Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buda beklemiş hali

Eklentiler

• Screenshot_20180205-004252.png
    132,9 KB · Görüntüleme: 34
Canım hazamadım kusura bakma ben 27 yaşındayım daha yedi aylık evliyim 5 aydır bebek için çalışıyoz bu çok şükür yumutalıklarım sağlıklıymış bu ay adet düsensizliğinden doktoruma gittim gitmişken yumurtalıklarıma baktırdm adrtin 10. Günü iki tana 16 mm yumurtamın olduğunu söledi değerlendirdik ama bakalım bu ay ne olcak

2 yumurta mı maşallah diyorum ikiz olma ihtimali de var bu arada Allah gönlüne göre versin canm

Kızlar zaman geçmek bilmiyor sanki yarın’a kadar daha 2546381846910 saat varmış gibi
Heyecanım gitgide artıyor Dün hcg 16,94 çıktı yarın ne kadar çıkması lazım? 34-35 falan mı?

Kızlar çok kasık ve vajina ağrım var bu normal mi? İlk haftalar da oluyor mu böyle? Çok korkuyorum ilk gebeliğimde de ağrıdan kıvranıyordum sonu malum...

Benimde 9 gün var canım bu ayda klomen kullanmadan şansımı denemek istedim bakalım
İnşallah bebişlerimiz bizimledir de tam 14 şubata denk geliyo eşime güzel bi sevgililer günü hediyesi vermek istiyorum ben adete 2 gün kala erken gebelik testi yapmayı düşünüyorm sizce çıkar mı ki

İnşallah bebişlerimiz bizimledir de tam 14 şubata denk geliyo eşime güzel bi sevgililer günü hediyesi vermek istiyorum ben adete 2 gün kala erken gebelik testi yapmayı düşünüyorm sizce çıkar mı ki
Çıkar canım. Insallah pozitif çıkar benimde merak ettiğim bişey var bata 9 gün kala ilişki olduğunda hamilelik ihtimali olmaz dimi. Ona göre salıcam artık valla bazen kendimi ev ödevi yapan öğrenci gibi hissediyorum

NEden ümidin yok canım allahım inaşallah nasip eder o mutluluğu
NEden ümidin yok canım allahım inaşallah nasip eder o mutluluğu

Amin canım cümlemize inşallah ama Tek çizgi görmekten ümit kalmadı bende sürekli hayal kırıklığı yaşamaktan insanda bi süre sonra heves de kalmıyo galiba

Canım 14 şubat tan 2 gün önce kan ver bence idrar testinde çıkmayabiliyo hem kan testi daha garanti olur diye düşünüyorum

Yaaa inşallah rabbim nasip eder bende onu düşündüm ilişkiyi seyrekleştirmeyi ama yumurtalıkların ne zaman çatladığı belli olmuyo geç yumurtlamada olabiliyo ama 1 ay boyunca yoruyo gün aşırı aynen ödeve dönmüş gibi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…