya da ikiz de olabilir
evet sadece sol tüp kapalı oda tüp bebekte sorun degil insallah busefer olur busefer 2tanesini koydurtcam kuzumKorkma canım benm senin zaten genel olarak bir sorunun yok ki dondurulmuşunda var ne güzel için rahat olsun
Amin canım insallah Kisa sure de olsa mutlu etti beni.Keske ben de yapsaymisim test 4 kere tahlil verdim ama evde hic yapmadim .[/QUOT olsn cbm mutlu oldun gine. rabbim en güzelini yaşatır insalla kzum
İstemişken hayırlısını istemek lazım kuzum başa geldikten sonra fındık fıstık gibi gelmiyor.ALLAH ın hazinesi bol hem hayırlısıyla bir bebek versin hem de boğazı iyi bir bebek versin inşAllah inanın yemeyen bebekte çok zor benim yiğenim öyle de çok iyi anlıyorum o anneleri deBizim dertlerimize çektiğimiz sıkıntılara bakınca 'bebeğim yemek yemiyor' fındık fıstık gibi geliyor dimi ahh bizim de olsa ona razıyız bir şekilde yolunu bulup yedirirm sıpaya
Kimyasal Gebelik sonucunu aldıktan sonra çok dışarı çıkmamıştım iş harici geçen haftasonu hava güzel diye avm nin açık alanın da dolaşalım dedik eşimle ilk kez kendimi bu kadar kötü hissettim bütün bebekliler sanki hepsi sözleşmiş sokağa çıkmış gibiydi. 1 Saat bile kalmadan eşime eve götür beni dedim
Valla biz aynısını yaptık bakalım etkisi olacak mı iş değiştirdik ikimizinde işi çok stresliydi birde eşim sürekli iş seyahatine çıkıyordu, babayı bulamıyorduk ki bebeyi bulalım köyümüzde bir iş kurmayı deniyoruz şimdi hem işimizi de seviyoruz ilk senemiz olduğu için kotarabilecek miyiz diye gene stresimiz var ama Eylül’e fiziki yükte azalmış olacak kotarıp kotaramayacağımız da belli olacak bizde rahat rahat tüp deneyeceğiz inşAllah. o zamana inşAllah hamiş kalmış olursunuz hepiniz , olamayanlara da benim durum işe yarayacak mı bir misal olur belki.iinsallah btanem insallah valla dün eşim diyoki gel köye godek sinir stres olmaz olur belki kucuk küçük bebekler gezer etrafımız da cok duygulandm adam ilkdefa byle bsey dedii
bnm gecıkmıstı canım bı kac gunMerabalr.opudan sonra ki ikinci adetimde transfer hazirliklarina basliyacagiz.ama henuz adet olmadim .merak ettigim opudan sonraki ilk adet tarihiyle ayni mi oluyor ikinci adet yoksa ilkine gore biraz gecikiyor mu yardimci olursaniz sevinirim.
canm insalah hayrli olur norml adet priyodloarini hesaplayark bak anlarsn gününü benm subtn 13de negatif oldu 17de adet oldum 2adetimde bugn ollduMerabalr.opudan sonra ki ikinci adetimde transfer hazirliklarina basliyacagiz.ama henuz adet olmadim .merak ettigim opudan sonraki ilk adet tarihiyle ayni mi oluyor ikinci adet yoksa ilkine gore biraz gecikiyor mu yardimci olursaniz sevinirim.
KoncuyUmay
İnsallah canım dondurulmuslarim olmasa cokuzulurdum ilaclarla olan sureyi cok zor gecirdim doktorum iptal edelim dedi zorluyorsa direndim 3 gun uyumadim yine ictim o ilaclari insan bu emeklere uzuluyor (artik neler yapariz bilmem esim dalga geciyor sen simdi icme suyu ile banyo yaptirirsin diye kolay bulmuyoruz ne yapalim en iyisini yaparim)
Merabalr.opudan sonra ki ikinci adetimde transfer hazirliklarina basliyacagiz.ama henuz adet olmadim .merak ettigim opudan sonraki ilk adet tarihiyle ayni mi oluyor ikinci adet yoksa ilkine gore biraz gecikiyor mu yardimci olursaniz sevinirim.
insallah kuzum insallah olur tup bebege kalmadn nerelisiniz kuzum bide sorun neydi[/QUOTE].Valla biz aynısını yaptık bakalım etkisi olacak mı iş değiştirdik ikimizinde işi çok stresliydi birde eşim sürekli iş seyahatine çıkıyordu, babayı bulamıyorduk ki bebeyi bulalım köyümüzde bir iş kurmayı deniyoruz şimdi hem işimizi de seviyoruz ilk senemiz olduğu için kotarabilecek miyiz diye gene stresimiz var ama Eylül’e fiziki yükte azalmış olacak kotarıp kotaramayacağımız da belli olacak bizde rahat rahat tüp deneyeceğiz inşAllah. o zamana inşAllah hamiş kalmış olursunuz hepiniz , olamayanlara da benim durum işe yarayacak mı bir misal olur belki.
.Merhaba arkadaşlar..nasılsınız nasıl gidiyor tedavileriniz aranıza bende yeni katıldım. benimde ikinci denemem memorial da olacak allah nasip ederse başlayacağız. İlk denemem başka bi merkezde negatif olmuştu hayırlısı bakalım allah bize de nasip eder inşallah. Bizde problem morfoloji bu sefer olur inşallah
.Aynen canım inşAllah olsunlar da içme suları feda olsun
Merhaba canım. Kullanılan ilaçlardan dolayı adet tarihi gecikebiliyor genelde kişiden kişiye göre değişebiliyor. Çok nadir de olsa daha erken olanlar var.
insallah kuzum insallah olur tup bebege kalmadn nerelisiniz kuzum bide sorun neydi
valla cnm iyiki oonunla evlenmişim acısıyla tatlısıyla rabbiim onu benden beni ondan ayirmasin hepimizi oyle
senn içinde hepimiz içinde hayırlısı olsun kuzum rabbim hepimize pozitifi gstersin birkere görebilmek icin herseyi verirdim hele bir pozitifi görüyim kan testinde bissürü idrar testi alıp yapcam
insallah hayırlı olur cnm nerdeki memorial bnde negatif aldm şubatta bu ikinci adetim carsmba gtcem bakalm ne olcak dondurulmuşlarm var canmMerhaba arkadaşlar..nasılsınız nasıl gidiyor tedavileriniz aranıza bende yeni katıldım. benimde ikinci denemem memorial da olacak allah nasip ederse başlayacağız. İlk denemem başka bi merkezde negatif olmuştu hayırlısı bakalım allah bize de nasip eder inşallah. Bizde problem morfoloji bu sefer olur inşallah
İnşAllah canım ALLAH tan Ümit kesilmez tabii. Sorun yok sözde sebepsiz infertilite ama tüpe daha yönlendirmedikleri için bence iyi araştırmadılar . 3 başarısız aşılamam var tüpe geçince öğreneceğiz artık başka sorun varsa da. insallah bisey ckmaz cnm hayrlisi oolsun senn icin btanem
.
Merabalr.opudan sonra ki ikinci adetimde transfer hazirliklarina basliyacagiz.ama henuz adet olmadim .merak ettigim opudan sonraki ilk adet tarihiyle ayni mi oluyor ikinci adet yoksa ilkine gore biraz gecikiyor mu yardimci olursaniz sevinirim.
Merhaba arkadaşlar..nasılsınız nasıl gidiyor tedavileriniz aranıza bende yeni katıldım. benimde ikinci denemem memorial da olacak allah nasip ederse başlayacağız. İlk denemem başka bi merkezde negatif olmuştu hayırlısı bakalım allah bize de nasip eder inşallah. Bizde problem morfoloji bu sefer olur inşallah