- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- Konu Sahibi kinalikadin
- #36.101
Günaydın arkadaşlar, herkese güzel bir gün olsun inşallah. @becidina arkadaşım, bebişlerin nasıllar, toparlanmaya başladılarmı? Rabbim esirgesin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. kinalikadin arkadaşım sana da geçmiş olsun, gribin ilerlemez inşallah bol bol meyve ye dinlen. Bizim toplumda özellikle bayanlar oturup düşünüyorlar bugün kime gitsem aaa bu var gideyim, karşıdaki müsait mi, hasta mı vb.. düşünmek yok. İnanın ben on kere düşünürüm acaba rahatsız edermiyim diye.Gerçi çalışıyorum ama yinede bana kızarlar hiç gelmiyorsun diye. Helede kişinin özel durumu varsa yardımcı olacağımıza o bize hizmet etmek zorunda kalıyor. Neyse bu durumu değiştiremeyeceğiz galiba.
Arkadaşlar bende bu hafta sonunda transfer hazırlığına başlayacağım bir aksilik olmazsa. İnşallah hayırlı ve mutlu sonlanır. Artık son şansım. Dondurulmuş tek embiryom var bakalım ne olacak. Bazen o embiryonun orda olduğunu düşündükçe daha mutlu oluyorum. Transfer olup da negatifi görmektense böyle biraz daha mı kalsa diyorum. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Rabbim hayırlısı ve saglikla muradini nasip etsin inşallah