Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım hamile değilim beklemedeyim şuan inşallah Allah söyletmiştir :) görümcen çok biliyorsa tutsun içinde çocuğu ilerde sen hamile olduğunda doğurur. Cins insanlar ya nefret ediyorum böyle tiplerden

O zaman dediğin gibi İnşallah mâlum olmuştur da hamile kalırsın canım tedavi falan görüyo musun peki

O zaman dediğin gibi İnşallah mâlum olmuştur da hamile kalırsın canım tedavi falan görüyo musun peki
Yumurta tembelligi teşhisi koydu doktorum. 3 ay üst üste klomen kullandım canım olmadı malesef bu ay ara verdim soğan kürü yaptım. Adet olursam eğer rahim filmi çektiricem. Hakkımda hayırlısı inşallah

Yumurta tembelliği pco dan dolayı mı kondu canım bide soğan kürüyle çok hamile kalan duydum inşallah sanada vesile olur senin adet kaç gün gecikti test falan yaptın mı ?

Canım doktor hamilelik var ama daha çok başındayız dedi adrtim daha gecikmedi o yüzden 22 dedi perşembe gene bakalm bi fln dedi ama böle erken öğrenipte 22 gibi falan çıkan var mı acaba
ay ne güzel bi haber işte sabret canım en hayırlı sonucu alacaksın inşallah. Bol bol yat dinlen ani hareketler yapma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…