2018 yılında okuduğunuz kitap sayısı?

Sevdaya gazel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2016
1.083
3.696
Geçenlerde kitap sipariş ettiğim siteye sipariş geçmişime baktım bu yıl içinde 25 adet kitap sipariş etmişim. Bir aya iki kitap düşüyor. Az mı okumuşum dye düşündüm. Burda kitap paylaşım sayfalarında görüyorum her ay okunan kitaplar paylaşılıyor kaliteli çokça kitap okuyan üyelerimiz var. Merak ettim sizler bu yıl içinde toplamda kaç kitap okudunuz? Sizce yılda yirmi beş kitap sayısı az mı? Bunlar arasında ince şiir kitapları da var kalın seri romanlar da. Fikirleriniz benim için önemli kitap sever üyeler

Muhasebeciyim(Smmm) bende öğretmenlik yaptım şartlarınızı biliyorum boş derslerde okumayı severdim
Boş derslerde okul işlerini hallediyorum kitap okuma saatlerimiz var sınıflarda ancak öğrencileri kontrol etmeye çalışırken pek verimli bir okuma olmuyo. Sessiz ortamda okumayı seviyorum ben. Tekrar takdir ettim sizi bravo çalışma şartlarıniz zordur ona rağmen çok iyi okuyorsunuz.

Sizi en çok etkileyen kitapları öğrenebilir miyim bir de
2018 de okuduklarından yazayım öncelikle hangi tür kitap okuyorsunuz bilmiyorum
Mustafa kemal
Oblomov
İpek sabahlık
Körlük
Kanadı Kırık Kuşlar
Kardeşinı doğurmak
Yer altında notlar
Niche ağladığında
Bir çift yürek
Nâr ağıcı
Beyaz Zambaklar ülkesi
Vb
Bunlara daha önce okuduklarım da sıralarsam liste baya uzun olacak
Sefiller
Suç ve ceza
Savaş ve barış
Kızıl nehir vb

Son düzenleme:
Aralarında daha önce okuduklarım var. Mesela nar ağacı ve yer altından notlar ı begenmemistim. Yazdıklarınız arasında merak ettiklerim de var 2019 listeme alacağım

Ben asla kitap okuyamıyorum
Nedenini bilmiyorum, istiyorum ama 2. sayfadan sonra bıraklyorum
Kitap okumak için yanlış kitaptan başlıyor olabilirsin ve kitap okumak hemen oluşabilen birşey deyildir çocukluktan gelen bir alışkanlık değilse biraz üzerinde çalışmak gerekiyor 5 dk başlayıp hergün artırabilirsiniz

Ben asla kitap okuyamıyorum
Nedenini bilmiyorum, istiyorum ama 2. sayfadan sonra bıraklyorum
Ben şuna inanıyorum herkes kitap okuyabilir ama doğru kitaba denk gelmemiştir. Siz de şimdiye kadar hep yarım bıraktıysanız zevkinize uygun kitabı bulamadınız bence. Umarım bulursunuz. Kitap okumak cidden çok keyifli bir uğraş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…