2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

insallah görürüz cnm o günler benim esimde ccuklari sever ama brlli etmez ddsarda ccuk grsek ben derim bak diye o demez ben üzülmeyim diye insallah bizlerinde olur ozman baksn baksn dursunlar:emir_bebek::emir_bebek:

Aminn inşallah canım benim. hep birbirimizi düşünüyoruz işte karşılıklı olarak Rabbim kısa zamanda nasip etsin hepimize. Aynen öyle canım baskın dursunlar valla :KK54::emir_bebek::KK200:

Kimyasal Gebelik sonucunu aldıktan sonra çok dışarı çıkmamıştım iş harici geçen haftasonu hava güzel diye avm nin açık alanın da dolaşalım dedik eşimle ilk kez kendimi bu kadar kötü hissettim bütün bebekliler sanki hepsi sözleşmiş sokağa çıkmış gibiydi. 1 Saat bile kalmadan eşime eve götür beni dedim
Bende aynı duyguları yaşıyorum hele de bebek mağazalarının önünden geçerken eşim artık hızlı hızlı götürüyor beni görmeyim diye ne yapalım bizim sınavımız da buymuş:olamaz:

INCIK BONCUK INCIK BONCUK @sinemis25 kızlar nasıl gidiyor süreç benim yarın test günüm :KK49:

Ayy caniiiimmmm cok heyecanliiiii. Hadi guzel haberler ver bizeee. Sonucunu alir almaz hemen haber ver. Insalllahhh sevinc cigliklari atarak bize yazarsin. Bizimde test gunumuze 3 gun kaldi. Şafak sikistiriyor heyecan basiyor :)) Allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah.

aynn cnm kendinizi biraz dinlendirin bende transferden snra adet oldum norml denedik bugn adet oldum carsmba gtcem bakalm ne olucak ne olmiycak insallah senn norml yolla olur gerek kallmaz kuzum:emir_bebek::anne::anneadayı::KK200:
İnsAllah canm rahim filminden sonraki ay şans yüksekliyomuş diye bı umut bekliyoruz işte kısmet senin ilk tranfermiydi tutmayan canım 2. Yi mi düşünüyorsunuz inşAllah sizinde olur canım benim yaaa ❤

Ayy caniiiimmmm cok heyecanliiiii. Hadi guzel haberler ver bizeee. Sonucunu alir almaz hemen haber ver. Insalllahhh sevinc cigliklari atarak bize yazarsin. Bizimde test gunumuze 3 gun kaldi. Şafak sikistiriyor heyecan basiyor :)) Allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah.
Amin canım hemen paylaşacağım sizlerle rabbim hepimize güzel hayırlı sonuc almayi nasıp etsin

İnsAllah canm rahim filminden sonraki ay şans yüksekliyomuş diye bı umut bekliyoruz işte kısmet senin ilk tranfermiydi tutmayan canım 2. Yi mi düşünüyorsunuz inşAllah sizinde olur canım benim yaaa ❤
ooyle diyollar rahim filminden snra bekledik olmadi bzim evet ilk denememizdi bide asilamam oldu crsamba gnu tekrr gtcez bakalm nollcak durumum yetcekmi tekrr dondurulmuşlar icin nasip hersey

ooyle diyollar rahim filminden snra bekledik olmadi bzim evet ilk denememizdi bide asilamam oldu crsamba gnu tekrr gtcez bakalm nollcak durumum yetcekmi tekrr dondurulmuşlar icin nasip hersey
Rabbim gönlündekini hayırlısıyla versin insAllah sana kuzum ❤ inşAllah güzel haberlerinide alirizz burda Dr gidince bizide haberdar et iyi kötü destek oluruz burdan birbirimizee :)

olsun cnm normml hor gormiycez nezmn yaptrcan insallah bizde onlar gbi pozitif grürüz bend3 carsam gnu tekrr gtcem bakalm nolcak
Nisan ayında kısmetse canım adet olunca gideceğim Her şey normal giderse nisan ortası gibi transfer olur kısmetse. En kötüsü de pozitifi görüp negatifle sonuçlanması canım. Hayırlısını görürüz inşallah. Senin için de hayırlısı olsun haberlerini bekliyoruz.

Nisan ayında kısmetse canım adet olunca gideceğim Her şey normal giderse nisan ortası gibi transfer olur kısmetse. En kötüsü de pozitifi görüp negatifle sonuçlanması canım. Hayırlısını görürüz inşallah. Senin için de hayırlısı olsun haberlerini bekliyoruz.
senn içinde hepimiz içinde hayırlısı olsun kuzum rabbim hepimize pozitifi gstersin birkere görebilmek icin herseyi verirdim hele bir pozitifi görüyim kan testinde bissürü idrar testi alıp yapcam:halay::halay:

X