- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- Konu Sahibi kinalikadin
- #36.681
Ohhh masallah bnde iyiyim bizimkide 2 ay 2 gunluk oldu:))) cok sukur gaz sancisi falan derken buyuyoruzİyi gidiyor canım şükür bebişler 4. Aylarına giricekler :) sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh masallah bnde iyiyim bizimkide 2 ay 2 gunluk oldu:))) cok sukur gaz sancisi falan derken buyuyoruzİyi gidiyor canım şükür bebişler 4. Aylarına giricekler :) sen nasılsın
Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin.Kızlar acil sezaryene alınıyorum dua edin ne olur
Cnm şimdi gördüm bende son kontrole gitmiştim bugün ancak girebildim. Sağlıkla al kucağına minik prensi. Sende sağlıkla kazasız belasız atlatmissindir inşallah. Çok merak ettim şimdi seni bu saate cikmissinizdir cnm hayirlisiyla güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle...Kızlar acil sezaryene alınıyorum dua edin ne olur
Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin.Kızlar acil sezaryene alınıyorum dua edin ne olur
Aa kuzum yeni gördüm. İnşallah sağlıkla ve sorunsuzca almışsındır küçük beyi kucağına. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar acil sezaryene alınıyorum dua edin ne olur
Ben watsaptan yazdim ama cevap vermediA anneveoglusu tugken kızlar sizde numarası varsa haber alsaydiniz keşke kinalikadin dan gerçi kendisi de bakamaz telefona ama
Cevap verirse habersiz bırakmazsin bizi canimBen watsaptan yazdim ama cevap vermedi
Girmeye fırsatım olmadı. Inşallah sağlıkla alırsın kucağına. Korkma inan korkulacak bi şey yok muhteşem bi şey. Anestesi nasıl olacak?Saol canımm. Ctesi sezeryan günü. Korku heyecan arası gidip geliyorum. Şu ameliyatı sağlıkla atlatırsak o zaman mutluluğum tamamlanacak inşallah. Sende ne zamandır yoktun merak ettik
Kızlar kinalikadin in doktoru 7 saat önce bu fotoğrafı paylaşmış. Acaba Alp bebeğimiz mi bu
4 saat önce de story atmış plasenta previa ameliyatı diye.
Ay bence odur :) çok duygulandimKızlar kinalikadin in doktoru 7 saat önce bu fotoğrafı paylaşmış. Acaba Alp bebeğimiz mi bu
Bence de o arkadaşın çünkü acil plasenta previa demiş doktor Allah analı babalı büyütsün. AminAy bence odur :) çok duygulandim
tabiki haber veririm cnmmCevap verirse habersiz bırakmazsin bizi canim
Masallah ya bence o ins kendiside iyidirKızlar kinalikadin in doktoru 7 saat önce bu fotoğrafı paylaşmış. Acaba Alp bebeğimiz mi bu
İnşallh sağlıkla olmuştur doğumun arkadaşım.Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin yavrucuğunuKızlar acil sezaryene alınıyorum dua edin ne olur
Kuzum inşallah ikinizde çoook iyisinizdir ❤Kızlar acil sezaryene alınıyorum dua edin ne olur