- 3 Ocak 2018
- 132
- 80
- 98
- Konu Sahibi princess--3579
-
- #1.721
Yok canım hamile değilim beklemedeyim şuan inşallah Allah söyletmiştir :) görümcen çok biliyorsa tutsun içinde çocuğu ilerde sen hamile olduğunda doğurur. Cins insanlar ya nefret ediyorum böyle tiplerden
Yok canım hamile değilim beklemedeyim şuan inşallah Allah söyletmiştir :) görümcen çok biliyorsa tutsun içinde çocuğu ilerde sen hamile olduğunda doğurur. Cins insanlar ya nefret ediyorum böyle tiplerden
Yumurta tembelligi teşhisi koydu doktorum. 3 ay üst üste klomen kullandım canım olmadı malesef bu ay ara verdim soğan kürü yaptım. Adet olursam eğer rahim filmi çektiricem. Hakkımda hayırlısı inşallahO zaman dediğin gibi İnşallah mâlum olmuştur da hamile kalırsın canımtedavi falan görüyo musun peki
Yumurta tembelligi teşhisi koydu doktorum. 3 ay üst üste klomen kullandım canım olmadı malesef bu ay ara verdim soğan kürü yaptım. Adet olursam eğer rahim filmi çektiricem. Hakkımda hayırlısı inşallah
Pko değil canım strese bağlı olabilir dedi. Adetim henüz gecikmedi BAT 15 şubatYumurta tembelliği pco dan dolayı mı kondu canım bide soğan kürüyle çok hamile kalan duydum inşallah sanada vesile olur senin adet kaç gün gecikti test falan yaptın mı ?
YAAa inşallah pazartesi kan vericem bakalım şuan ucuz testten yapsam çıkar mı ki tek test yaptım ben ikinciyi yapsam mı kiHayırlı olsun benim adetime 3 gun varken boyle cikmisti simdi oğlusum geliyor .
Bide erken gebelik testi alsan canımYAAa inşallah pazartesi kan vericem bakalım şuan ucuz testten yapsam çıkar mı ki tek test yaptım ben ikinciyi yapsam mı ki
CAnım erken gebelik testi yapmıştım zaten ben adetime 3 var şuan ucuz gebelik testlerinden yapsam çıkar mı kiBide erken gebelik testi alsan canım
Çıkmayabilir canım onlarda pek belli olmuyorCAnım erken gebelik testi yapmıştım zaten ben adetime 3 var şuan ucuz gebelik testlerinden yapsam çıkar mı ki
Az kalmış canım inşallah olur yaa burda müjdeyi herkes sırasıyla versin o kadar istiyorum kiPko değil canım strese bağlı olabilir dedi. Adetim henüz gecikmedi BAT 15 şubat
Inşallah canım inşallah bende çok ama çok istiyorum o kadar imreniyorum ki anlatamamAz kalmış canım inşallah olur yaa burda müjdeyi herkes sırasıyla versin o kadar istiyorum ki
yani ne demek oluyor canmKızlar kan değerim 22 çıktı
Canım doktor hamilelik var ama daha çok başındayız dedi adrtim daha gecikmedi o yüzden 22 dedi perşembe gene bakalm bi fln dedi ama böle erken öğrenipte 22 gibi falan çıkan var mı acabayani ne demek oluyor canm
ay ne güzel bi haber işte sabret canım en hayırlı sonucu alacaksın inşallah. Bol bol yat dinlen ani hareketler yapma sakınCanım doktor hamilelik var ama daha çok başındayız dedi adrtim daha gecikmedi o yüzden 22 dedi perşembe gene bakalm bi fln dedi ama böle erken öğrenipte 22 gibi falan çıkan var mı acaba
EVET canım çokmmutluyum rabbim isteyen herkese versin inşallah 6 ayın sonunda olduay ne güzel bi haber işte sabret canım en hayırlı sonucu alacaksın inşallah. Bol bol yat dinlen ani hareketler yapma sakın
Inşallah canım ya bigun doktora gidince bizde böyle şeyler duyarız inşallahEVET canım çokmmutluyum rabbim isteyen herkese versin inşallah 6 ayın sonunda oldu
İnşallah canımmInşallah canım ya bigun doktora gidince bizde böyle şeyler duyarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?