- Konu Sahibi kinalikadin
- #38.361
Canım çok geçmiş olsun öncelikle.Ben erken dönemde düşük yaptım ama bildiğin adet kanaması gibiydi tüp bebekle hamile kalmıstım bende. Bence imkanın zamanın varsa ne olursa olsun doktora git baktır kıymetli bebek bunlar için rahat etsin. Progestan iğne vermişlerdir sana onu kullanıyor musun onun kanamayı kestıgını bılıyorum.Doktorunun dedıgı gibi ilaçlarını kullanmaya devam et belkı bı serumla fln hem kanamam kesılır hem de psıkolojık olarak daha ıyı olursun ınsallah.Korkma rabbıme emanet yavrun o izin vermedıkten sonra istediğin kdr kanaman olsun hiçbir şey olma bebişineKizlar selamlar..topiginizi aktiff ve tecrubeli gorup birsey sormak istiyrm..bedde tup bebek yontemiyle maart ayinda hamile Kldm..henuz 6+6dayiz..pazar gunu gunluk pedin yarisi kadr kahverengi, sali gunu peceteye silince ama leke seklinde degil bildiginiz doldu pecete pembe kan geldi, carsamba aynen oyle.ama bunlar geldi kesildi..dun persembe gunu is yefine gittim ve eeve gelene kdr yani sabah 9 gibi baslayip oglen 4e kdr kan kssilmedi adette nasi olur ayni o sekilde geldi..dr.uma yazdm ve ilaclarini al istirahat et dddi bana..prsmbe kan kesilmeyince baska bi dr.a gittim icim rahat etmedi cocugu zor bulmusuz duramiyr insan..o dr bebisi gordu kalp atislarini gordu yalnz yatis verirdim ben olsaydim dedi kanamayi durdururdum serumla fln dedi...bugun hic kalkmadm yerimden dun 3ten sona kssilen kanamam kahverengi akinti seklinde hala devam ediyr..hatta arada siyh kucucuk parcalar geliyr..kizlar cikolata kisti vardi bnde onunla alakali bir durummu adet mi gordum nolur bilen varsa yorumlayabilirmi ilk hamileligim zor bulunmus bir bebis...fazlasiyla uzun oldu k bakmayin