2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Yeterli bilgim yok ancak kendim için biraz araştırdığımda emdr veya hipnoterapinin bilinç altındaki olumsuz düşünceleri iyileştirmede etkili olabileceğini öğrendim. Kendim için bir merkez araştırmaya çalışıyorum hatta, işe başlayınca gitmeyi düşünüyorum. Siz zaten profesyonel yardım alıyormuşsunuz eğer içinize sinen kişilerse size gerekli teknikleri uygularlar veya yönlendirirler sizi. Tedavi sürecinizi de merak ettim, ne zamandır gidiyorsunuz. Eşinizle birlikteyken gitmiyordunuz sanırım, değişmek için bu kadar uğraştığınızdan haberi var mı, belki bu konuda eşiniz bilgilenmeli bir şekilde. Ayrıca babada 2tam gün mü kalıyor yoksa sabahtan akşama kadar mı. çocuğunuzla bağ kurabilmeniz için bu süre de önemli.
Bence hala yapılacak şeyler varken değerlendirin. Eğer yine ayrılırsanız da o zaman önünüze bakmanın yollarını ararsınız. (Ben hala duygusal anlamda zorlanıyorum kabullenme işinde :KK43: ) arafta kalmak çok zor gelir insana ama sadece sabredin, hayırlısı neyse o şekilde gelişir umarım.
Istanbuldamisiniz beraber gitsek :( bilincaltimi komple degistirmek istersim psikologum da bunu dior terapilerde tmm telkin ise yrar ama bilincalti yapilanmasinindegistirmek zor diyor

Istanbuldamisiniz beraber gitsek :KK43: bilincaltimi komple degistirmek istersim psikologum da bunu dior terapilerde tmm telkin ise yrar ama bilincalti yapilanmasinindegistirmek zor diyor
Başlıktaki konudan çok uzaklaştık gerçi ama şu an kendinizi onarmaya çalışmanızı öncelikli görmeniz çok güzel. En azından durumunuzu daha sağlıklı değerlendirebilirsiniz farkındalığınız artarsa. Ben de İstanbul dayım, gitmeyi düşündüğüm bir uzmana karar verirsem paylaşırım sizinle de. benim durumum biraz daha rölantide diye ağırdan alıyorum biraz. Bilinçaltı değiştirmeye yönelik alternatif yöntemleri de araştırdım bir dönem:eft, artt yöntemleri var mesela ama bence terapi daha güvenilir. Bu konularda kitaplar var bunlarla başlangıç yapabilirsiniz.
Bu arada eşiniz kararlı mı dava açmada, anlaşmalı mı boşanmayı teklif ediyor. Biraz bir mühlet tanısa size ve siz de bir değerlendirseniz evliliğinizi, hatta mümkünse karşılıklı konuşarak.

4 aylik bebegim var ve bugun ilk kez ciddi olarak bosansam sonraki hayatim nasil olur, bebeğime haksizlik mi etmis olurum diye dusunerek girdim yatağa(aslında ilk değil belki)
Yavrucugum babasıyla ben onu ayni anda öpünce bile baska bir gülüyor
Öte yandan daha bir ay once kalp rahatsızlığı geciren annem, gecenlerde dedi ki senin aile duzenine bir sey olsa ben kaldıramam

Ama aramizda saygi da sevgi de yok gibi

Yazacak cok sey var Kafam bulanık

4 aylik bebegim var ve bugun ilk kez ciddi olarak bosansam sonraki hayatim nasil olur, bebeğime haksizlik mi etmis olurum diye dusunerek girdim yatağa(aslında ilk değil belki)
Yavrucugum babasıyla ben onu ayni anda öpünce bile baska bir gülüyor
Öte yandan daha bir ay once kalp rahatsızlığı geciren annem, gecenlerde dedi ki senin aile duzenine bir sey olsa ben kaldıramam

Ama aramizda saygi da sevgi de yok gibi

Yazacak cok sey var Kafam bulanık
Bu düşüncelerle başa çıkmak hiçte kolay değil, allah yardımcın olsun, doğru yolu sana göstersin inşaallah canım.
Sevgi ve saygı bitti dediğine göre birçok şey yaşamış olmalısın, peki eşinle karşılıklı oturup bu düşüncelerin hakkında hiç konuştun mu, çocupunuzda var belki bi umud toparlayabilirsiniz...

Bu düşüncelerle başa çıkmak hiçte kolay değil, allah yardımcın olsun, doğru yolu sana göstersin inşaallah canım.
Sevgi ve saygı bitti dediğine göre birçok şey yaşamış olmalısın, peki eşinle karşılıklı oturup bu düşüncelerin hakkında hiç konuştun mu, çocupunuzda var belki bi umud toparlayabilirsiniz...

Konusmaya calisiyorum ama karsilikli birbirimizi suclamaktan öte gitmiyoruz Kurulan cümleler bile hep ayni Sen şöyle yaptin sen sunu demistin vs vs..

Konusmaya calisiyorum ama karsilikli birbirimizi suclamaktan öte gitmiyoruz Kurulan cümleler bile hep ayni Sen şöyle yaptin sen sunu demistin vs vs..
Evt böyle olunca insan bi zaman sonra konuşmayı bile bırakıyor, çünkü aynı şeyleri konuşmak artık yoruyor...
Allah hakkınızda hayırlısını nasib eylesin...

Selam hanımlar
Bugün itibari ile tamamen boşanmış bulunmaktayım.
Ama duygusallık çok fazla ara ara gözlerim doluyor, ağlıyorum, bide aileme çaktırmamaya çalışıyorum normal yaşantıma devam etmeye çalışıyorum ama bunu yaparken çok zorlanıyorum, çünkü şuan yanlız kendi halimde kafamı dinleyip doyasıya ağlamak istiyorum...
Boşanmak çok zor, eski güzel anılar aklıma gelip duruyor, kendimi sorgulayıp duruyorum, acaba hatamı yaptım deyip duruyorum, çabuk mu pes ettim deyip kendimi suçluyorum, bide türkiyede denesemiydim deyip içim acıyor, ama bende böyle olsun istemezdim ki, değil mi?
Ooff offf...
Bide eşimi üzgün, bitkin çaresiz, yanlız görünce iyice içim parçalanıyor...

Her neyse bu bir kaç gün içinde, kendimi güçlü ol kararlı ol, bu günler geçecek ve iyiki boşandım diyeceksin diyerek cesaretlendirdim. Çünkü evlilik süresinde bir çok kere keşke boşansaydım dediğim çok oldu ve bu duruşma günlerinden önce gayet mutlu ve huzurluydum. Bu yüzden bi zaman sonra tekrardan öyle mutlu olacapım düşüncesi ile duygusallığımı çiğneyerek kararlı olup boşandım...
Sizide, konu sahibi olarak son durumdan haberdar etmek istedim, dua edin kızlar allahım iki taraf içinde bu boşanmayı hayırlı eylesin içimizdeki bu sızı biran önce dinsin...

Şu an kendini böyle hissetmen çok normal canım.kimse iyi giden bir evliliği bitirmek istemez ,Allah’ım hakkınızda ve hepimizin hakkında hayırlısını versin.

Kızlar çok şükür bu duygusallığım ve üzüntüm fazla sürmedi X eşim bugün almanyaya dönünce daha onu görmediğim için ( irtibat halindeydik ) yavaş yavaş bi hafifleme hissetmeye başladım ve bu hafifleme zamanla çoğalmaya başladı ve özgür olduğuma hâlâ inanamıyorum rüya gibi geliyor ve çok mutluyum zaman geçtikçe dahada mutlu, huzurlu olacağıma inanıyorum, 2018 başında açılan konuda, 2018'in sonunda çok şükür boşanmış bulunmaktayım :KK36:

Hayırlı olsun mutluluklar dilerim. Ayrı evlerde yaşıyoruz eşimle ama boşanmadım daha. Çocuklarım boynumu büküyor ama bir yandanda ruhum ölmüş eşime karşı yaşadıklarımdan dolayı.

Hayırlı olsun mutluluklar dilerim. Ayrı evlerde yaşıyoruz eşimle ama boşanmadım daha. Çocuklarım boynumu büküyor ama bir yandanda ruhum ölmüş eşime karşı yaşadıklarımdan dolayı.
Çok teşekkür ederim.
Eşiniz olmadan mutlu iseniz çocuklar için bence geri dönmeyin, neden çocukların boynu bükük kalsın ki? Siz güçlü,mutlu huzurlu olduktan sonra çocuklarınıza güzel bi ortam ile sevginizi çok daha iyi verebilirsiniz.

20181216_214311.webp
20181216_214255.webp

Ben de açtım kızlar artık hiç sebep kalmamıştı geri dönmek için hepsini tek tek tüketti sağolsun iyi de yaptı yeni yıla yetişmez ama yeni yılda ben de hür olacağım hayırlısıyla

Kızlar çok şükür bu duygusallığım ve üzüntüm fazla sürmedi X eşim bugün almanyaya dönünce daha onu görmediğim için ( irtibat halindeydik ) yavaş yavaş bi hafifleme hissetmeye başladım ve bu hafifleme zamanla çoğalmaya başladı ve özgür olduğuma hâlâ inanamıyorum rüya gibi geliyor ve çok mutluyum zaman geçtikçe dahada mutlu, huzurlu olacağıma inanıyorum, 2018 başında açılan konuda, 2018'in sonunda çok şükür boşanmış bulunmaktayım :KK36:
Hadi gözün aydın tertemiz kurtuldun darısı isteyenlere

Ben de açtım kızlar artık hiç sebep kalmamıştı geri dönmek için hepsini tek tek tüketti sağolsun iyi de yaptı yeni yıla yetişmez ama yeni yılda ben de hür olacağım hayırlısıyla
İnşaallah canım, allahım yardımcın olsun tüm işlerini kolaylaştırsın, bu süreci en hafif şekilde atlamanı nasib etsin.
Duruşma günü duygusal olarak zor oluyor, bu yüzden normal günlerdeki mantığını kullanarak hep kararlı olman gerekiyor.
Zaten duruşmadan bi kaç gün sonra yine eski sene dönüyorsun :)

İnşaallah canım, allahım yardımcın olsun tüm işlerini kolaylaştırsın, bu süreci en hafif şekilde atlamanı nasib etsin.
Duruşma günü duygusal olarak zor oluyor, bu yüzden normal günlerdeki mantığını kullanarak hep kararlı olman gerekiyor.
Zaten duruşmadan bi kaç gün sonra yine eski sene dönüyorsun :)
Amin ok yaydan çıktı kendini yerin dibine soktu duruşma günü benim için düğün alayı olabilir o derece sonların sonunda durum yani

Back
X