Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama yinede değerlerin gebeliğe doğru gidiyo gibi inşallah hakkında hayırlısı olur canım stres yapma
4 gün önce felan yaptım negatif ama değer zaten çok düşük kan da bile tam pozitif diyemeyiz dediler idrar da çıkmaz tekrar kan vereceğim çok merak ediyorum sonucu

Canım inşallah Allah izin verir de hayırlısıyla olur bizimde mayıs.ta 2 yıl olucak evleneli benimle hatta benden sonra evlenen herkesin oldu annelerin baskısı bi taraftan yaşım 32 oldu o geçiyo bi taraftan kocamdaki rahatlık diğer taraftan :kızgın:ister istemez stres oluyorum artık ne kadar stres yaptıysam hiçbir belirti olmıycak derecesine geldim cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım Rabbim senin de buradaki isteyen herkesinde gönlüne göre versin inşallah :dua:
Rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyodur inşallah kısa zamanda anne olurdusun peki canım kontrollere falan gittin mi

Rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyodur inşallah kısa zamanda anne olurdusun peki canım kontrollere falan gittin mi

Bundan 6 yıl önce pco teşhisi konmuştu geçen sene eylülde gittim en son hormonların gayet iyi dedi doktor yumurtlama takibi yaptırmadım ama bide eşimide görünmesi için ikna edemedim daha erken deyip duruyo Allah.a emanet bekliyorum anlıyacağın geçen ay hayıt otuna başladım demleyip içiyorum bi faydası olur diye. Peki Senin yaş kaç ne zamandır evlisin canım herhangi bi ilaç falan kullanıyo musun

Kızlar merhaba , bu benim forumdaki ilk günüm aranızda olmak çok güzel.. :halay:Biz eşimle 8 aylık evliyiz. Bizde çocuk istiyoruz daha denemeye başlamadık bu hafta doktora bir kontrole gideceğim ne yapayım ne edeyim vitamin falan gerekli mi diye :KK49:Bir de hipotiroidi hastası olduğumu öğrendim 2 ay önce moraller sıfır :110: İnşallah hepimizi kolayca hamilelik haberlerimizi alabiliriz.. Burada yeni olduğumdan sizinde önerilerinize ihtiyacım olacak kimlerin önerileri vaaarrr ?? :anneadayı::KK200:

Kızlar bakar mısınız ?

Eklentiler

• Screenshot_20180204-175838.png
    Screenshot_20180204-175838.png
    41,7 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20180204-175135.png
    Screenshot_20180204-175135.png
    79,2 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba canım ikinci çizgi var silikde olsa. Önemli olan ikinci çizgi kısa zamandamı cıktı yoksa ilerleyen zamandamı
Hemen canım yani 5 dk içinde felan ama zaten dağılma felan yok çizgi hizasında çıktı o kadar test yaptım ki emin olmasam direk çöpe atarım şuan biraz daha koyu bekledikçe koyulaşmış

Şimdiden öyle şeyler getirme aklına tadını çıkarmaya bak bizler içinde dua et olur mu burda bebişleri olsun isteyen biçok kişinin ihtiyacı var canım :KK66:
Insallah canım olumlu düşünüyorum ama burda o kadar şey okuyorum ki korkuyorum yine Rabbim bekleyen herkese müjdeli haber versin inşallah Rabbim Ol deyince herşey oluyor bunu unutmayalım inş ve burda bekkeyenkerden haberim var ne kadar takip ettim bi bilsem bilmem kimler kaç seneler bekliyor

Back