- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
-
- Konu Sahibi kinalikadin
Saat 19.00 iyi hergün aynı saatte yapman önemli. Bazen kalçadan iğnede verebiliyr dr ama çoğunlukla göbekten
kızlae bugn hastaneye gttim 8 tane yumurtam oluşmuş büyümüşler yarn tekrr muayneye gitcem kan verilcek horman testi falan cmrtesi yumurta toplama olcak
Hadi maşallah Allah tamamına erdirsin.kızlae bugn hastaneye gttim 8 tane yumurtam oluşmuş büyümüşler yarn tekrr muayneye gitcem kan verilcek horman testi falan cmrtesi yumurta toplama olcak
İğneler göbekten olunca hiç acıtmıyor hiç korkma. Ben kendim vurdum minnacık ucu var zaten hissetmiyorsun bile. Yumurta büyütmek için benim bildiğim günde tek sefer vuruluyorsun. Ama başka ilaç veriyorlarsa onu bilmiyorumAnladım canım çok teşekkür ederim günde kaç iğne vuruluyor 1 tane mi oluyor genelde peki
Ayy benim de cumartesi toplanacakkızlae bugn hastaneye gttim 8 tane yumurtam oluşmuş büyümüşler yarn tekrr muayneye gitcem kan verilcek horman testi falan cmrtesi yumurta toplama olcak
Maşallah canım çok sevindim inşallah hepsi çok çok kaliteli olur hayırlısı olsun inşallah
sagolun arkadaşlar inşallah. yumurtadan snra nekadr bekliyosun transfer içinHadi maşallah Allah tamamına erdirsin.
sen nrde yatırıyorsun kac muayneden sonra yumrta toplama dediler?Ayy benim de cumartesi toplanacak
Ben bahcecideyim ama benim yumurtaların sanırım geç büyüyor biraz dozu artirdik bugün 10.günüm tedavide yarın son kontrol inşallah toplamda 3 kontrole gittim bensen nrde yatırıyorsun kac muayneden sonra yumrta toplama dediler?
İğneler göbekten olunca hiç acıtmıyor hiç korkma. Ben kendim vurdum minnacık ucu var zaten hissetmiyorsun bile. Yumurta büyütmek için benim bildiğim günde tek sefer vuruluyorsun. Ama başka ilaç veriyorlarsa onu bilmiyorum
Ayy benim de cumartesi toplanacak
Ben bahcecideyim ama benim yumurtaların sanırım geç büyüyor biraz dozu artirdik bugün 10.günüm tedavide yarın son kontrol inşallah toplamda 3 kontrole gittim ben[/QUOTE
benm 265 tozum gonal f ati paazar gnnden 2ride cetrotide kullanıyorum bugn 8gun 3muayne yarn 4.olcak bakalm artk transefer nkadr snra dedilermi. ve senn nekadr tüp bebek maliyetin?
Anladım canım çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur herşey hayırlısı olsun yarın başlarım bende heralde adetin 2. günü çünkü
Anladım canım çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur herşey hayırlısı olsun yarın başlarım bende heralde adetin 2. günü çünkü
Amin canım çok sağ olKaliteli yumurtaların olsun inşallah Allahım kolaylık versin
haaadi hayırlısı insallah tedavin iyi geçer cok dua et. ben oturrken yatarken kalkarken sürekli dua ediyom sende et
hic korkma benmki göbektendi aşılama olduğumda da göbektendi ondan hep kendim vuruldum cetrotide onuda gonal f hep kendim vuruldum snnde gbekten olursa kolaylikla yapsrsn zatn hemşireler anlatıyo sana nasl olacağını ben artk ilaclari kendim hazrlayipp yapiyodum
Benim tüp bebek olacaktı uzun protokol uygulayacam dedi ama bünyeme uymadı sanırım yumurtalar oluştu yumurtalıklarda görünüyor ama sadece 2 tanesi büyüdü dr da şaşırdıOlsun yinede umudumuzu kesmeyelim güzel haberi verirsin inşallahSende neden bir anda aşılamaya geçilmişti Transfer olmadı canım ?
Estafurullah sakın öyle düşünme istediğin kadar sor hiiiç çekinme bak lütfen arka arkaya soru yağmuruna tutsan ne farkeder yeterki yardımım dokunsun burda olmamızın amacı yardımlaşmak zaten.Çok soru sordum kusura bakma baya heyecanlıyım