- 10 Haziran 2018
- 1.330
- 3.676
- 44
- Konu Sahibi kinalikadin
- #37.941
Gunaydin kizlar nasilsiniz biz dun sunnet olduk cok sukur iyiyiz .lokal anstezi uygulandi koruda yaptrmadim bu arada.3000 tl istemislerdi gerek yok okadar ucret veemeye sonucta minicik bir deri. Sunnet kliniginde yaptirdim .450 fiyati ama saglikcilara da ekstra indirim vardi. Cok memnun kaldiik ekipten ve dr.umuzdan . Telefondan gece gunduz her sekilde ara dedi.Bir kac tavsiye verecegim yeni annislere emzik emiyorsa mutlaka yaninizda goturun birde sesli bir oyuncagi varsa onuda cunku sakinlesmesini sagliyor. Ben ekstradan beyaz gurultu actim telefondan supurge sesi hemen sustu. Islem sonrasi hmn eve geldik. kucaga almada dus aldirmada sakinca yok. Kopuk bardaklardan aldik dr.umuz demisti onu kesip kapali olan kismini degilde uc kismini pipinin uzerine koyup buyuk boy bez bagladik pipi beze surtmesin diye halada ole .suan aparat takili pipisinde dikis kan olmuyor o aparat sayesinde hatta bu aparatoda dr.umuz bulmis patenti ona ait butun devlet ve ozel hastaneler kullaniyormus. Bez degistirirken dikkat ediyrm aparat beze yapisip cikmasin diye cunku cikarsa dikis atilmak zorunda kalir dedi dr. Pansuman vs.de yok. Sadece agri kesici fitil kullandik birde surup .bugun onuda kesiyoruz bez degisim yaparken soguk bir jel var birde onu sikiyorum pipi ucuna .sali gunu aparat cikacak. Eve gelince 2 saat sonrasi basti bir cigligi ama ilgi ile dagittik sukur keyfi yerinde guzelde uyudu gece boylece atlatmis olduk bunuda. Darisi oglus annelerine
Hayırlı olsun, geçmiş olsun canım. Allah damatlığını da göstersin inşallah...